سردار قاآنی: موفقیت‌ها ادامه دارد دستگیری ۶۳ نفر از متجاوزان به کشور طی ۲۴ ساعت گذشته (۷ تیر ۱۴۰۴) سخنگوی وزارت خارجه از آلمان خواست مسئولیت خود در قبال برنامه سلاح‌های شیمیایی رژیم صدام را بپذیرد وزیر کار: دشمنان ناگزیرند رویکرد خود را نسبت به ملت ایران تغییر دهند حمله قسام به اشغالگران صهیونیستی با موشک یاسین ۱۰۵ (۷ تیر ۱۴۰۴) روسیه: تهدید داعش در افغانستان نگران‌کننده است سبحانی: اطلاعاتی داریم که ریزپرنده‌ها از برخی کشور‌های همسایه وارد ایران شده است سرخوردگی آمریکا و اسرائیل در برابر ایران؛ ناکامی تل‌آویو در تحقق اهداف سخنگوی سپاه: ترامپ چشمانش را باز کند و از یاوه‌گویی دست بردارد سیل در پاکستان ۱۱ قربانی گرفت (۷ تیر ۱۴۰۴) مهاجرانی: وحدت ملی فارغ از گرایشات سیاسی است سردار وحیدی: نیروهای مسلح در آماده‌باش کامل برابر هرگونه تجاوز دشمن هستند واشنگتن‌پست: تنها راه، «مذاکره با ایران» است؛ ترامپ هم می‌داند کودکان غزه از شدت گرسنگی جان می‌دهند سردار نقدی: تعرض به مراجع، پایان زندگی کارگزاران آمریکایی در منطقه است معاون اول رئیس جمهور: اصناف در جنگ تحمیلی ۱۲ روزه خوش درخشیدند ایران، پابرجا تا همیشۀ تاریخ تقدیر رئیس‌جمهور ونزوئلا از «سحر امامی» مجری شبکه خبر + فیلم سفیر ایران در ژاپن: تجاوز نظامی آمریکا به ایران مستحق محکومیت جهانی است تقدیر وزارت امور خارجه از حضور مردم در تشییع پیکر شهدای اقتدار ایران (۷ تیر ۱۴۰۴) کشته شدن ۱۳ سرباز پاکستانی در حمله انتحاری نزدیک مرز افغانستان (۷ تیر ۱۴۰۴) نایب‌رئیس مجلس: حضور گروسی و نصب دوربین در تأسیسات هسته‌ای ایران ممنوع است گروسی اذعان کرد: دانش هسته‌ای در ایران را نمی‌توان از بین برد عراقچی: فریاد «هیهات منا الذله» حسینی در محرم امسال از هر سال رساتر است روزنامه اسرائیلی: غزه شاهد خونین‌ترین جنگ قرن ۲۱ است کدام اختیارات هیئت دولت به استانداران تفویض شد؟ ظُهران ممدانی، اولین مسلمان نامزد شهرداری نیویورک که خشم ترامپ را برانگیخت، کیست؟
سرخط خبرها

رئیس ستاد انتخابات: آمار‌ها از مشارکت ۴۰ درصدی حکایت دارد

  • کد خبر: ۶۹۱۰۸
  • ۱۰ خرداد ۱۴۰۰ - ۲۲:۰۴
رئیس ستاد انتخابات: آمار‌ها از مشارکت ۴۰ درصدی حکایت دارد
رئیس ستاد انتخابات کشور با بیان اینکه نرخ مشارکت در حدود ۴۰ درصد است؛ گفت: باید تلاش کنیم که این نرخ مشارکت به درجه بالایی ارتقا یابد.

به گزارش شهرآرانیوز، جمال عرف معاون سیاسی وزیر کشور و رئیس ستاد انتخابات کشور در همایش معاونین سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری‌های سراسر کشور که در محل وزارت کشور با دستور کار بررسی زمینه سازی هر چه مناسب‌تر برگزاری انتخابات ۲۸ خرداد ماه سال جاری برگزار شد، با اشاره به این موضوع که انتخابات جلوه حضور مردم در تعیین سرنوشت سیاسی آن هاست؛ گفت: همه ما به عنوان مدیران سیاسی وظیفه داریم در چارچوب قانون، زمینه را برای برگزاری انتخاباتی امن و سالم در کشور فراهم کنیم.

 


معاون سیاسی وزیر کشور با تاکید بر این مساله که اختلاف نظر و تفاوت دیدگاه، امری طبیعی در سپهر سیاست است؛ گفت: حد و معیار حل و فصل اختلافات، قانون است و برای همین تمام تلاش و دغدغه وزارت کشور بر اجرای مرّ صحیح قانون است.

 



موضوع آموزش صندوق الکترونیکی از دیگر محور‌های مورد اشاره معاون سیاسی وزیر کشور بود که در این خصوص گفت: با توجه به این که تقریبا در همه کلان‌شهر‌های کشور صندوق الکترونیکی مورد استفاده قرار خواهد گرفت، ضرورت آموزش این صندوق در نحوه رای دهی تا شمارش آرا ضروری است و در این خصوص باید نهایت دقت و حساسیت به کار گرفته شود.

 



رئیس ستاد انتخابات کشور در بخش دیگری از صحبت‌های خود با تاکید بر این که وظیفه ذاتی وزارت کشور، برگزاری انتخاباتی امن و سالم است؛ گفت: در امر خطیر مشارکت هم وزارت کشور اهتمام جدی طی یک سال اخیر داشته است.

 


وی در این خصوص خاطر نشان کرد: برگزاری نشست‌های متعدد با فعالان سیاسی، احزاب، مدیران رسانه‌ها و اجزای جامعه مدنی، از جمله تلاش‌های وزارت کشور در جلب مشارکت عمومی و رونق بخشی به انتخابات است.

 



معاون وزیر کشور با بیان اینکه باید تمام ظرفیت‌ها برای افزایش مشارکت در کشور به کار گرفته شود؛ گفت: فعال ساختن گروه‌های مرجع و معتمد در شرایط پیش رو می‌تواند به اندازه خود، به افزایش شور و نشاط در انتخابات کمک کند.

 



رئیس ستاد انتخابات کشور با تشریح این موضوع که طبق آخرین گزارش‌های موثق ارائه شده از جمله نظر سنجی ایسپا، نرخ مشارکت در حدود ۴۰ درصد است؛ گفت: باید تلاش کنیم که این نرخ مشارکت به درجه بالایی ارتقا یابد. وی در این خصوص گفت: مشارکت حداکثری ضامن اقتدار و ثبات ملی است.

 



معاون وزیر کشور با بیان این مساله که مردم منبع اصلی قدرت در نظام جمهوری اسلامی ایران هستند؛ گفت: رضایتمندی مردم و حضور حداکثری آن‌ها در صحنه انتخابات، زمینه ساز تقویت و انسجام اجتماعی بیشتر کشور خواهد بود.

 



رئیس ستاد انتخابات کشور در بخش دیگری از صحبت‌های خود به ضرورت توجه مدیران سیاسی به نه تنها روز انتخابات، بلکه به فردای ۲۸ خرداد اشاره کرد و گفت: آینده نگری، وجه تفاوت اصلی میان یک مدیر راهبرد نگر با یک مدیر صرفا اجرایی است.

 


عرف با اظهار این امر که امید داریم نتیجه همه تلاش‌ها معطوف به تقویت وحدت و انسجام ملی باشد؛ گفت: تجلی این وحدت باید در بعد از انتخابات دیده شود و جامعه و نظام سیاسی با پشت سرگذاشتن انتخابات به مسیر متعالی خود ادامه دهد.

 


معاون سیاسی وزیر کشور خطاب به معاونین سیاسی استانداری‌های سراسر کشور تاکید کرد: رعایت قانون‌مداری و بی‌طرفی، سرلوحه همه حرکت‌ها و برنامه‌ها باشد و این طور نباشد که خدای ناکرده شائبه سیاسی کاری و عدم بی طرفی در رفتار سیاسی مدیران دیده شود.

 



وی در این خصوص گفت: وزیر کشور به صورت جدی تاکید بر این مساله دارند که هر مدیر میانی که بی طرفی را در عرصه انتخاباتی رعایت نکند، از سمت خود در اسرع وقت معزول شود.

 



رئیس ستاد انتخابات کشور در پایان خاطر نشان کرد: بایستی با همدلی و هم افزایی ظرفیت‌ها بتوانیم انتخاباتی سالم، امن و پرشور در ۲۸ خرداد ماه سالجاری برگزار کنیم.

 

 

منبع: فارس

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->