آمادگی اندونزی برای گسترش مناسبات همه جانبه با ایران حماس: ما درباره خلع سلاح هرگز مذاکره نمی‌کنیم شهادت یک اسیر دیگر فلسطینی در زندان‌های رژیم صهیونیستی (۶ اسفند ۱۴۰۳) حمله ارتش صهیونیستی به رفح در جنوب غزه (۶ اسفند ۱۴۰۳) رای ممتنع ایران به قطعنامه‌های مربوط به اوکراین در سازمان ملل (۶ اسفند ۱۴۰۳) قطعنامه ضد روسیه در مجمع عمومی سازمان ملل به تصویب رسید (۶ اسفند ۱۴۰۳)+جزئیات آرای کشورها ایران و سه کشور اروپایی درباره موضوعات هسته‌ای و رفع تحریم رایزنی کردند (۶ اسفند ۱۴۰۳) نتانیاهو همچنان فراری از جلسه محاکمه سرپرست اداره کل امور اتباع خارجی استانداری خراسان رضوی معرفی شد (۶ اسفند ۱۴۰۳) عراقچی: جامعه بین‌المللی باید رژیم صهیونیستی را پاسخگو کند تحریم‌های تازه آمریکا علیه ایران (۶ اسفند ۱۴۰۳) مدارس و ادارات کدام استان‌ها فردا (سه‌شنبه، ۷ اسفند ۱۴۰۳) تعطیل است؟ پزشکیان: «جشنواره کتاب رشد»، گامی برای هم‌افزایی فرهنگی و تعالی آموزش است مراسم تشییع و خاکسپاری پیکر شهید «سیدهاشم صفی‌الدین» برگزار شد+ فیلم پزشکیان: برای تسهیل شرایط فرزندآوری منتظر تصویب یا اصلاح قانون نیستیم عراقچی: در دهه‌های اخیر، ایران با تروریسم و تحریم‌های غیرقانونی رو‌برو بوده است نمایندگان رهبر انقلاب در مراسم تشییع پیکر شهید سیدهاشم صفی‌الدین حضور یافتند عراقچی: تهدید امروز جهان بیش از ۱۲ هزار کلاهک هسته‌ای است پزشکیان بر طرح جمع‌آوری فاضلاب شهر‌های ساحلی تاکید کرد رژیم صهیونیستی برای آزاد کردن گروه هفتم اسرای فلسطینی شرط گذاشت (۶ اسفند ۱۴۰۳) آیت‌الله علم‌الهدی: هم‌افزایی میان دستگاه‌های اجرایی و شهرداری‌ها عامل توسعه شهری است | سازمان همیاری حلقه اتصال دولت و شهرداری‌هاست دعوت به تظاهرات ضدصهیونیستی در سوریه در واکنش به اظهارات نتانیاهو مشخصات و قابلیت‌های جنگنده یاک ۱۳۰ + فیلم و عکس تنش بین زلنسکی و ترامپ بر سر ذخایر معدنی بالاگرفت همکاری‌های امنیتی، محور مذاکرات رهبران سومالی و لیبی کره شمالی: هیچ‌گاه برای لغو تحریم‌ها التماس نخواهیم کرد هیئت بلندپایه طالبان عازم ایران شد (۶ اسفند ۱۴۰۳) سرباز‌های دارای مهارت تخصصی، از یک ماه کسری‌خدمت تا بخشش اضافه‌خدمت دریافت می‌کنند
سرخط خبرها

وزیر کشور: انتخابات با حداکثر رعایت شرایط بهداشتی برگزار خواهد شد

  • کد خبر: ۶۹۹۹۰
  • ۱۹ خرداد ۱۴۰۰ - ۱۴:۰۴
وزیر کشور: انتخابات با حداکثر رعایت شرایط بهداشتی برگزار خواهد شد
وزیر کشور گفت: با تمهیداتی که اندیشیده شده، انتخابات با حداکثر رعایت شرایط بهداشتی برگزار خواهد شد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ عبدالرضا رحمانی فضلی روز چهارشنبه در حاشیه نشست هماهنگی انتخابات در جمع خبرنگاران افزود: امروز جلسه مشترک هیات مرکزی اجرایی را با ستاد انتخابات کشور برگزار کردیم و گزارشات و نظرات را بررسی کردیم.

 

وزیر کشور افزود: امروز هم در حوزه امنیت انتخابات گزارش مفصلی داده شد و اقداماتی که برای امنیت انتخابات از دی‌ماه به عمل آمده است و ستاد امنیت انتخابات تشکیل و اطلس انتخابات را که برای همه شهرها داریم را تقدیم کردیم که اعلام شد، طبق رصد مستمری که داریم در شرایط جاری مواجه با موضوع امنیتی خاصی در زمان انتخابات نخواهیم بود.

 

رحمانی‌فضلی تاکید کرد: اما مسایل مستحدثه که قابل پیش‌بینی است را هم پیش‌بینی می‌کنیم و آمادگی پیشگیری از این مسایل در شرایط خاص را نیز داریم.

 

وی افزود: در بخش کرونا و بهداشت انتخابات توضیحات داده شد که هم تعداد شعب و هم ساعات رای‌گیری افزایش داده شد و تلاش کردیم شرایط بهداشتی رعایت شود و همه عوامل اجرایی در شعب تست پی سی آر می‌دهند که موجب تسری و شیوع نشود و فاصله اجتماعی نیز رعایت می‌شود.

 

وزیر کشور ابراز امیدواری کرد که با تمهیداتی که اندیشیده شده، انتخابات را با حداکثر رعایت شرایط بهداشتی برگزار خواهد شد.

 

رحمانی فضلی در ادامه خاطر نشان کرد: نگرانی‌هایی درباره روز رأی‌گیری بود و بعضاً شایعه می‌شود که مثلا تعرفه نیست و یا احتمال قطعی برق وجود دارد؛ اعلام می‌کنیم که دستگاه‌های احراز هویت مجهز به باطری هستند و به‌صورت آفلاین می‌باشند و امکان هک شدن وجود ندارد.

 

وی گفت: به وزارت نیرو و مخابرات مثل همیشه اعلام شده که در آن ۲۴ ساعت روز رای‌گیری نباید در هیچ جای کشور قطعی داشته باشیم و آنها هم قول دادند. همچنین تعرفه‌ها نیز ۱۰ درصد بیش از نیاز توزیع شده و در این زمینه کمبودی نخواهیم داشت.

 

وزیر کشور ادامه داد: درباره امکان و ایجاد شرایطی که اطمینان‌بخش باشد، برای جلوگیری از تخلفات با صراحت می‌گویم که در فرایند رأی‌گیری از مرحله‌ حضور مردم در شعبه‌ها تا مرحله شمارش نهایی، از تجریبات سال‌های گذشته استفاده کردیم و به هیچ وجه امکان تخلف و تقلب وجود ندارد.

 

رحمانی‌ فضلی گفت: در دور قبل هم سوالات و شکایاتی بود و در قوه قضاییه به آن رسیدگی شد و بیش از ۹۰ درصد آنها تبرئه شدند و مشکلی در فرآیند نبوده است.

 

وی در ادامه به مشارکت مردم اشاره کرد و گفت: کانون‌های مشارکت‌زای ما با کُندی و عدم فعالیت مواجه هستند؛ دانش‌آموزان و آموزش پرورش، دانشگاه‌ها از نظر مشارکت و فعالیت‌های سیاسی تعطیل است و مساجد که محل برگزاری اجتماعات بوده در حد نماز و اندک فعال هستند و این کانون‌های مشارکت‌زا فعالیت ندارند.

 

وزیر کشور گفت: اکثر نامزدها در شهرستان‌ها و استان‌ها هنوز ستادی ندارند و علی‌القاعده وقتی ستاد ندارند، فعالیتی هم ندارند و ما برای برگزاری میتینگ‌ها امکان استفاده از ۳۰ درصد از فضا را داده‌ایم و تا امروز حتی یک میتینگ برگزار نشده است.

 

رحمانی‌فضلی افزود: وضعیت مانند سال‌های قبل رخ می‌داده نیست و همه دستگاه‌ها، مردم و کانون‌های سیاسی و اجتماعی که توان تأثیرگذاری دارند، پای‌کار بیایند. امیدواریم با شروع تبلیغات انتخابات شوراهای شهر و روستا این تبلیغات در افزایش مشارکت و گرمی بازار تبلیغات موثر باشد.

 

وی گفت: برخی اعضا درباره مناظره‌ها و برنامه‌های تبلیغاتی نامزدها نیز پیشنهاداتی داشتند که ما فردا جلسه کمیسیون تبلیغات را برگزار خواهیم کرد. ظرفیت‌ها و امکانات برای برگزاری انتخابات خوب مهیاست تا شاهد حضور پرشور مردم و شرایط امن، سالم و قانونی برای انتخابات باشیم.

 

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->