پزشکیان از نیویورک بازگشت (۵ مهر ۱۴۰۴) انفجار بمب در حومه دمشق (۵ مهر ۱۴۰۴) روحانی: سعید جلیلی با من مناظره کند + فیلم دیدار عراقچی با رئیس مجمع عمومی سازمان ملل (۵ مهر ۱۴۰۴) حشد شعبی: از تهدید‌ها هراسی نداریم شیخ نعیم قاسم: راه شهید حسن نصرالله ادامه خواهد داشت | از سلاح مقاومت دست نخواهیم کشید زلنسکی: سامانه موشکی پاتریوت اسرائیل در اوکراین مستقر شده است حماس دریافت پیشنهاد جدید برای آتش‌بس در غزه را رد کرد وزارت امور خارجه: شهید نصرالله نقشی تعیین‌کننده در ارتقای اقتدار لبنان ایفا کرد محسن رضایی: پیش‌بینی اسرائیل، جنگ یک هفته‌ای بود و پیش‌بینی ما دو ماهه | نامه‌ای نوشتم که جنگ به سمت ایران می‌آید اردوغان: نتانیاهو در سازمان ملل گوش شنوایی برای دروغ‌ها و تهدیدات خود پیدا نکرد پزشکیان: به داشتن سلاح هسته‌ای متهم شویم، اجازه بازدید از مراکز هسته‌ای نمی‌دهیم عظیمی‌راد: «قرص توییت» نمایندگان، ابزار اطلاع‌رسانی و پیگیری مطالبات مردم است! ظریف: پرونده هسته ای ایران همچنان با دیپلماسی قابل حل است پیام تسلیت رهبر معظم انقلاب درپی درگذشت مادر حدّاد عادل وزارت بهداشت غزه: آمار شهدا به ۶۶ هزار نفر رسید حکم بازداشت غیابی بشار اسد صادر شد ابتکار جمهوری اسلامی در تصویب طرح حفاظت از محیط زیست در برابر تحریم‌ها نماینده مجلس: ایران بزرگ قابل تهدید نیست دریادار ایرانی: اقتدار و عزت ایران اسلامی ادامه‌دار است سخنگوی وزارت دفاع: هیچ قدرتی حق دخالت در توان موشکی ایران را ندارد تکذیب ارسال سلاح از ایران به لبنان توسط لاریجانی | لزومی ندارد آمریکا خود را قیم مردم لبنان بداند + فیلم نایب رئیس مجلس: غنی‌سازی اورانیوم در کشور پُرقدرت ادامه خواهد یافت پژمان‌فر: مکانیسم ماشه، توپ صوتی اروپا بود و اثر چندانی بر ما ندارد | به فعالیت هسته‌ای غیرنظامی ادامه خواهیم داد پزشکیان: پیشنهاد غیرقابل‌قبول آمریکا را رد کردیم | بین خواسته‌های غیرمنطقی و اسنپ‌بک، دومی را برمی‌گزینیم آیت‌الله علم‌الهدی: انتخابات دروازه مردم‌سالاری دینی است | فرهنگ دفاع مقدس، رمز اقتدار انقلاب مأموریت الکس، پسر ویتکاف، در قطر چیست؟
سرخط خبرها

بشار اسد با ۹۵.۱ درصد از آرا رئیس جمهور سوریه شد

  • کد خبر: ۶۸۶۸۹
  • ۰۷ خرداد ۱۴۰۰ - ۱۰:۰۱
بشار اسد با ۹۵.۱ درصد از آرا رئیس جمهور سوریه شد
بشار اسد بعد از اعلام پیروزی‌اش در انتخابات ریاست جمهوری سوریه تاکید کرد: باید از فردا مرحله کار را شروع کنیم تا امید به ساختن سوریه را آنطور که باید باشد، بیشتر کنیم.

به گزارش شهرآرانیوز؛ به نقل از روسیا الیوم، بشار اسد، رئیس جمهوری سوریه بعد از اعلام پیروزی‌اش در پیامی از تمامی سوری‌ها به خاطر احساس ملی‌گرایی بالایشان و مشارکت چشم‌گیرشان در این اقدام ملی قدردانی کرد.

 

بشار اسد خاطرنشان کرد: در پایان روند انتخابات و آغاز مرحله کار، رحمت از آنِ روح شهدای پاک ما باد که اگر آنها نبودند سوریه باقی نمی‌ماند، مجروحان ما شفا یابند، درود فراوان به مردان ارتش عربی سوریه قهرمان. به خاطر جانفشانی‌های همه آنها و به خاطر آینده کودکان سوریه و جوانانش، باید از فردا مرحله کار را شروع کنیم تا امید به ساختن سوریه آنطور که باید باشد، بیشتر کنیم.

 

پیشتر حموده الصباغ، رئیس پارلمان سوریه از پیروزی بشار اسد با اکثریت قاطع آراء رأی دهندگان سوری در انتخابات ریاست جمهوری این کشور خبر داد.

 

رئیس پارلمان سوریه در کنفرانس خبری در ساختمان پارلمان اعلام کرد که اسد بیش از ۱۳ میلیون و ۵۴۰ هزار رأی کسانی که حق رای دهی در داخل و خارج سوریه را داشتند، از آن خود کرده است.

 

بشار اسد ۹۵.۱ درصد از آراء درست رأی دهندگان در داخل و خارج سوریه را به دست آورد.

 

در همین حال، محمود مرعی، نامزد دیگر انتخابات ۴۷۰ هزار و ۲۷۶ رای، ۳.۳ درصد آرا و عبد الله سلوم عبدالله، دیگر نامزد انتخابات ۲۱۳ هزار و ۹۶۸ رأی، ۱.۵ درصد از آرا شرکت کنندگان در انتخابات را از آن خود کرد.

 

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->