صاعقه در کردستان ۲ قربانی گرفت (۲۱ فروردین ۱۴۰۴) هشدار وزارت بهداشت : ۶۰ درصد فوتی‌های تصادفات زیر ۳۰ سال هستند تولید روزانه ۵۵ هزار تن زباله در کشور دستگیری عاملان قتل خانوادگی در فردوسیه شهریار (۲۱ فروردین ۱۴۰۴) ارتباط پیشرفت سرطان پستان با مصرف روغن‌های پخت‌وپز استفاده بیش از حد از وسایل دیجیتال باعث اختلال خواب و افسردگی می‌شود راز «چاه شدادی» در معدن فیروزه نیشابور | نخستین بازخوانی یک گزارش دست‌اول از ۱۳۰ سال پیش سیر تا پیاز ورود به طبیعت در فصل بهار | چند واحد طبیعت گردی یادگاری‌های جدید روی آثار باستانی! عظیمی‌راد: پرونده تاثیر قطعی معدل در کنکور سراسری، به نفع کنکوری‌ها بسته شد بهترین زمان غذا خوردن برای ورزش؛ قبل، حین یا بعد؟ مستمری مددجویان کمیته امداد و بهزیستی واریز شد (۲۱ فروردین ۱۴۰۴) پاسخ‌های رئیس سازمان نظام پزشکی مشهد به مشکلات مردمی | از تبانی پزشک و آزمایشگاه تا زمان ویزیت هر بیمار کاهش ۳۰ درصدی بارش‌ها در ۱۸ استان کشور نسبت به آمار بلند مدت رمزگشایی از ۴۰۰ فقره سرقت توسط پلیس مشهد | دستگیری سارقان بام بازار‌ها پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی (۲۱ فروردین ۱۴۰۴) | احتمال انتقال هوای غبارآلود از ترکمنستان طی روز جمعه باقلا برای چه افرادی مضر است؟ دم‌نوش‌ها و نوشیدنی‌های گیاهی عالی برای هر زمان از روز بازنشستگان تأمین اجتماعی: شرایط دریافت وام ۵۰ میلیون تومانی را تسهیل کنید آیا گلودرد مداوم نشانه ابتلا به سرطان است؟ پیش‌بینی هواشناسی کشور (۲۱ فروردین ۱۴۰۴) | ۲ سامانه بارشی در راه ایران خوردنی‌هایی که به کاهش آلرژی کمک می‌کنند افزایش عجیب اضافه‌وزن و چاقی در کشور امروز، آخرین مهلت ثبت‌نام نوبت دوم کنکور سراسری ۱۴۰۴ | غیرقابل تمدید (۲۱ فروردین) گره ۸۰۰ هزار میلیارد تومانی مناسب سازی مدارس کشور قتل زن جوان به دست همسرش در نور | قاتل اعتراف کرد کشف بیش از ۲ کیلوگرم تریاک از معده قاچاقچیان در خراسان‌شمالی طرح‌های کمیته امداد برای سرمایه‌گذاری در تولید ملی| از آموزش تا ایجاد ۱۳ هزار اشتغال برای مددجویان هیچ پروژه قانونی به نام پتروشیمی میانکاله وجود ندارد کمبود کپسول اکسیژن در حادثه حریق درمانگاه مشیریه تکذیب شد محمد درویش: بزرگترین ناترازی آب کشور در خراسان رضوی است
سرخط خبرها

ثبت‌نام کلاس اولی‌ها و سنجش سلامت نوآموزان از فردا آغاز می شود

  • کد خبر: ۶۷۸۶۵
  • ۳۱ ارديبهشت ۱۴۰۰ - ۰۸:۴۲
ثبت‌نام کلاس اولی‌ها و سنجش سلامت نوآموزان از فردا آغاز می شود
معاون آموزش ابتدایی آموزش و پرورش خراسان رضوی از آغاز ثبت‌نام کلاس اولی‌ها و سنجش سلامت نوآموزان از ابتدای خردادماه خبر داد.

به گزارش شهرآرانیوز، ابوالحسن حقیقی درخصوص  طرح سنجش سلامت نوآموزان اظهار کرد: جلسه اولیه سنجش سلامت، روز یکشنبه آینده برگزار می‌شود و پایگاه‌های سنجش نوآموزان  که در سطح ۴۷ منطقه خراسان‌رضوی وجود دارد به اولیا دانش‌آموزان اعلام می‌شود. از اول خرداد ماه اولیا دانش‌آموزان می‌توانند با مراجعه به مدارس در سامانه سنجش سلامت نوبت‌گیری کنند. همچنین نوبت برای سنجش سلامت دانش‌آموزان به خود خانواده‌ها  نیز داده می‌شود و آنها می‌توانند با مراجعه به سامانه ثبت‌نام کنند.

 

وی با بیان اینکه شرط ورود به پایه‌اول دبستان این است که سنجش سلامت و آمادگی‌ جسمانی تحصیلی دانش‌آموزان مشخص شود تا ثبت‌نام آن‌ها قطعی شود، ادامه داد: پس از ثبت نام در سامانه سنجش سلامت، یک یا دو هفته بعد که سامانه تکمیل شد، نوبت‌ها از روی سایت به خانواده‌ها اعلام می‌شود تا به آن پایگاهی که به محل سکونت خانواده‌ها نزدیک‌تر است، برای سنجش سلامت مراجعه کنند.

 

حقیقی تصریح کرد: هدف از اجرای این طرح، سنجش سلامت و همچنین آمادگی تحصیلی نوآموزان  و خصوصا دانش‌آموزانی است که در بدو ورود به دبستان هستند. دراین طرح تست‌هایی  وجود دارد که این تست‌ها توسط کارشناس مراکز و پایگاه‌ها انجام می‌شود.چناچه در سنجش سلامت، دانش‌آموز آمادگی تحصیلی لازم  را نداشته‌ باشد به اولیا مشاوره می‌دهند و کمک می‌کنند تا در ادامه‌تحصیل آن  دانش‌آموز مشکلی به وجود نیاید.

 

معاون آموزش ابتدایی آموزش و پرورش خراسان رضوی عنوان کرد: امسال ثبت‌نام کلیه پایه‌های تحصیلی از طریق سامانه سیدا و به صورت غیرحضوری انجام می‌شود که برای ثبت نام تمام پایه‌ها به‌جز پایه اول دبستان، نیاز به مراجعه حضوری اولیا به مدارس نیست.

 

 حقیقی بیان کرد: ثبت‌نام پایه اول ابتدایی از اول خرداد ۱۴۰۰ به صورت حضوری انجام می‌شود که بعد از مراجعه به پایگاه سنجش در  بدو ورود ثبت‌نام آن‌ها قطعی خواهد شد. ثبت‌نام میان پایه‌ها نیز بعد از برگزاری امتحانات نوبت دوم و اعلام نتایج نهایی در سامانه سیدا  به صورت خودکار انجام می‌شود و دانش‌آموز در پایه بالاتر در همان مدرسه  ثبت‌نام می‌شود و نیازی به مراجعه دانش‌آموز و اولیا به مدرسه نیست.

 

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->