راه‌اندازی بیمارستان صحرایی عرفات برای خدمت به زائران صدور هشدار سطح نارنجی هواشناسی در خراسان‌رضوی (۱۴ خرداد ۱۴۰۴) | شهروندان مشهد منتظر بارش‌های رگباری باشند قتل دختر ۸ ساله توسط مادر | قاتل هم خودکشی کرد قتل مرد میانسال توسط ۶ دختر نوجوان چاقوکش در نازی‌آباد فرمانده یگان سازمان حفاظت محیط زیست: پیگیر شناسایی ضاربان شهید دیده‌بان هستیم معرفی هتل‌های نزدیک دانشگاه اصفهان ضرب و جرح محیط‌بان پناهگاه حیات وحش میاندشت خراسان‌ شمالی پایان عملیات اطفای حریق پارک ملی گلستان (۱۴ خرداد ۱۴۰۴) دستگیری اعضای شبکه تروریستی داعش در تهران + عکس و فیلم سردار رادان: مراسم سالروز ارتحال امام (ره) در امنیت کامل برگزار شد کاهش ۴۰درصدی بارش‌ها نسبت به سال قبل | خراسان رضوی هم با افت بارش همراه بوده است زمان پرداخت وام ۵۰ میلیون تومانی بازنشستگان کشوری مشخص شد وزیر آموزش و پرورش در مشهد: خراسان‌رضوی الگویی ملی در حوزه آموزش‌وپرورش است پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (چهارشنبه ۱۴ خرداد ۱۴۰۴) | کاهش محسوس دما در استان کد بیماری‌های ویژه برای تشکیل پرونده بازنشستگان صعب العلاج حذف شد توضیحات وزیر آموزش و پرورش درخصوص فوق‌العاده خاص و ویژه معلمان مشکل رتبه‌بندی ۱۲۰۰ معلم که در پوشه قرمز قرار داشتند، حل شد (۱۴ خرداد ۱۴۰۴) زورگیری با بطری شکسته، پلیس را مجبور به شلیک کرد شهادت یک محیطبان در درگیری با شکارچیان غیرمجاز در کهگیلویه رمزگشایی از قتل برادر با همدستی مادر! دستگیری قاتل مرد جوان در بیابان‌های جنوب تهران برخورد میکسر بتن با ۳ خودرو و یک ساختمان در سعادت‌آباد تهران حادثه آفرید جزئیات نجات گروگان‌های هندی از چنگ باند آدم‌ربایان خارجی در تهران شلاق و کار در خانه سالمندان، مجازات تعرض به دختر جوان ماجرای زورگیری وحشتناک قمه کش نقابدار از زنان در مشهد سخنگوی آموزش و پرورش پرداخت عیدی به معلمان در اعیاد پیش رو را تکذیب کرد دستور جدید معاون وزیر آموزش و پرورش برای بازسازی مدارس سنگی صدور هشدار هواشناسی در خصوص تشدید بارش در خراسان رضوی و ۱۳ استان دیگر (۱۳ خرداد ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

آیا سفر در تعطیلات نیمه خرداد ممنوع می‌شود؟

  • کد خبر: ۶۸۲۹۳
  • ۰۳ خرداد ۱۴۰۰ - ۱۸:۳۵
آیا سفر در تعطیلات نیمه خرداد ممنوع می‌شود؟
سخنگوی ستاد ملی مقابله با کرونا از اعمال ممنوعیت سفر در تعطیلات نیمه خرداد ماه درصورت تصویب ستاد کرونا خبر داد.

به گزارش شهرآرانیوز، علیرضا رئیسی سخنگوی ستاد ملی مقابله با کرونا از پیشنهاد ممنوعیت سفر در تعطیلات نیمه خرداد خبر داد و گفت: با توجه به اینکه چند روز تعطیلات در  نیمه خرداد پیش رو داریم، فردا در کمیته امنیتی اجتماعی ستاد ملی مقابله با کرونا در وزارت کشور پیشنهاد ممنوعیت سفر از وزارت بهداشت مطرح می شود.

 

 

وی ادامه داد: درست است که بیماری کرونا روند نزولی دارد اما خیلی از استان ها در وضعیت نارنجی به سر می برند و شرایط کشور شکننده است و باید دانست که یکی از عوامل موثر در انتشار ویروس سفرها، ترددها و تجمع‌ها و دورهمی‌هایی است که به دلیل مسافرت شکل می گیرد.

 

 

پیشنهاد ما این است که از یک روز قبل و بعد از تعطیلات ( ۱۳ لغایت ۱۷ خرداد ماه) منع سفر اعمال شود، باید دانست گاهی رنگ بندی در محدودیت اعمال می شود اما در این تعطیلات پیشنهاد ما سخت گیری برای ممنوعیت سفر است.

 

 

رئیسی بیان کرد: صرف نظر از رنگ بندی شهر‌ها ممنوعیت سفر در سراسر کشور اعمال می‌شود و هماهنگی‌های لازم با پلیس راهور، نیروی انتظامی و استانداری‌ها برای ممنوعیت سفر صورت گرفته است و ما در تعطیلات گذشته شاهد ۱۶ درصد کاهش تردد بودیم و استانداری‌ها به خوبی عمل کردند و خودرو‌هایی که قصد سفر داشتند، عودت داده شدند و این نوع ممنوعیت سفت و سخت است.

 

 

سخنگوی ستاد ملی مقابله با کرونا گفت: ما همیشه یک سری افراد را داریم که هر نوع محدودیتی اعمال کنید، تخلف می کنند و ما برای این درصد افراد دعا می کنیم به راه راست هدایت شوند، هیچ راهی برای برخورد با این افراد نداریم و نمی توانیم به خاطر این عده قلیل سراسر کشور را تعطیل کنیم و باید دانست هر نوع محدودیتی هزینه دارد و همیشه عده ای هستند که سفر می روند و ماسک نمی زنند و این افراد همیشه معترض هستند که چرا بیماری وجود دارد و دولت اقدام نمی کند.

 

 

رئیسی گفت: ما برای اینکه مراقب باشیم که پیک پنجم رخ ندهد، باید از چهار عامل سفرها و ترددها، دورهمی در فصل تابستان و بسته بودن پنجره‌ها، ویروس جهش یافته هندی و آفریقایی، برگزاری جشن بعد از ماه مبارک رمضان و رعایت نکردن  ما باید به سفرها و ترددها توجه داشته باشیم فارغ از تعطیلات نیمه خرداد ماه، مردم در تابستان اغلب سفر می روند و باید بدانند که وضعیت متفاوت است.

 

 

وی ادامه داد: باید دانست که با گرم شدن فصل هوا و روشن شدن کولرها، پنجره ها بسته می شوند و در این شرایط گرفتن دورهمی بسیار خطرناک است، همچنین ویروس جهش یافته هندی و آفریقایی می توانند عامل خطر و موجب بروز موج پنجم کرونا باشند، علاوه بر اینها برخی بعد از ماه مبارک رمضان اقدام به برگزاری مراسم عروسی و جشن می کنند که این مراسم می توانند عامل خطر برای ایجاد موج پنجم کرونا باشند همچنین باید توجه داشت که اگر نکات بهداشتی در تبلیغات انتخابات خرداد ماه رعایت نشود، می تواند پنجمین عامل بروز موج کرونا باشد.

 

 

منبع: باشگاه خبرنگاران جوان

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->