مهلت انتخاب رشته کنکور ارشد تا روز سه‌شنبه (۲۰ خرداد ۱۴۰۴) تمدید شد پزشکی قانونی ادعای تجاوز به الهه حسین نژاد را تکذیب کرد از بررسی ۴۷۰۰ خودرو تا کشف جنایت الهه حسین‌نژاد | توضیحات پلیس درباره نقش اسنپ در این قتل هولناک از سیکس‌پک تا سکته | جوانان ایرانی قربانی مکمل‌های بدنسازی ضرب‌وجرح دکتر پیروز مجتهدزاده، چهره ماندگار علمی کشور، در خانه مادرزنش! سرقت ۱۷ هزار دلاری زن خدمتکار از کمد صاحبخانه در مشهد مصرف تخم مرغ در سالمندان آسیبی به کبد نمی‌رساند ۵۳ هزار زن سالمند تنها در کشور شناسایی شدند | تلنگر حادثه الهه حسین نژاد برای بهزیستی کشته شدن یک قاتل محکوم به قصاص در بیمارستان کرج + جزئیات هشدار دادستان مرکز خراسان رضوی درباره آبیاری مزارع و باغات حاشیه شهر مشهد با پساب‌های تصفیه‌نشده و فاضلاب مرگ تلخ مادر مشهدی بر اثر توپ‌بازی پسر نوجوان در خیابان! ۲ دختر تکواندوکار مفقود شده تهرانی پیدا شدند (۱۷ خرداد ۱۴۰۴) اصلاح قانون محکومیت‌های مالی در دستور کار مجلس | آخرین اخبار از قانون مهریه بیست‌وهشتمین فرزند جانباز کرمانی متولد شد شناسایی نوعی از کرونا در خفاش‌ها | خطر شیوع همه‌گیری جدید مرکز نوآوری و فناوری غذا‌های خاص در مشهد افتتاح شد (۱۷ خرداد ۱۴۰۴) گم شدن دو دختر تکواندوکار در تهران + جزئیات هشدار استفاده افراطی کودکان از «گوشی» و خطر افزایش ابتلا به چاقی و دیابت ۱۳ زائر ایرانی تاکنون در عربستان جان باختند (۱۷ خرداد ۱۴۰۴) مهلت معرفی دانشجویان مشمول سربازی برای تعیین تکلیف وضعیت خدمت تعیین شد اختلالی در ایستگاه خواب | «آپنه خواب» زمینه‌ساز مشکلات سلامتی فروش ویژه حدود هزار عنوان کتاب کانون پرورش فکری نوجوانان به مناسبت عید غدیر سازمان حفاظت محیط زیست همچنان به دنبال توله خرس‌ گمشده آیا ورزش در حالت ناشتای صبحگاهی، تأثیر بیشتری بر کاهش وزن دارد؟ تشدید بازرسی‌های وزارت بهداشت در فصل گرما همراه غذا آب بخوریم یا نه؟ مهلت انتخاب رشته کارشناسی ارشد امروز به پایان می‌رسد (۱۷ خرداد ۱۴۰۴) ۱۱ نفر از اعضای یک شرکت هرمی دستگیر شدند (۱۷ خرداد ۱۴۰۴) وضعیت خطرناک اشعه ماورای بنفش با گرم تر شدن هوا
سرخط خبرها

دختر گمشده قزوینی بعد از ۱۸ سال در کابل پیدا شد + فیلم و عکس

  • کد خبر: ۷۱۳۰۴
  • ۳۰ خرداد ۱۴۰۰ - ۱۴:۰۶
  • ۷
دختر گمشده قزوینی بعد از ۱۸ سال در کابل پیدا شد + فیلم و عکس
دختر نوجوان قزوینی که ۱۸ سال قبل به طرز مشکوکی گمشده بود بالاخره در شهر کابل پیدا شد.

شهرآرانیوز - دختر گمشده قزوینی، بعد از ۱۸ سال در شهر کابل پیدا شد. خانواده این دختر که مریم حاج علی قلیان نام دارد در این ۱۸ سال از او بی خبر بودند و بالاخر توانستند گمشده خود را در شهر کابل پیدا کنند. خانواده دختر گمشده قزوینی می‌گویند که مریم در سن ۱۳ سالگی به طرز مرموزی در بازار قزوین ناپدید شد و پس از ۱۸ سال مشخص شد که او توسط یک زن و شوهر افغان به کابل منتقل شده بوده و حالا دو ماهی هست که خانواده دختر گمشده قزوینی رد او را در کابل پیدا کردند و توانستند با برقراری تماس تصویری با گمشده خود ارتباط داشته باشند.

«شاید خودش فرار کرده باشد و شاید هم او را ربوده باشند.» و این چالش از لحظه گم شدن مریم، ۱۸ سال در خانواده او جریان داشت و هنوز هم برای بعضی‌ها مبهم است که آیا یک دختر سیزده ساله می‌تواند به خواست خود از خانواده اش دل بکند و همراه با مستاجر افغان راهی کابل شود؟ و اگر بحث آدم ربایی مطرح بود، مستاجر افغان چه انگیزه‌ای از این کار داشت و چرا ۱۸ سال آزگار مریم را حبس کرده بود؟

جدا شدن مریم از خانواده اش به هر دلیلی که باشد، حالا دیگر مریم آن دختر نوجوان پرشور و حرارت سال‌های دور نیست. دخترکی جسور که یک روز همراه مستاجر افغان خود به بازار قزوین رفت و دیگر بازنگشت، حالا جای خود را به زنی تکیده داده که مادر دو فرزند است و در حسرت دیدار وطن و خانواده در یک قبرستان متروکه در کابل روزگار می‌گذراند. چشم امید مریم به مدد مسئولان است تا بتواند همراه خانواده خود به ایران برگردد و یک بار دیگر مادرش را در آغوش بکشد.

با مریم تماس تصویری برقرار می‌کنم و سیر تا پیاز ماجرای گم شدن خود را برایم تعریف می‌کند. از محل زندگی اش فیلم می‌فرستد و دردل هایش را می‌گوید. قرار می‌شود گزارشم را با اطلاعاتی که خودش در اختیار قرار داده بنویسم. اما همان شب مردی از افغانستان تماس گرفت و خودش را شوهر مریم معرفی کرد و گفت دلش نمی‌خواهد تماس تصویری ما با همسرش منتشر شود. برای همین سراغ خواهر مریم رفتیم و جزئیات ماجرا را بار دیگر از زبان او شنیدیم.

 

خواهرم را ربودند و به کابل بردند

خواهر مریم در توضیح جزئیات ماجرای گم شدن خواهرش می‌گوید: «۱۸ سال قبل وقتی مریم ۱۳ ساله بود یک روز همراه زن و شوهر افغان که مستاجر خانه مادرم در قزوین بودند راهی بازار شد، اما دیگر هرگز به خانه بازنگشت. آن روز دست خواهرم دو النگوی طلا که می‌خواست آن‌ها را بفروشد و ما گمان می‌کردیم شاید به خاطر همان دو النگوی طلا او را ربوده باشند.»

خواهر مریم در ادامه گفت: «بار‌ها آگهی گم شدن خواهرم را منتشر کردیم و هر جایی که فکر می‌کردیم شاید بتوانیم ردی از خواهرم پیدا کنیم دنبال مریم گشتیم. اما از او اثری پیدا نشد. دقیقا همان روز بود که زن و شوهر افغان که مستاجر مادرم بودند که غیبشان زد و انگار آب شدند و در زمین فرو رفتند. حدس اینکه آن‌ها مریم را ربوده باشند کار سختی نبود. اما نمی‌دانستیم خواهرم چه سرنوشتی داشته و در حالی که ۱۸ سال از گم شدن مریم می‌گذشت هنوز دنبال او می‌گشتیم.»

 

دختر گمشده قزوینی از کابل به خانواده اش نامه فرستاد

خواهر مریم در ادامه گفت: «دو ماه قبل بود که یکی از همسایه‌های ما که او هم افغان بود به کابل رفت. او مثل همه همسایه‌ها و آشنایان، در جریان خواهر گمشده ما بود و عکس مریم را دیده بود. وقتی از کابل برگشت به من گفت که خواهرم را اتفاقی در کابل دیده و او را شناخته است. به او گفته بود تو مریم هستی؟ خانواده ات و مادرت بیقرار تو هستند!

خواهرم هم یک نامه برای ما نوشته بود و در نامه گفته بود که زنده است و در این سال‌ها در کابل زندگی می‌کرده. یک شماره تماس هم برای ما گذاشته بود که وقتی من تماس گرفتم دیدم یک دختر جوان با لهجه افغان صحبت می‌کند. نمی‌توانستم باور کنم که او خواهرم باشد، برای همین از او خواستم که تماس تصویری برقرار کند وقتی او را دیدم مطمئن شدم که او همان گمشده ماست.

 

دختر گمشده قزوینی در این سال‌ها کجا بود؟

خواهر مریم در توضیح اینکه چرا مریم در این سال‌ها با آن‌ها تماس نگرفت می‌گوید: «بعد از اینکه زن و شوهر افغان خواهرم را از بازار افغان ربوده بودند او را تا همین ۵ سلا قبل حبس کرده بودند. مرد مستاجر خواهرم را به همسری خود درآورده بود. آن‌ها او را آزار و شکنجه می‌کردند و از او می‌خواستند برایشان کار کند و پول بیاورد.»

 

مرد افغان می‌خواست سر دختر قزوینی را ببرد

خواهر مریم در ادامه گفت: «پنج سال قبل خواهر من در یک کارگاه کار می‌کرد که یک جوان آنجا متوجه می‌شود رفت و آمد خواهرم مشکوک است و تحت نظر است. خواهرم از ترس زن و مردی که او را ربودند با هیچ کس حرف نمی‌زده. یک روز همان جوان خواهرم را تعقیب می‌کند و می‌بیند زن و شوهری که او را ربودند در سرمای سوزان روی سر خواهرم آب سرد ریختند و او را شکنجه می‌دادند. خواهرم می‌گفت آن‌ها قصد داشتند سرم را ببرند و آن جوان تمام آن صحنه‌ها را می‌دید. بالاخره به کمک خواهرم می‌رود و پلیس را خبر می‌کنند. آن زن و شوهر به طالبان پناه بردند و آن جوان با خواهرم ازدواج کرد و حالا هم دو فرزند دارند. مریم هیچ نشانی دقیقی از خانواده در ذهن نداشت. از طرفی خانواده شوهرش به شدت فقیر و جنگ زده هستند و توانایی مالی هم برای برگشت به ایران نداشت.»

 

دختر قزوینی گمشده در یک قبرستان در کابل زندگی می‌کند

مریم در تماسی که با ما بر قرار کرد در مورد وضعیت زندگی اش گفت: «در یک قبرستان با شوهر و دو فرزندم زندگی می‌کنیم. در این سال‌ها با صدای موشک و گلوله زندگی را گذراندم و زندگی فقیرانه‌ای دارم. نمی‌دانستم چطور باید شماره تماسی از خانواده ام پیدا کنم و حالا که می‌توانم با آن‌ها ارتباط تصویری برقرار کنم، در حال تلاش هستم تا بتوانم با کمک مسئولین و خانواده ام به وطن برگردم.»

با کمک مسئولین و تلاش خانواده مریم، این دختر جوان به زودی می‌تواند به ایران بازگردد. شاید روایت او از سال‌هایی که در حبس و شکنجه بود روایت شنیدنی باشد که به قول خواهرش می‌شود از آن یک سریال ساخت.

 

تعداد بازدید : 486

منبع: رکنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۷
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۱
ri
United States of America
۱۷:۵۷ - ۱۴۰۱/۰۴/۰۱
0
2
واقعا من خودم به عنوان یک فرد افغان خیلی متاثر شدم که همچین. حیوانهای انسان نما. نام جامعه مارا. لکه دار می‌کنند. و دیگه چیزی برای گفتن ندارم لطفاً. برا ما بگویید که. الان. مریم خانوم بر گشته در کنار خوان واده اش یا خیر
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۰۱:۴۰ - ۱۴۰۱/۱۱/۲۴
0
0
کل حقیقت این نیست که خانواده مریم میگویید ،
چطور دو تبعه افغانی میتوانند یک دختر ۱۳ ساله بدون لو رفتن از کشور خارج کنند محاله،
احتمال اینکه انها در ارتباط خود با دختره حس نزدیکی پیدا کرده و خود دختر در این رفتن نقش کلیدی داشته،
انها با حرفاشون او را به این سفر ترغیب و همراه کردن،
ان روز این دختر از دیدگاه خود بهترین انتخاب کرده،
و الان هم پیدا شدنش توسط یک افغانی در سرزمینی به این بزرگی و شهری چون کابل عجیب میباشد،
بهرحال میگویم بعضی از ادما ارزش پدر یا مادر بودن ندارند،
انقدر بی کفایت و منگ
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۰۲:۲۲ - ۱۴۰۱/۱۲/۰۹
0
1
رضاخندابی بچه من هم گم شده بیست سال او ن وفت هیچده سال اش بوده اسمش هم ندا بود چقدر سخته دردی از این بدتر نیست
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۰۲:۲۹ - ۱۴۰۱/۱۲/۰۹
0
1
رضاخندابی بچه من هم گم شده بیست سال او ن وفت هیچده سال اش بوده اسمش هم ندا بود چقدر سخته دردی از این بدتر نیست
شریعتی
Iran (Islamic Republic of)
۰۲:۴۳ - ۱۴۰۱/۱۲/۱۵
0
0
دروغ محض دختررسیزده ساله رو فرستادین النگو عوض کنه مگ میش مگ داریم بعدم نوزاد نبود ک بیصدا بتونن ببرنش دختر ۱۳ ساله داد نزد تو راه هه کلا خواهر مریم داره دروغ میگ این داستان هرچند واقعی ولی گفته های خواهر مریم دروغ محض
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۰۱:۱۶ - ۱۴۰۲/۰۳/۰۳
0
0
دروغ امکان ندارد ک دختر راضی نباشه بره اونم تو ایران بدشم طلا رو دست دختر بچه بدیم
خراسانی
Iran (Islamic Republic of)
۱۷:۲۹ - ۱۴۰۲/۰۸/۱۴
0
0
وقتی اون زن و شوهر به طالبان پناه بردند مشخص هست که پشتون بودند. هزاران بار گفتیم که پشتونها آدم های خطرناکی هستند.
البته دختر های جوان ۱۳ ساله گاها زود دلباخته میشوند و بطرف مقابل اعتماد میکنند احتمال دارد که با رضایت خودش با آن اشخاص رفته باشد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->