صعود بسکتبالیست‌های طبیعت به مرحله یک چهارم نهایی لیگ قهرمانان جدایی کوجو از استقلال مخالفت استقلال با تاریخ برگزاری سوپرجام ماشاریپوف در استقلال ماندنی شد سرمربی کره شمالی دست فدراسیون را رو کرد | از مشهد تا پایتخت با قطار دروغ! بازگشت استقلال به پروژه جذب ستاره ملوان | غندی‌پور آبی‌پوش می‌شود؟ وارازدات هارویان، در یک‌قدمی استقلال + عکس رانیری، جانشین اسپالتی در تیم ملی ایتالیا شد واکنش تند خداداد عزیزی به ماجرای سفر کره شمالی به مشهد | فدراسیون طوفان زرد را هم سیاه کرد + عکس تاریخ و ساعت بازی ایران و کره شمالی | تلاش برای حفظ صدر چرا تیم ملی کره شمالی، از مشهد به تهران رفت؟ + فیلم زمان آغاز بازی‌های تیم ملی در هفته اول لیگ ملت‌های والیبال ۲۰۲۵ عزت‌اللهی: برای صعود به مرحله حذفی در جام جهانی شانس داریم هافبک پرسپولیس شاگرد گل‌محمدی شد | صادقی دوباره قرمزپوش شد + عکس اورونوف باز هم مصدوم شد! قلعه‌نویی: صعود به جام جهانی از جوان‌گرایی تیم ملی مهم‌تر است سرمربی کره شمالی: به ما گفتند بازی در مشهد برگزار می‌شود! + فیلم مهمان‌نواز، فلپس ایرانی مغز معیوب سرخ‌ها | پرسپولیس بالانس نیست خرید بعدی پرسپولیس در پست دفاع راست حمایت قاطعانه کریس از یامال: او یک پدیده است، دست از سرش بردارید!
سرخط خبرها

تازه داماد والیبال ایران را بیشتر بشناسید| والیبال و اسب، دو بال برای پرواز

  • کد خبر: ۶۹۳۵۵
  • ۱۲ خرداد ۱۴۰۰ - ۱۶:۵۳
تازه داماد والیبال ایران را بیشتر بشناسید| والیبال و اسب، دو بال برای پرواز
تازه داماد والیبال ایران عاشق موزیک، ماشین سواری و سوار کاری است.

گروه ورزش/شهرآرانیوز، خردادماه سال ۱۴۰۰، فرهاد قائمی بازیکن خوب والیبال کشورمان به جرگه متاهلین پیوست. اما بازیکن امسال سپاهان اصفهان که در سن ۳۱ سالگی قرار دارد، رده‌های مختلف تیم ملی (نوجوانان، جوانان، بزرگسالان) را با شایستگی و رنج و ممارست فراوان طی کرد. این چپ دست خوش فرم کارشناسی تربیت بدنی و علوم ورزشی را نیز دارد. پنجمین فرزند خانواده است و والیبال را از دوم راهنمایی یعنی از سن ۱۴ سالگی شروع کرده است.
او در سال ۱۳۸۶ با تیم ملی نوجوانان در مسابقات زیر ۱۹ سال مدال طلای جهانی را به گردن آویخت. اما داستان ورزشی فرهاد در سال ۹۰ جالب شد، سالی که او بازیکن تیم هاوش گنبد با مربیگری بای محمد دوجی بود و در پست دریافت قدرتی بازی می‌کرد، اما روز بازی با حریف دیرینه والیبال ترکمن صحرا یعنی کاله مازندران، بای محمد که در مربیگری از هوش و ذکاوت فوق العاده‌ای برخوردار بود، تغییر پست را برای فرهاد در نظر گرفت و او را از منطقه ۴ زمین به پشت خط در منطقه ۲ برد و فرهاد قائمی هم با بازی غافلگیر کننده اش چنان بلایی به سر نماینده مازندران آورد که زنده یاد حسین معدنی (مربی وقت تیم ملی) او را به تیم بزرگسالان کشورمان دعوت کرد.
این بازیکن با ذهن حرفه‌ای در همان سال مسابقات انتخابی المپیک و لیگ جهانی را در ترکیب اصلی قرار گرفت. پوزیشن او هنگام زدن سرویس که سبک خاص خود را دارد منحصر به فرد بود و بیشتر به چشم آمد. فرهاد در سال ۹۷ به زراعت بانک ترکیه پیوستو یک سال بعد در باشگاه الریان قطر هنر نمایی کرد.
این بازیکن معتقد است ترکمن دو بال برای پرواز دارد اولی والیبال و بال دومی اسب است. پدر و مادر فرهاد علاقه وصف ناپذیری به اسب دارند و این اشتیاق به فرهاد نیز سرایت کرده و به دنبال اخذ مجوز و راه اندازی باشگاه سوار کاری است تا بعد از والیبال به سراغ بال دومی برود.
فرهاد معتقد است ولاسکو ذهنیت والیبال ایران را تغییر داد. کواچ بهترین نتایج را گرفت و لوزانو والیبال را به هدفش برای صعود به المپیک وقرار گرفتن ایران جزء هشت تیم اول رساند. اما رویای فرهاد قائمی مدال گرفتن تیم ملی کشورمان در مسابقات المپیک و بازی در تیم زادگاه خود همراه با قهرمانی لیگ کشوراست.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->