نتیجه بازی استقلال و پیکان تهران در یک چهارم نهایی جام حذفی(۶ اردیبهشت ۱۴۰۴)+ فیلم گل‌| قهرمانی با مجتبی ممکن است ویدئو| خلاصه بازی استقلال و پیکان تهران در یک چهارم نهایی جام حذفی(۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) تردیدها در مورد ۵ بازیکن پرسپولیس کارتال در مورد لیست استیلی نظر می‌دهد اطمینان کارتال از ماندن مورینیو در فنرباغچه در پرسپولیس یا جای عالیشاه است یا جای سروش! کارتال مخالف جذب مدافع سابق تیم ملی مدافع مدنظر پرسپولیس در راه انگلیس پخش زنده بازی بارسلونا و رئال مادرید (۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) + تماشای آنلاین پخش زنده بازی استقلال و پیکان (۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) + تماشای آنلاین عضو شورای شهر تهران: علیه درویش مصاحبه نکردم تیر استقلالی‌ها در ترکیه به سنگ خورد ترکیب احتمالی رئال مادرید مقابل بارسلونا | غیبت ام‌باپه در فینال کوپا ترکیب احتمالی بارسلونا مقابل رئال مادرید | غیبت لواندوفسکی در فینال کوپا مدافع بایرن مونیخ در رادار عربستانی‌ها پخش زنده بازی ملوان و سپاهان (۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) + تماشای آنلاین پایان پروژه طارمی در ایتالیا؟
سرخط خبرها

کاپیتان به گرگان بازمی گردد؟

  • کد خبر: ۶۹۵۲۵
  • ۱۴ خرداد ۱۴۰۰ - ۱۶:۲۰
کاپیتان به گرگان بازمی گردد؟
دو تیم بسکتبال شهرداری گرگان و شیمیدر در حال مذاکره با بازیکنان هستند.

گروه ورزش/شهرآرانیوز، با وجود اینکه هنوز به طور رسمی سرمربیان دو تیم بسکتبال شیمیدر و شهرداری گرگان معرفی نشده اند، اما این روز‌ها خبر‌هایی درباره مذاکره با بازیکنان شنیده می‌شود.
از قرار معلوم گرگانی‌ها با امیر صدیقی به توافق رسیده اند و کاپیتان این تیم دوباره به گرگان بازخواهد گشت. از آنطرف هم شنیده می‌شود سالار منجی با شیمیدر مذاکره کرده و به احتمال زیاد فصل بعد همراه این تیم خواهد بود.
این طور که مشخص است بعد از جدا شدن حماد سامری از تیم نفت ابادان حالا نوبت به بازیکنان این تیم رسیده تا به تیم‌های دیگر بپیوندند و باید منتظر ماند و دید تکلیف این تیم جنوبی چه خواهد شد.
طبق شنیده‌ها مهران حاتمی با شهرداری گرگان، مهران شاهین طبع با شیمیدر و مصطفی هاشمی هم با نفت آبادان به توافق نهایی رسیده اند، اما هنوز هیچ کدام از این مذاکرات به صورت رسمی از سوی باشگاه‌ها اعلام نشده است!

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->