فغانی: در برخورد با ترامپ طبق پروتکل عمل کردم| ایرانی‌ام و از پایان جنگ خوشحالم فدراسیون پرسپولیس و استقلال را غافل‌گیر کرد ملی پوش ایسلندی به هاشمیان نه گفت پرسپولیس منتظر پیشنهاد رسمی استقلال| مهری هم آبی‌پوش می‌شود ملی پوش آفریقایی در آستانه انتقال به پرسپولیس اتفاق عجیب در پرسپولیس: به گندوز پول بدهید تا برود! دورسون در آستانه ترک اردوی پرسپولیس اختیار تام هاشمیان به کاپیتان‌های پرسپولیس انصاری، معاون بی اختیار در پرسپولیس عمری از سفر به ترکیه جا ماند؟ پروژه برکناری جویباری و اعضای هیئت مدیره استقلال کلید خورد قطر وارد میدان شد | المپیک هدف جدید دوحه نه عجیب ساپینتو به آل‌کثیر موضع‌گیری رسمی پرسپولیس در پرونده بیرانوند | خبری از توافق با تراکتور نیست فدراسیون دوومیدانی حاشیه جدید ملی‌پوشان در کره جنوبی را تکذیب کرد از سنگ صدا درآمد، از حدادی نه شریفی: خیلی تنها بودیم نامه رسمی آذربایجان برای کشتی‌گیر ایرانی تاجرنیا: استقلال مشکل مدیریت دارد! اماکن ورزشی شهرداری مشهد فردا (چهارشنبه، یکم مرداد ۱۴۰۴) تعطیل است
سرخط خبرها

بحران‌های مالی پی‌درپی در استقلال| شاگردان مجیدی طاقت می‌آورند؟

  • کد خبر: ۷۱۲۴۰
  • ۳۰ خرداد ۱۴۰۰ - ۱۰:۳۲
بحران‌های مالی پی‌درپی در استقلال| شاگردان مجیدی طاقت می‌آورند؟
باوجود تلاش مدیران آبی‌پوش، بحران مالی شاگردان مجیدی قطعی است و هر روز استقلال با مشکلات و بحران‌های مختلفی مواجه می‌شود.

به گزارش شهرآرانیوز، بازیکنان تیم فوتبال استقلال این‌روز‌ها به‌دلیل مشکلات مالی و پرداخت‌نشدن مطالباتشان ناراحت هستند و در آستانه بازی با پدیده مشهد تمرکز کافی ندارند. تیم فوتبال استقلال روز دوشنبه در‌حالی به مصاف پدیده مشهد خواهد رفت که بازیکنان این تیم از وضعیت تیمشان از‌جمله پرداخت‌نشدن مطالبات خود ناراحت هستند. چند روز پیش بازیکنان در پیامی مشترک در یکی از شبکه‌های اجتماعی به انتقاد از جنگ مدیریتی در استقلال پرداختند تا هواداران تیمشان را از مشکلات باخبر کنند.

 

از جمع آبی‌پوشان خبر می‌رسد که رشید مظاهری، دروازه‌بان این تیم، به‌دلیل پرداخت‌نشدن مطالباتش، اخطار فسخ یک‌طرفه قراردادش را داده است. محمدحسین مرادمند، مدافع استقلال، نیز به‌دلیل گرفتن حکم جلبش، وضعیت روحی مساعدی ندارد و گفته می‌شود با حضور در اردوی قبل از بازی با پدیده بازداشت خواهد شد! به این مشکلات، باید به عدم حضور شیخ دیاباته در ایران اشاره کرد که هنوز مشخص نیست به‌چه‌دلیل تاکنون به ایران بازنگشته است. بازیکنانی، چون فرشید اسماعیلی، هروویه میلیچ و داریوش شجاعیان با مصدومیت روبه‌رو هستند و در دیدار با پدیده حضور ندارند.

 

پرداخت‌نشدن مطالبات، نبود امکانات اولیه مثل داشتن سالن بدن‌سازی، تغذیه، لباس و‌... به‌شدت بازیکنان را ناراحت کرده است و شنیده می‌شود آ‌ن‌ها پس از دیدار با پدیده مانند انبار باروت منفجر خواهند شد و دست به انتقاد از وضعیت مدیریت باشگاه خواهند زد. همچنین قرار بود استقلال علاوه بر دیدار با پیکان، بازی تدارکاتی دیگری داشته باشد که به‌دلیل نبود لباس و رختکن در محل تمرین این اتفاق نیفتاد. بازیکنان اعتقاد دارند اختلاف‌های داخلی بین مدیران و سوءمدیریت باعث به‌هم‌خوردن تمرکز آن‌ها شده است و کسی هم نیست پاسخ‌گوی آن‌ها باشد. شرایط این تیم در‌حالی‌که وضعیت بدی هم در لیگ و آسیا ندارد، می‌تواند یک سال دیگر هواداران را از رسیدن به حداقل یک جام دور کند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->