تیراندازی پلیس، زورگیر‌های قمه‌کش را زمین‌گیر کرد راز و رمزهای «سرهنگ قلابی»در تقویم روزانه فاش شد! لیست جدید محصولات شوینده و بهداشتی غیرمجاز برخی جاده‌های خراسان رضوی لغزنده و مه‌آلود است (۹ آبان ۱۴۰۴) هشدار کارگروه مدیریت شرایط اضطرار گردوغبار برای شهروندان مشهدی در روز شنبه (۱۰ آبان ۱۴۰۴) یک قلاده خرس در شهرستان نور مازندران با گلوله تلف شد (۹ آبان ۱۴۰۴) خالی ماندن نیمی از پست‌ها در محیط زیست پلمب یک تالار پذیرایی به دلیل مسمومیت ۷۰ نفر در شادگان خوزستان (۹ آبان ۱۴۰۴) هشدار سازمان بازرسی به وزارت جهاد کشاورزی درباره تامین نهاده‌های دامی اولین برف پاییزی در راه خراسان رضوی | پیش‌بینی کاهش محسوس دمای هوا (۹ آبان ۱۴۰۴) حریق در بلوار مدرس مشهد مهار شد + عکس و فیلم (۹ آبان ۱۴۰۴) صندلی مدیریت بحران، روی گسل کاش ویروس‌ها، راه خانه‌مان را گم کرده بودند تصادف زنجیره‌ای با ۲۰ مصدوم در پارک ملی گلستان + فیلم و عکس (۸ آبان ۱۴۰۴) اختصاص ۲۶۰ میلیارد تومان اعتبار ویژه تجهیز مدارس عشایری در سال جدید | فعالیت ۲۰۰ مدرسه تک‌دانش‌آموز در کشور  دانش‌آموزان عشایر اولویت آموزش و پرورش در کشور هستند رویدادی رنگارنگ با دختران | برگزاری اختتامیه اردوی عشایری دانش‌آموزان دختر ایران در مشهد + فیلم افزایش نیروی انسانی، اصلاح قانون حمل سلاح و افزایش تجهیزات و امکانات محیط‌بانان، در دستورکار سازمان حفاظت محیط زیست مستندمسابقه تلویزیونی، شکل جدید آموزش درس آمادگی دفاعی | عضویت ۳۷۰ هزار نفر در بسیج دانش‌آموزی خراسان رضوی استاندار خراسان رضوی: خدمات درمانی به بیماران غیربومی در مشهد بدون بودجه‌ مشخص انجام می‌شود تجلیل از محیط‌بانان کشور در مشهد | تأکید بر لزوم حمایت و تجهیز نیرو‌های حفاظتی ۱۲۰ هزار تبعه خارجی تحت پوشش بیمه سلامت هستند | الزام پرداخت حق بیمه برای تمدید اقامت اتباع خارجی هشدار عضو هیئت‌رئیسه مجلس شورای اسلامی درباره رانت و فساد در زنجیره دارو و تجهیزات پزشکی از ۵۵۰۰ تأییدیه کیفی آسانسور تا ۶۲۶۸ بازرسی از تجهیزات تفریحی در خراسان رضوی | بازرسی و کنترل کیفیت استاندارد شبانه‌روز ادامه دارد اضافه‌شدن ۵۰۰ دستگاه آمبولانس به ناوگان اورژانس تا پایان سال ۱۴۰۴
سرخط خبرها
از بلند پروازی تا ناملایمات اقتصادی

داستان افرادی که به جرم غیر عمد زندانی اند

  • کد خبر: ۶۸۵۲
  • ۲۱ مهر ۱۳۹۸ - ۰۷:۰۳
داستان افرادی که به جرم غیر عمد زندانی اند
نوسانات ارزی و به تبع آن مشکلات اقتصادی سید جواد و آرزوهایش را بی نصیب نگذاشت. چیزی نگذشت که او ماند و انبوهی از کالاهایی که مشتری نداشتند...

سهیل دیبا - مدت ها شاگردی کرده بود. از این کارگاه به آن کارگاه، در کارگاه های زیادی زیر دست چندین استادکار آموزش دیده بود، به نحوی که با نگاه کردن به ظاهر کفش از راه دور جنس آن را تشخیص می داد. آنچه درباره کیفیت آن می گفت نیز درست بود. سیدجواد چنان در کارش خبره شده بود که خودش تبدیل به یک استادکار شده بود. اما کمبود سرمایه او را از رسیدن به آنچه در ذهنش بود، بازمی داشت. او مدت های مدیدی پس انداز کرد تا توانست سرمایه اندکی جمع کند و پس از مشورت با قدیمی های بازار یک کارگاه کوچک در یکی از راسته بازارهای مشهد راه انداخت و اقدام به تولید کفش کرد.
هدف اولیه اش تولید کفش های باکیفیت به منظور شناخته شدن در بازار بود، خیلی زود به این هدفش رسید و مشتری های خوبی هم پیدا کرد. همه چیز گویای یک موفقیت چشمگیر در آینده ای نه چندان دور بود. او در ادامه چند کارگر را هم به کار گرفت تا بتواند جواب مشتری هایش را بدهد.


از بلند پروازی تا ناملایمات اقتصادی
همه چیز برای سید جواد طبق همان چشم اندازی که ترسیم کرده بود پیش می رفت، اما وقتی خودش را با سایر همکارانش که با او شروع کرده بودند مقایسه می کرد و برو بیای آن ها را می دید، به فکر فرو می رفت که چطور آن ها توانسته اند به این نقطه برسند اما او درجا می زند.
بلندپروازی زمانی به سراغ سیدجواد آمد که او به قصد رونق کار و بی توجه به وضعیت بازار و دیگر شاخصه های اقتصادی، قصد کرد راه صدساله را یک شبه طی کند و با گسترش کارش خیلی زود از جایش بلند شود و جزو تولیدکنندگان بزرگ قرار بگیرد.
این تولیدکننده خرده پا بدون پشتوانه های مالی پایدار و مشورت با اهل فن، مواد اولیه لازم برای تولید کفش را به مقدار زیادی خریداری و دپو کرد. اما چون سرمایه کافی نداشت به امید تولید و فروش بیشتر، به جای پول نقد به صورت بی حساب و کتاب چک صادر کرد.
او کارگاه کوچکش را توسعه داد و با به کارگرفتن کارگران بیشتر، قصد داشت به سرمایه های کلان دست یابد. نوسانات ارزی و به تبع آن مشکلات اقتصادی که گریبان بسیاری از تولیدکنندگان را گرفته بود، سید جواد و آرزوهایش را هم بی نصیب نگذاشت. چیزی نگذشت که او ماند و انبوهی از کالاهایی که مشتری نداشتند. از طرفی کم کم موعد چک ها فرا رسید و فروشندگان خواستار وصول چک ها بودند.ادامه نوسانات اقتصادی و رکود در بازار هم زمان شد با شکایت فروشندگان مواد اولیه، در این گیر و دار و برگشت خوردن چک ها، سیدجواد ماند و آرزوهایی که او را به ناکجاآباد می رساند.با شکایت شاکیان، پرونده ای در دادسرای مشهد تشکیل و این تولید کننده کفش به دلیل بدهی مالی محکوم به حبس شد.


زندانیانی که نیازمند کمک هستند
جواد غفاریان قدیرزاده طوسی، مدیر عامل ستاد دیه شعبه خراسان رضوی با اشاره به این پرونده و پرونده های مشابه آن بیان کرد: پرونده سیدجواد مشتی از خروار افرادی است که بلندپروازانه اما بدون فکر صحیح و شکیبایی پا به عرصه فعالیت های اقتصادی گذاشته‌اند.او با اشاره به اینکه این افراد هیچ جرمی مرتکب نشده اند و جزو زندانیان جرائم غیرعمد محسوب می شوند، ادامه داد: نیکوکارانی که تمایل دارند در آزادی بدهکاران مالی غیربزهکار مشارکت کنند، می توانند با شماره 09138946003 داخلی 14 تماس بگیرند یا با مراجعه به سایت ستاد دیه خراسان رضوی از طریق درگاه پرداخت الکترونیکی به اهدای کمک های نقدی خود اقدام کنند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->