گزارش ویژه فیفا از دختران فوتسال ایران روابط‌عمومی‌ها؛ بهره‌گیری هنرمندانه از همه ابزار‌ها و شیوه‌های تعامل پیشرفت ۲۸‌ درصدی میان‌گذر جنوبی مشهد نمایشگاه مشهد اینوکس- فاینکس، نقطه عطفی در مسیر جذب سرمایه‌گذاری و تعامل با ارکان بازار مالی احیای تاریخ شهر مشهد، به همت مدیریت شهری کاهش ۴۳ درصدی بارندگی در مشهد نسبت به سال قبل | احتمال جیره‌بندی آب در تابستان دبیر شورای امنیت ملی در دیدار با همتای ارمنی خود: بیگانگان علاقه‌ای به آرامش در منطقه ندارند افزایش ۵ برابری بودجه فرهنگی و ورزشی در مشهد| ۱۱۰ مجموعه ورزشی تا پایان دوره مدیریت شهری احداث می‌شود پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (یکشنبه، ۲۸ اردیبهشت ۱۴۰۴) | از فردا هوا گرم می‌شود پزشکیان در مجمع گفت‌وگوی تهران: اسرائیل حقوق انسان‌ها را نادیده گرفته است | غرب پیام سیاست خارجی دولت چهاردهم را نپذیرفت رکوردشکنی شهرداری مشهد در جذب سرمایه و انتشار اوراق مشارکت | تأمین مالی ۱۸ هزار میلیارد تومانی برای پروژه‌های شهری + فیلم خراسان رضوی، میزبان ۱۰ درصد موزه‌های کشور | گزارش شهرآرانیوز از ظرفیت‌ها و چالش‌های موجود در موزه‌های استان هوا آلوده است؛ شهروندان کلانشهر مشهد اصول خودمراقبتی را رعایت کنند (۲۸ اردیبهشت ۱۴۰۴) از رونق سرمایه‌گذاری تا تحول شرکت توسعه گردشگری| مدیران شهر از راهکار‌های تسهیل زیارت می‌گویند مشهد، شهر ظرفیت‌های چشمگیر در حوزه گردشگری| خبر‌های خوب از تحول در شرکت توسعه گردشگری شهرداری در راه است+فیلم بازگشایی راست‌گرد چهارم پل نوغان مشهد پس از ۲۰ سال انتظار مدیر منطقه هفت شهرداری مشهدمقدس منصوب شد (۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) ماجرای مخالفت شورای نگهبان با یک مصوبه شورای شهر مشهد چه بود؟ درباره قاسم ارفع که فردوسی را دوباره دفن کرد | یَلی بیرون شاهنامه فاضلاب سرگردان و دردسر‌های مردم مشهد
سرخط خبرها

نذر در حرم امام رضا (ع) | عکس بگیرم؟ نذره!

  • کد خبر: ۷۱۱۸۷
  • ۲۹ خرداد ۱۴۰۰ - ۱۵:۱۰
نذر در حرم امام رضا (ع) | عکس بگیرم؟ نذره!
یک گوشه از صحن انقلاب ایستاده است و تا می‌بیند زائری موبایلش را برای عکس‌گرفتن درمی‌آورد، می‌دود جلو و می‌گوید: می‌شه من عکس بگیرم؟ نذره! عکاسم. بلدم چطوری عکس بگیرم و قاب براتون ببندم که یک عکس خوشگل دربیاد.

جانقربان | شهرآرانیوز- یک گوشه از صحن انقلاب ایستاده است و تا می‌بیند زائری موبایلش را برای عکس‌گرفتن درمی‌آورد، می‌دود جلو و می‌گوید: می‌شه من عکس بگیرم؟ نذره! عکاسم. بلدم چطوری عکس بگیرم و قاب براتون ببندم که یک عکس خوشگل دربیاد.

بعضی‌ها چپ‌چپ نگاهش می‌کنند و گوشی را عقب می‌کشند، بعضی‌ها لبخند می‌زنند و گوشی را دستش می‌دهند تا چند عکس یادگاری خانوادگی از آن‌ها در کنار حرم و بارگاه حضرت رضا(ع) بگیرد، بعضی‌ها هم می‌خندند و می‌گویند: واقعا همچین نذری کردی! چقدر عجیب!

شاید شما هم از آن‌هایی باشید که مثل محمدرضا هاشمی اهل نذرهای متفاوت و عجیب باشید و همراه با نذری که می‌کنید یک سورپرایز هم برای مخاطبان داشته باشید! نذرهایی که خیلی‌ها بعد از شنیدن آن می‌گویند: واقعا نذره! چه عجیب!

کارت بزنم؟ نذره!

هانیه یکی‌دیگر از کسانی است که نذری متفاوت در روز ولادت امام‌رضا(ع) دارد. او هر سال در این روز کنار دستگاه کارت‌خوان اتوبوس می‌ایستد و 3تا 8تا برای زائران حرم کارت می‌زند. او می‌گوید: گزینه‌هایم کاملا انتخابی هستند و یک‌جورهایی دلی انتخاب می‌کنم که برای چه کسانی کارت بزنم. بعضی‌ها برایشان عجیب است که همچین کاری می‌کنم و همیشه سورپرایز می‌شوند. کلی هم دعایم می‌کنند. فکر می‌کردم این کار مختص خودم است، ولی پارسال تا سوار اتوبوس شدم، سورپرایز شدم و یک خانم جوان که دم در ایستاده بود، پرسید: حرم می‌ری دخترم؟ گفتم: بله. گفت: کارتت رو من می‌زنم، نذره.

نماز بخوانم؟ نذره!

علی صالحی یکی‌دیگر از زائرانی است که نذر دائمش نمازخواندن است! البته نه نماز قضا و نماز حاجت. او هربار که حاجتش را می‌گیرد، به حرم می‌آید و در صف نماز ۱۰تا میت در همان روز می‌ایستد و برایشان نماز می‌خواند. او هم می‌گوید: بیشتر برای کسانی می‌ایستم که دوروبرشان خلوت است و کسی را ندارند. احساس می‌کنم خوش‌حال می شوند. اگر میتی خیلی بی‌کس باشد، برایش یک یاسین هم می‌خوانم. از آن نذرهایی است که خیلی جواب می‌دهد! یک چیزی هم بگویم بخندید بد نیست: یک‌بار برای بنده‌خدایی که فقط ۲پسرش همراه جنازه بودند، ایستادم و نماز خواندم. تمام که شد، پسرش دست کرد و ۵۰۰۰ تومان در مشتم گذاشت. گفتم: نذره، پول نمی‌خوام. بنده‌خدا برایش عجیب بود، ولی پول را پس نگرفت و گفت باشه یک فاتحه بخون برای بابامون!

زنگ بزنم؟ نذره!

محمدطاها یکی‌دیگر از افرادی است که نذری متفاوت دارد، او روز ولادت حضرت رضا(ع) روبه‌روی پنجره فولاد می‌ایستد و به‌صورت کاملا اتفاقی شماره تلفن‌های همراه دیگر شهرها را می‌گیرد و به آن‌ها می‌گوید که از روبه‌روی پنجره فولاد و از حرم زنگ زده است و چند دقیقه تلفن همراهش را رو به ضریح می‌گیرد تا دیگران با امام رئوف درددل کنند. او می‌گوید: الان چندسالی است که این کار را می‌کنم و همه شماره‌هایی را که یک‌بار زنگ زده‌ام را به‌نام زیارت با عدد ذخیره کرده‌ام. الان ۷۲ تا مخاطب در تلفنم دارم که به‌نام زیارت هستند. اسمشان را نمی‌دانم، ولی بعضی‌هایشان هر چند وقت زنگ می‌زنند که اگر رفتی حرم به ما خبر بده که تلفنی زیارت کنیم. مخاطب زیارت ۴۳ از بین همه مخاطب‌ها بیشتر زنگ می‌زند و اهل کاشان هم هست.

نذرهایی از اعماق قلب


در میان این نذرهای عجیب، بعضی‌ها نذرهای عادی‌تری مثل پیاده‌روی تا حرم از هر کجای شهر، توزیع شکلات نذری، واکس‌زدن کفش زائران، هدیه‌دادن چادر به زائران، مسافرکشی رایگان، هدیه‌دادن به نام‌های رضا و دیگر نذرها را دارند که همه به ارادتی گره خورده است که از اعماق قلب تک‌تک زائران عاشق برمی‌آید.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->