زلزله تربت‌جام خسارت نداشت (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) زلزله تربت جام را لرزاند (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) ۴ شرور تهران با شلیک پلیس دستگیر شدند زلزله تهران را لرزاند | واکنش موسسه ژئوفیزیک دانشگاه تهران به اعلام نشدن زمین لرزه (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) کلثوم اکبری قاتل ۱۱ شوهر در دادگاه | ماجرای قتل‌ها چه بود؟ نوروفیدبک برای چه کسانی مناسب است - 5 متخصص زبده نوروفیدبک قوچان، خنک‌ترین شهر ایران در بامداد امروز (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) غرب استان تهران لرزید (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) تسکین درد‌های معده و روده با این دانه تابستانی استفاده از دم‍پایی در پیاده روی اربعین مناسب نیست هشدار وزارت بهداشت نسبت به مخاطرات تابش مستقیم نور خورشید شرایط دریافت مستمری توسط بازماندگان + نحوه محاسبه میزان مستمری تمامی امتحانات علوم پزشکی دانشگاه آزاد حضوری شد وزیر آموزش و پرورش در مشهد: شهادت حق شهید کاظمی بود و حیف بود که این مقام نصیب او نشود ۷ زائر ایرانی در تصادف ون با تریلی در ناصریه عراق مصدوم شدند (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) ۵۷۰۰ مجروح در جنگ اخیر | وزیر بهداشت خواستار پیگیری بین‌المللی جنایات رژیم صهیونیستی شد شروع اعزام‌های حج عمره از ابتدای شهریور | حضور پررنگ بانوان در لیست زائران وزیر آموزش و پرورش: بازنشستگان ۱۴۰۳ در اولویت پرداخت پاداش قرار دارند | پیگیری قرارداد کار معین معلمان خرید خدمات بیشترین علت نیاز زائران به امدادرسانی در پیاده‌روی اربعین، تصادفات جاده‌ای است پیش‌بینی هواشناسی امروز (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) | کاهش نسبی دما در شمال و غرب کشور سازمان هواپیمایی کشوری درباره‌ی تهیه بلیت پرواز‌های اربعین اطلاعیه صادر کرد آیا شیرین‌کننده‌های غذایی، بلوغ را در کودکان تسریع می‌کنند؟ چگونه احساس تشنگی را در پیاده‌روی اربعین کاهش دهیم؟ بهترین زمان مصرف چای سبز برای لاغری چه موقع است؟ خدمات ویژه مجهزترین بیمارستان سیار کشور در عمود ٩٨٩ زیبایی و طراوت پوست با میوه‌های تابستانی به بهانه ۱۷ مرداد، روز خبرنگار | ۴ روایت از رنج و رسالت  خبرنگارانی که در جنگ ۱۲ روزه پای کار بودند راننده تاکسی اینترنتی در مشهد، سرکرده باند سرقت‌های مسلحانه اهواز از آب درآمد! عجیب اما واقعی؛ صدور سند برای ۲۵ سانتی‌متر زمین در کاشان !
سرخط خبرها

ثبت‌نام کلاس اولی‌ها و سنجش سلامت نوآموزان از فردا آغاز می شود

  • کد خبر: ۶۷۸۶۵
  • ۳۱ ارديبهشت ۱۴۰۰ - ۰۸:۴۲
ثبت‌نام کلاس اولی‌ها و سنجش سلامت نوآموزان از فردا آغاز می شود
معاون آموزش ابتدایی آموزش و پرورش خراسان رضوی از آغاز ثبت‌نام کلاس اولی‌ها و سنجش سلامت نوآموزان از ابتدای خردادماه خبر داد.

به گزارش شهرآرانیوز، ابوالحسن حقیقی درخصوص  طرح سنجش سلامت نوآموزان اظهار کرد: جلسه اولیه سنجش سلامت، روز یکشنبه آینده برگزار می‌شود و پایگاه‌های سنجش نوآموزان  که در سطح ۴۷ منطقه خراسان‌رضوی وجود دارد به اولیا دانش‌آموزان اعلام می‌شود. از اول خرداد ماه اولیا دانش‌آموزان می‌توانند با مراجعه به مدارس در سامانه سنجش سلامت نوبت‌گیری کنند. همچنین نوبت برای سنجش سلامت دانش‌آموزان به خود خانواده‌ها  نیز داده می‌شود و آنها می‌توانند با مراجعه به سامانه ثبت‌نام کنند.

 

وی با بیان اینکه شرط ورود به پایه‌اول دبستان این است که سنجش سلامت و آمادگی‌ جسمانی تحصیلی دانش‌آموزان مشخص شود تا ثبت‌نام آن‌ها قطعی شود، ادامه داد: پس از ثبت نام در سامانه سنجش سلامت، یک یا دو هفته بعد که سامانه تکمیل شد، نوبت‌ها از روی سایت به خانواده‌ها اعلام می‌شود تا به آن پایگاهی که به محل سکونت خانواده‌ها نزدیک‌تر است، برای سنجش سلامت مراجعه کنند.

 

حقیقی تصریح کرد: هدف از اجرای این طرح، سنجش سلامت و همچنین آمادگی تحصیلی نوآموزان  و خصوصا دانش‌آموزانی است که در بدو ورود به دبستان هستند. دراین طرح تست‌هایی  وجود دارد که این تست‌ها توسط کارشناس مراکز و پایگاه‌ها انجام می‌شود.چناچه در سنجش سلامت، دانش‌آموز آمادگی تحصیلی لازم  را نداشته‌ باشد به اولیا مشاوره می‌دهند و کمک می‌کنند تا در ادامه‌تحصیل آن  دانش‌آموز مشکلی به وجود نیاید.

 

معاون آموزش ابتدایی آموزش و پرورش خراسان رضوی عنوان کرد: امسال ثبت‌نام کلیه پایه‌های تحصیلی از طریق سامانه سیدا و به صورت غیرحضوری انجام می‌شود که برای ثبت نام تمام پایه‌ها به‌جز پایه اول دبستان، نیاز به مراجعه حضوری اولیا به مدارس نیست.

 

 حقیقی بیان کرد: ثبت‌نام پایه اول ابتدایی از اول خرداد ۱۴۰۰ به صورت حضوری انجام می‌شود که بعد از مراجعه به پایگاه سنجش در  بدو ورود ثبت‌نام آن‌ها قطعی خواهد شد. ثبت‌نام میان پایه‌ها نیز بعد از برگزاری امتحانات نوبت دوم و اعلام نتایج نهایی در سامانه سیدا  به صورت خودکار انجام می‌شود و دانش‌آموز در پایه بالاتر در همان مدرسه  ثبت‌نام می‌شود و نیازی به مراجعه دانش‌آموز و اولیا به مدرسه نیست.

 

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->