وزیر کشور: امنیت کامل و خوبی در کشور برقرار شده است واکنش نماینده ولی فقیه در سپاه نسبت به ادعاها در مورد بررسی طرح عدم کفایت سیاسی رئیس جمهور وزیر کشور: باید انسجام موجود را حفظ کنیم موافقت مجلس با بررسی لایحه مربوط به سازمان مهاجرت بر اساس اصل ۸۵ قالیباف: نباید اجازه داد کسی در شکاف اختلاف سلیقه‌ها برای خود یا جناح سیاسی‌اش آشیانه بسازد خانواده اسرای اسرائیلی: نتانیاهو عامل اصلی شکست مذاکرات است شاهزاده سعودی درگذشت (۲۸ تیر ۱۴۰۴) انتقاد عراقچی از موضع جانبدارانه برخی کشور‌ها در توجیه اقدامات تجاوزکارانه اسرائیل و آمریکا تردید واتیکان درباره غیرعمد بودن حمله اسرائیل به تنها کلیسای کاتولیک در غزه شهادت ۱۱۶ فلسطینی از بامداد امروز تاکنون (۲۸ تیر ۱۴۰۴) رئیس‌جمهوری که در کاخ‌سفید هم تبلیغات بازرگانی می‌کند هیئت پارلمانی ایران به عراق سفر کرد (۲۸ تیر ۱۴۰۴) عناصر داعش به السویدا در پوشش نیرو‌های قبایل عرب سوریه نفوذ کردند صالحی: با فردای ایران بازی نکنیم آمار کشته‌های السویداء به ۹۴۰ نفر رسید درگیری‌ها در استان السویداء سوریه به کجا رسید؟ احمد توکلی در بیمارستان بستری شد جلسه شورای‌عالی هماهنگی اقتصادی سران قوا به ریاست پزشکیان برگزار شد (۲۷ تیر ۱۴۰۴) ادعای تازه ترامپ: سه سایت هسته‌ای ایران نابود شده‌اند مردم آمریکا از بازداشت پدر ایرانی در مقابل مهدکوک فرزندش خشمگین شدند آیت الله نعیم آبادی، عضو مجلس خبرگان رهبری درگذشت پزشکیان: تحمیل زور و فشار پذیرفتنی نیست پزشکیان به مناسبت سالگرد انقلاب ساندینیستی نیکاراگوا پیام تبریک صادر کرد تأکید آیت‌الله علم‌الهدی بر لزوم تداوم خط اخلاص شهید رئیسی و جایگاه راهبردی مؤسسه خراسان در جبهه فرهنگی انقلاب | مؤسسات انتشاراتی باید میدان را تصرف کنند، نه‌اینکه صرفاً کتاب بفروشند وزیر امور خارجه: آتش بس فعلی میان ایران و رژیم صهیونیستی شکننده است زینی وند: تقویم انتخابات در ستاد انتخابات کشور نهایی شد پزشکیان با رئیس و معاونان بنیاد شهید و امور ایثارگران دیدار کرد
سرخط خبرها

روسیه: مذاکرات برجام برای پایان موفق به زمان بیشتری نیاز دارد

  • کد خبر: ۷۱۰۷۱
  • ۲۸ خرداد ۱۴۰۰ - ۱۵:۳۴
روسیه: مذاکرات برجام برای پایان موفق به زمان بیشتری نیاز دارد
میخائیل اولیانوف سفیر و نماینده دائم روسیه نزد سازمان های بین‌المللی مستقر در وین اعلام کرد که مذاکرات وین درباره احیای برجام برای پایان موفق به زمان بیشتری نیاز دارد.

به گزارش شهرآرانیوز، میخائیل اولیانوف سفیر و نماینده دائم روسیه نزد سازمان‌های بین‌المللی مستقر در وین اعلام کرد که مذاکرات وین درباره احیای برجام برای پایان موفق به زمان بیشتری نیاز دارد.

رئیس هیات روسیه در مذاکرات وین امروز (جمعه) در توئیت جدیدی در پاسخ به توئیتی که مدعی شده بود مذاکره کنندگان از پای در آمده اند، نوشت: من معتقدم که مذاکره کنندگان از پای در نیامده اند بلکه اندکی خسته شده اند.

وی افزود: بدیهی است که مذاکرات وین برای پایان موفق این روند طولانی و بسیار پیچیده نیاز به زمان بیشتری دارد.

اولیانوف این توئیت را در پاسخ به توئیت کاربری ایرانی به نام شاهین زبارجاد نوشته بود که من واقعا از پای در آمده ام، اما واقعا امیدوارم که آن‌ها (هیات‌های مذاکره کننده در مذاکرات وین) از پای درنیامده باشند.

این مقام روس در پاسخ به توئیت یک کاربر دیگر ایرانی که نوشته بود توئیت‌های در مورد مذاکرات وین به رپرتاژ‌های بازی فوتبال شباهت دارند که می‌خواهند نگرانی تماشاگران را برانگیزند، اما نمی‌توانند بر نتایج معین تاثیر بگذارند خاطرنشان کرد که باید صبر و شکیبایی داشت.

اولیانوف روز پنجشنبه نیز در توئیتی از پیشرفت در مذاکرات وین پیرامون احیای برجام خبر داد و گفت: در چند روز گذشته درباره یکی از مسائل عمده بحث انگیز پیرامون برنامه اجرا (چه کسی باید در چه زمانی چه اقدامی انجام دهد) به شفافیت بیشتری دست یافته‌ایم.

سفیر و نماینده دائم روسیه نزد سازمان‌های بین‌المللی مستقر در وین با اعلام این مطلب افزود: برخی مسائل دشوار و زمان‌بر همچنان حل نشده است.

وی پیشتر در توئیتی از دیدار با سید عباس عراقچی معاون وزیر امور خارجه و رئیس هیات ایرانی در مذاکرات برجام خبر داد و گفت که دو طرف مواضع یکدیگر را در خصوص روند احیای این توافق مرور کردند.

اولیانوف افزود که مذاکرات وین در اشکال مختلف به صورت دو جانبه، سه جانبه، با ایران و بدون حضور آمریکا و (به عکس) با آمریکا بدون حضور ایران ادامه دارد.

دیپلمات‌های ارشد کشور‌های عضو برجام طی یک ماه گذشته در وین گردهم آمده‌اند تا این توافق را که آمریکا در دوران ریاست جمهوری دونالد ترامپ از آن خارج شد احیا کنند. دور جدید مذاکرات وین از روز شنبه ۲۲ خرداد ماه با تشکیل نشست کمیسیون مشترک برجام از سر گرفته شد.

در جریان آخرین نشست کمیسیون مشترک برجام در وین، هیات‌ها ضمن ابراز خرسندی از پیشرفت‌های صورت گرفته برای احیای برجام، بار دیگر بر عزم و جدیت خود برای پیگیری روند گفتگو‌ها با هدف یافتن راه حل‌هایی برای چند موضوعی که هنوز حل و فصل نشده تاکید کردند.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->