فعلا تصمیمی بر تعطیلی مشهد گرفته نشده است حفظ سلامت چشم و اصلاح اختلالات بینایی با انتخاب درست عینک | زندگی را واضح ببینید پیش‌فروش بلیت قطار‌های آبان ماه از روز شنبه ۲۶ مهر ۱۴۰۴ توسعه صنایع دستی خراسان رضوی باید مبتنی بر توزیع و عرضه باشد بیش از نیمی از تالاب هورالعظیم کاملا خشک شده است وضعیت تأمین مرغ و تخم مرغ در خراسان رضوی مطلوب است وکیل خانواده خالقی: پدر مرحوم «امیرمحمد خالقی» از حق قصاص گذشت نکردند آموزش چند حرکت ورزشی ساده برای تمرین در خانه همه چیز در مورد لوزه سوم در کودکان شینا انصاری: اگر سازمان برنامه و بودجه اعتباری برای احیای دریاچه ارومیه در نظر دارد، اعلام کند اهدای اعضای بیمار مرگ مغزی مشهدی به ۳ بیمار زندگی دوباره بخشید (۲۳ مهر ۱۴۰۴) چکاپ خودرو، راهی برای کاهش آلودگی هوا دست‌های تمیز | پویش جهانی «شستن دست‌» برای ارتقای سلامت و ایمنی بدن مشهد، مقصد اول گردشگران خارجی | ورود حدود ۳.۵ میلیون گردشگر به کشور در نیمه اول سال ۱۴۰۴ + فیلم تشکیل پرونده قضایی برای مدیر یک مدرسه در قزوین به دلیل تنبیه بدنی دانش‌آموز خراسان رضوی، در صدر حوادث جاده‌ای | ثبت ماهانه ۸۰ نفر فوتی در جاده‌های استان پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (چهارشنبه، ۲۳ مهر ۱۴۰۴) | از امروز مشهد سرد می‌شود کشف بیش از ۲۰۰ میلیارد ریال کالای قاچاق در مشهد از ابتدای مهر ۱۴۰۴ انتقاد نماینده مجلس به آموزش و پرورش | چرا از معلولان در وزارت استفاده نمی‌شود؟ راهکارهای آموزش و پرورش خراسان رضوی برای پوشش دانش‌آموزان بازمانده از تحصیل | شناسایی بازماندگان هفتمی و دهمی چالش‌برانگیز است اجرای طرح ملی هفته ماموگرافی رایگان در سراسر کشور از ۲۶ مهرماه تا ۳ آبان‌ماه ۱۴۰۴ کاهش ۹ درصدی آمار ولادت‌ها در ۳ ماه نخست سال ۱۴۰۴ پلیس ۱۱۰ یک جوان مشهدی را از مرگ حتمی نجات داد + جزئیات رئیس دیوان عدالت اداری در مشهد: وجود چند نظر در یک موضوع خاص، احساس بی‌عدالتی ایجاد می‌کند چگونه پرخاشگری کودکمان را کنترل کنیم؟ هشدار اورژانس پیش‌بیمارستانی مشهد: سالمندان و بیماران قلبی و تنفسی از تردد غیرضروری خودداری کنند (۲۳ مهر ۱۴۰۴) رئیس سازمان محیط زیست: زنان روستایی اولین مدافعان طبیعت هستند شدیدترین آلودگی هوا در خراسان رضوی مربوط به خواف، تایباد و صالح‌آباد است + فیلم رئیس کانون عالی بازنشستگان تأمین اجتماعی: معوقات بازنشستگان در حال واریز است (۲۳ مهرماه ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

آیا دانش آموزان برای بازگشایی مدارس واکسینه می‌شوند؟

  • کد خبر: ۷۰۶۳۱
  • ۲۵ خرداد ۱۴۰۰ - ۰۸:۲۱
آیا دانش آموزان برای بازگشایی مدارس واکسینه می‌شوند؟
رئیس کمیته اپیدمیولوژی کرونا درباره واکسیناسیون دانش‌آموزان در برابر کرونا پیش از بازگشایی مدارس توضیحاتی ارائه داد.

به گزارش شهرآرانیوز، حمید سوری، رئیس کمیته اپیدمیولوژی کووید ۱۹ درباره واکسیناسیون کرونا در کودکان اظهار کرد: کودکان اگرچه احتمال ابتلا به کرونا دارند و می‌توانند عامل بیماری را به دیگران منتقل کنند ولی احتمال شدت بیماری در آنها بسیار پایین است.

او ادامه داد: از طرفی اغلب شرکت های تولیدکننده واکسن، حداقل سن را ۱۸ سال و تعداد کمی هم ۱۲ سال عنوان کرده اند. در کل ضرورتی ندارد که کودکان سالم که بیماری‌‎های زمینه ای خاص ندارند قبل از بازگشت به مدرسه واکسینه شوند و اگر پوشش واکسیناسیون در بالغین به حد لازم برسد، شانس ابتلا به کودکان بسیار پایین می آید.

سوری تاکید کرد: البته تولیدکنندگان واکسن در تلاش برای تهیه واکسن‌هایی هستند تا کودکان را نیز شامل شود. تا کنون هیچ واکسنی بر علیه کرونا برای کودکان تایید نشده و هیچ کشوری هم تزریق نداشته است.

منبع: YJC

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->