بهادری جهرمی: بازگشت سرمایه اجتماعی و اعتماد عمومی بزرگ‌ترین دستاورد شهید رئیسی بود رئیس جمهور: به مذاکره اعتقاد دارم اما از اصول، عزت، ارزش‌ها و منافع کشور کوتاه نخواهیم آمد وعده وزیر نیرو، ناترازی انرژی به‌زودی رفع خواهد شد از بامداد امروز، ۸۲ فلسطینی در غزه به شهادت رسیدند | یک خبرنگار دیگر هم شهید شد (۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۴) زلنسکی در ترکیه: پوتین هیئت جعلی فرستاده است استاندار خراسان رضوی: مهم است که زیرساخت‌های ارتباطی را در مشهد گسترش دهیم نخست وزیر قطر از جنجال بر سر هواپیمای هدیه شده به ترامپ تعجب کرد چوب لای چرخ مذاکرات با یک نامه | اتحاد جمهوری‌خواهان علیه ایران اسلامی: بازرسی‌های آژانس از ایران ۱۰ برابر بیشتر از بقیه کشور‌ها انجام می‌شود | رفتار ظالمانه و جوسازی علیه مردم ایرانی نخ نما شده است + فیلم تمجید ترامپ از پهپاد‌های ایرانی وزارت خارجه درخصوص وخامت اوضاع امنیتی در لیبی ابراز نگرانی کرد پزشکیان: فرصت ندارم صحبت‌های ترامپ را بشنوم | با وجود توطئه‌های دشمنان، ما دنبال صلح و آرامش هستیم ترامپ: در حال مذاکره با ایران برای دستیابی به صلح پایدار هستیم معاون سازمان انرژی اتمی: داشتن علم هسته‌ای یک انتخاب نیست؛ بلکه یک ضرورت است آمریکا به ترکیه موشک می‌­فروشد نخست‌وزیر قطر: حملات اخیر رژیم صهیونیستی نشانه بی‌اهمیتی آن‌ها به مذاکرات آتش‌بس است پخش مستند پشت‌صحنه سفرهای شهید رئیسی از شبکه یک + تیزر پزشکیان: اصولگرای محکمی هستم و با تمام وجود معتقدم باید اصلاحات انجام داد + فیلم قالیباف: سکوت دربرابر جنایات رژیم صهیونیستی در شأن هیچ یک از کشور‌های اسلامی نیست ویتکاف از احتمال توافق با ایران قبل از صلح اوکراین خبرداد وزیر دفاع آلمان از احتمال آغاز سربازی اجباری در این کشور خبر داد پوتین به استانبول نمی‌رود | توپ در زمین زلنسکی قالیباف به دانشگاه جاکارتا رفت + فیلم تحریم‌های جدید وزارت خزانه‌داری آمریکا علیه ایران (۲۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) ترامپ: هرگز اجازه نخواهم داد ایران به سلاح هسته‌ای دست یابد واکنش سخنگوی دولت به تصویب لایحه پالرمو در مجمع تشخیص مصلحت نظام احتمال حمله دوباره هند و پاسخ کوبنده‌تر پاکستان (۲۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) واکنش تند پزشکیان به حرف‌های ضد ایرانی ترامپ +فیلم
سرخط خبرها

یک‌هزار فروند پهپاد پیشرفته تولید و تحویل ارتش می‌شود

  • کد خبر: ۶۷۴۲۷
  • ۲۷ ارديبهشت ۱۴۰۰ - ۱۱:۴۵
یک‌هزار فروند پهپاد پیشرفته تولید و تحویل ارتش می‌شود
توافقنامه راهبردی توسعه و ارتقای توان پهپادی ارتش جمهوری اسلامی ایران توسط فرمانده کل ارتش و وزیر دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح در ستاد فرماندهی ارتش امضا شد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ توافقنامه راهبردی توسعه و ارتقای توان پهپادی و تجهیزات منصوب بر آنها در ارتش جمهوری اسلامی ایران توسط امیر سرلشکر سیدعبدالرحیم موسوی فرمانده کل ارتش و امیر سرتیپ امیر حاتمی وزیر دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح در ستاد فرماندهی ارتش امضا شد.

 

براساس این توافق در فاز نخست این توافقنامه، در مدت زمان کوتاهی، هزار فروند پهپاد توسط وزارت دفاع تولید و به ارتش تحویل می‌شود.

 

امیر سرلشکر موسوی فرمانده کل ارتش در آیین امضای این توافق گفت: این قرارداد نقش اساسی در ارتقاء کمی و کیفی قدرت پهپادی ارتش جمهوری اسلامی ایران و نیروهای مسلح ایفا خواهد کرد.

 

وی ضمن تشکر از مجموعه وزارت دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح و وزیر دفاع اظهار کرد: مردم شریف ایران در ماه‌های اخیر شاهد قدرت نوظهور پهپادی ارتش جمهوری اسلامی ایران در رزمایش‌ها و بهره‌برداری‌های اطلاعاتی و عملیاتی بوده‌اند که بخش شایان توجهی از این قدرت با مهارت، دانش و توانمندی‌های جوانان متخصص، متعهد و مجرب صنعت دفاعی حاصل شده که توانستند برگ برنده‌ای برای قدرت و توان رزم ارتش جمهوری اسلامی ایران و نیروهای مسلح به ارمغان آورند.

امیر سرلشکر موسوی تصریح کرد: این قرارداد هم از نظر تعداد و هم از نظر تنوع و کیفیت، قدرت پهپادی ارتش جمهوری اسلامی ایران را تا حد بسیار بالایی ارتقاء خواهد داد.

 

در ادامه وزیر دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح با بیان اینکه با این قرارداد یک کار قابل توجه برای حوزه پهپادی ارتش انجام خواهد شد، گفت: خداوند منان را شاکر هستیم که قدم دیگری برای تقویت توان رزم ارتش مقتدر جمهوری اسلامی ایران برداشته شد.

 

امیر سرتیپ حاتمی با تأکید بر اینکه امروز پهپادها نقش بسیار مهمی در ابعاد مختلف رزم اعم از شناسایی، رزمی و پهپاد هدف دارند، افزود: امروز نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران در حوزه‌ی پهپادی در رده پنجم یا ششم قدرت‌های دنیا قرار دارد و ما در تأمین پهپادهای پیشرفته مورد نیاز نیروهای مسلح خودکفا هستیم.

 

وزیر دفاع ابراز امیدواری کرد: ان‌شاءالله ارتش جمهوری اسلامی ایران با فرماندهی و مدیریت مقتدرانه امیر سرلشکر موسوی در تعامل و همکاری با صنایع دفاع، در مدت زمان کوتاهی که در قرارداد مقرر شده است به نتایج بسیار خوبی دست خواهد یافت.

 

در آیین امضای توافقنامه راهبردی توسعه و ارتقای توان پهپادی ارتش جمهوری اسلامی ایران، امیر سرتیپ دادرس جانشین فرمانده کل ارتش، امیر دریادار سیاری معاون هماهنگ کننده ارتش، امیر دریادار سیدمحمود موسوی معاون عملیات ارتش، سردار سرتیپ مظفری‌نیا معاون امور صنعتی و تحقیقاتی وزارت دفاع، امیر سرتیپ دوم آشنا معاون آماد و پشتیبانی ارتش و امیر سرتیپ دوم خواجه‌فرد رئیس سازمان صنایع هوایی وزارت دفاع نیز حضور داشتند.

 

منبع: روابط عمومی ارتش

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->