قتل هولناک یک زن با ضربات چاقو در مشهد | آیا انگیزه قتل سرقت النگوهای مقتول بود؟ دستگیری «شبح مرگ» در مشهد؛ سرنوشت شوم انتقام‌جوی ۲۶ ساله پس از دو دهه توهم! درمان گرمازدگی حدود ۳۰۰۰ زائر اربعین در خاک ایران | انتقال ۶۷ نفر از زائران از عراق به کشور بهترین هتل های استانبول برای سفرهای خانوادگی؛ تجربه اقامتی راحت و امن نخستین پرواز مشهد به کویته؛ گامی مؤثر در توسعه روابط ایران و پاکستان آخرین وضعیت تردد و تصادفات در مسیر‌های منتهی به مرز‌های خروجی اربعین مصدومیت ۹ نفر در تصادف شبانه در محور نیشابور - مشهد (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) ۳۰ مصدوم در پی خروج قطار از ریل در مسیر کرمان _ زرند (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) مأمور پلیس آستانه اشرفیه در درگیری با قاتل مسلح به شهادت رسید (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) قطار تهران - کرمان از ریل خارج شد (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) زلزله تربت‌جام خسارت نداشت (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) زلزله تربت جام را لرزاند (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) ۴ شرور تهران با شلیک پلیس دستگیر شدند زلزله تهران را لرزاند | واکنش موسسه ژئوفیزیک دانشگاه تهران به اعلام نشدن زمین لرزه (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) کلثوم اکبری قاتل ۱۱ شوهر در دادگاه | ماجرای قتل‌ها چه بود؟ نوروفیدبک برای چه کسانی مناسب است - 5 متخصص زبده نوروفیدبک قوچان، خنک‌ترین شهر ایران در بامداد امروز (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) غرب استان تهران لرزید (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) تسکین درد‌های معده و روده با این دانه تابستانی استفاده از دم‍پایی در پیاده روی اربعین مناسب نیست هشدار وزارت بهداشت نسبت به مخاطرات تابش مستقیم نور خورشید شرایط دریافت مستمری توسط بازماندگان + نحوه محاسبه میزان مستمری تمامی امتحانات علوم پزشکی دانشگاه آزاد حضوری شد وزیر آموزش و پرورش در مشهد: شهادت حق شهید کاظمی بود و حیف بود که این مقام نصیب او نشود ۷ زائر ایرانی در تصادف ون با تریلی در ناصریه عراق مصدوم شدند (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) ۵۷۰۰ مجروح در جنگ اخیر | وزیر بهداشت خواستار پیگیری بین‌المللی جنایات رژیم صهیونیستی شد شروع اعزام‌های حج عمره از ابتدای شهریور | حضور پررنگ بانوان در لیست زائران وزیر آموزش و پرورش: بازنشستگان ۱۴۰۳ در اولویت پرداخت پاداش قرار دارند | پیگیری قرارداد کار معین معلمان خرید خدمات بیشترین علت نیاز زائران به امدادرسانی در پیاده‌روی اربعین، تصادفات جاده‌ای است
سرخط خبرها

۳۳ زندانی دیگر جرایم غیرعمد در خراسان رضوی آزاد شدند

  • کد خبر: ۶۸۴۵۱
  • ۰۵ خرداد ۱۴۰۰ - ۱۳:۵۲
۳۳ زندانی دیگر جرایم غیرعمد در خراسان رضوی آزاد شدند
مدیرکل‌زندان‌های خراسان‌رضوی از آزادی ۳۳ زندانی جرایم غیرعمد از زندان‌های استان خبر داد.

علیرضا ظهیری | شهرآرانیوز؛ مدیرکل‌زنــدان‌های خراسان‌رضوی با اعلام خبر آزادی ۳۳ زندانی جرایم غیرعمد از زندان‌های استان اعلام کرد که خانواده زندانیان نیازمند می‌توانند با مراجعه به‌سایت samanehemayat.com و ثبت‌نام در این سایت، از حمایت‌های مادی و معنوی بهره‌مند شوند.


سعید سرباز‌جان‌فدا در نشستی خبری با اشاره به پنجم خرداد روز ملی نسیم مهر و رسیدگی به خانواده زندانیان، گفت: رسیدگی به وضعیت خانواده زندانیان و توجه به این قشر یکی از تکالیف قوه‌قضاییه و سازمان زندان‌ها و درعین‌حال، مسئولیتی اجتماعی برای جامعه است. وی با بیان اینکه در گذشته در قالب انجمن‌های حمایتی از این خانواده‌ها حمایت می‌شد، اما درعین‌حال برخی خانواده‌های نیازمند به‌دلیل نا آگاهی یا حفظ آبرو برای زیر پوشش قرارگرفتن در این انجمن‌ها اقدامی نمی‌کردند، تصریح کرد: براساس سند تحول قوه‌قضاییه در دوره جدید، علاوه بر اعلام فرایند‌های جدید در موضوع اصلاح و تربیت، خانواده زندانیان نیز به‌عنوان نهاد تأثیرگذار در پیشگیری از وقوع جرم جدید مدنظر جدی قرار گرفته است.


سربازجان‌فدا با بیان اینکه خانواده یک زندانی مجرم نیست و باتوجه‌به اینکه سرپرست برخی از این خانواده‌ها به‌دلیل انجام یک جرم در زندان به‌سر می‌برد و نباید رها شوند، افزود: در ماه رمضان امسال به‌اتفاق مدیران زندان‌های استان و همراهی برخی مسئولان از ۱۱۲ خانواده زندانی سرکشی شده است و امیدواریم در سرکشی‌های دیگر نیز مدیران ما را همراهی کنند؛ ما در ۱۲ شهرستان استان، انجمن حمایت از خانواده زندانیان نیازمند داریم که این انجمن‌ها پارسال ۱۴۶۶ خانواده زندانی را پذیرش کرده‌اند و امیدواریم با راه‌اندازی سایت یادشده تعداد خانواده‌هایی که زیر پوشش قرار می‌گیرند، افزایش یابد.


مدیرکل زندان‌های خراسان‌رضوی با بیان اینکه پارسال از طریق انجمن‌ها ۲۶۹۴ مشاوره و راهنمایی به خانواده‌های نیازمند زیر پوشش این انجمن‌ها ارائه شده است، ادامه داد: همچنین ۳۲۵۶ حمایت نقدی به‌مبلغ ۴۸۸ میلیون تومان، ۱۴۲ آموزش منتج به اخذ مدرک حرفه‌آموزی برای خانواده‌ها، ۱۴۸۰ معرفی به دستگاه‌ها، مراکز و نهاد‌های حمایتی، برگزاری ۵۵۰ دوره آموزش پیگیری از آسیب‌های اجتماعی برای همسران و فرزندان زندانیان و ۱۰۱۱ پیگیری مشکلات قضایی خانواده‌ها انجام شده است.

 

وی با بیان اینکه در ۲ ماه ابتدایی امسال نیز تا امروز ۶ هزار بسته معیشتی به خانواده زندانیان نیازمند با همکاری ستاد اجرایی فرامین امام (ره) و کمیته امداد اعطا شده است، گفت: هدف‌گذاری ما برای جشن گل‌ریزان ماه رمضان ۱۴۰۰ جمع‌آوری مبلغ ۲ میلیارد تومان برای آزادی زندانیان بود، اما درحالی‌که همچنان در وضعیت کرونایی هستیم و امکان برگزاری جشن‌های گل‌ریزان حضوری وجود نداشت، خوشبختانه ازطریق خیران ۵/۵ میلیارد تومان جمع‌آوری شد که با این عدد شرایط آزادی ۱۲۴ زندانی مهیا شد؛ همچنین از این تعداد ۹۱ زندانی در مدت گذشته و ۳۳ زندانی دیروز و امروز آزاد شدند.


انتقال زندان مشهد جدی‌تر شد

۲۰ سال است که موضوع انتقال زندان مشهد جریان دارد، اما هنوز به نتیجه نرسیده است. اما حالا آن‌طورکه مدیرکل زندان‌های خراسان‌رضوی اعلام کرده، از ۸ ماه پیش موضوع انتقال این زندان در دستورکار جدی قرار گرفته و حتی یک قطعه زمین برای این انتقال در ۳۲ کیلومتری شهرستان مشهد در اختیار این اداره‌کل قرار گرفته است. سعید سرباز‌جان‌فدا گفت: موضوع انتقال زندان مشهد از ۶ ماه دوم سال ۱۳۹۹ در دستورکار جدی ما قرار گرفت و در همین راستا یک قطعه زمین در ۳۲ کیلومتری جاده مشهدقوچان واقع در اراضی کاه‌در را از منابع طبیعی تحویل گرفتیم و با وجود بسیاری از مخالفت‌ها، برای این انتقال مصوبه و مجوز کارگروه زیربنایی استان و شورای برنامه‌ریزی استان نیز دریافت شد.

 

وی افزود: البته دستگاه متولی این زمین به‌تازگی اعلام کرده است که تحویل‌دادن این زمین باید بر مبنای ماده ۶۹ باشد و درعین‌حال، معارضاتی برای آن پیدا شده است؛ درنهایت شنبه هفته آینده جلسه‌ای دراین‌باره داریم و در صورتی که معارضان زمین به‌حق باشند، به‌دنبال زمین دیگری می‌گردیم، اما اگر به‌حق نباشند، بهره‌برداری از این زمین را پیگیری می‌کنیم. جان‌فدا ادامه داد: همچنین براساس برنامه ششم توسعه، برای انتقال زندان می‌توان بدون انجام تشریفات قانونی با شهرداری‌ها برای تحویل زمین زندان به شهرداری و گرفتن زمین دیگری از این نهاد توافق کرد که توافق کلی با شهرداری مشهد دراین‌زمینه انجام شده است.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->