پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (جمعه، ۵ اردیبهشت ۱۴۰۴) | دمای مشهد به ۳۶ درجه می‌رسد وزیر علوم: افزایش ظرفیت پذیرش در کنکور نداریم | برای همه داوطلبان صندلی خالی وجود دارد اسامی فراورده‌های بهداشتی غیرمجاز در حوزه مراقبت از مو و بدن اعلام شد شمارش معکوس برای جبران کمبود «پنتاوالان» | پیگیری شهرآرانیوز از وضعیت کمبود واکسن پنج‌گانه نوزادان توزیع شیر مدارس در سال تحصیلی جدید قطعی شد| شش همت اعتبار برای حدود ۸ میلیون دانش‌آموز کشور مرگ یک جوان بر اثر حمله پلنگ در تربت حیدریه توضیحات سازمان سنجش درباره آزمون اختصاصی پذیرش دانشجو - معلم انتقال یک ایرانی از زندان چین به کشور پس از ۱۸ سال وقوع بارش‌های رگباری همراه با وزش باد در خراسان رضوی از امروز (۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) حجاج ایرانی از بحث تنش‌زا و همراه‌داشتن مواد اسیدی و دارو‌های پودرشده پرهیز کنند مشاهده لاشه دو توله پلنگ ایرانی در پارک ملی خَبر کرمان بازداشت ۴ نفر از عوامل پخش برنامه تفرقه‌افکنانه در صداوسیما، با دستور قضایی از «هرمز» تا «کوچه»؛ تکرار یک تراژدی توریستی؟ توضیحات رئیس مرکز اطلاع‌رسانی وزارت آموزش و پرورش در خصوص نگرانی از پلیسی شدن محیط مدارس جزئیات زورگیری از دانشجویان خواجه نصیرالدین طوسی آزادی ۸۲۹ نفر از زندانیان جرائم غیرعمد در سال ۱۴۰۳ | فقط ۷۲۰ زندانی بدهکار دیگر در زندان‌های استان باقی مانده‌اند فراخوان چهارم جذب نخبگان در دستگاه‌های اجرایی از شهریورماه ۱۴۰۴ رهایی نوجوان ۱۶ساله از چنگ گروگان‌گیران در عملیات پلیس (۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) تصادف زنجیره‌ای در محور ملک‌آباد - مشهد؛ انتقال ۱۱ مصدوم به بیمارستان (۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) ماجرای مرگ همزمان ۶ نفر در خانه باغی در ارومیه + فیلم و علت فوت هشدار سطح زرد هواشناسی در خراسان رضوی در پی پیش‌بینی افزایش دما (چهارشنبه، ۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) رفع توقیف گواهینامه رانندگان متخلف نوروز ۱۴۰۴ در خراسان رضوی آغاز ثبت‌نام اینترنتی کتاب‌های درسی از اردیبهشت رسانه‌ها در ارتقای سلامت عمومی نقش مهمی دارند | ضرورت تقویت همکاری اصحاب رسانه با فعالان حوزه سلامت زورگیری از ۲ دانشجوی دانشگاه خواجه نصیرالدین طوسی تهران (۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) خطر طغیان سرخک در خراسان رضوی زیر سایه واکسن هراسی احتمال بروز افسردگی در سالمندان گوشی باز این علائم روانی را جدی بگیرید بهره‌برداری از مرکز خدمات سلامت روستایی به همت خیران در سبزوار (۳ اردیبهشت ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

نکاتی شگفت انگیز از زندگی باهوش‌ترین پرنده دنیا | کلاغ‌ها مفهوم صفر را درک می‌کنند

  • کد خبر: ۷۱۵۲۳
  • ۰۱ تير ۱۴۰۰ - ۱۲:۲۸
نکاتی شگفت انگیز از زندگی باهوش‌ترین پرنده دنیا | کلاغ‌ها مفهوم صفر را درک می‌کنند
کلاغ‌ها موجودات عجیبی هستند که هوشی فراتر از شامپانزه‌ها و دیگر پستانداران دارند و در مطالعات اخیر، معلوم شده است که می‌توانند مفهوم انتزاعی عدد صفر را درک کنند.

مریم شیعه زاده | شهرآرنیوز؛ وقتی صحبت از باهوش‌ترین پرنده دنیا می‌شود، ناخودآگاه ذهنمان به سمت پرنده‌هایی کشیده می‌شود که می‌توانند کلمات را تکرار کنند، شیرین کاری‌های جور واجور انجام دهند یا با مهارت کم نظیری شکار کنند. همه این‌ها در حالی است که باهوش‌ترین پرنده دنیا، به باور برخی نماد خبر‌های نحس است و صدای گوش خراش و نگاه سنگینش هیچ جذابیتی ندارد! قدمت زندگی کلاغ‌ها روی کره زمین به ۱۷ میلیون سال پیش بازمی گردد. کلاغ‌ها موجودات عجیبی هستند که هوشی فراتر از شامپانزه‌ها و دیگر پستانداران دارند و در مطالعات اخیر، معلوم شده است که می‌توانند مفهوم انتزاعی عدد صفر را درک کنند.

 

در مطالعه تازه‌ای که در ماه جاری و در مجله The Journal of Neuroscience منتشر شد، محققان با بررسی مغز کلاغ‌ها متوجه شدند که سلول‌های عصبی آن ها، صفر را نیز مانند اعداد دیگر رمزگذاری می‌کند. بررسی الگو‌های فعالیت مغز این پرندگان همچنین می‌گوید که صفر قبل از یک، روی خط ذهنی اعداد کلاغ قرار می‌گیرد. درک این موضوع شاید کمی سخت باشد، اما وقتی این موضوع را در کنار دیگر یافته‌ها قرار می‌دهیم، متوجه می‌شویم که آن قدر‌ها هم دور از انتظار نیست! کلاغ‌ها گردو یا فندوق خود را وسط خیابان قرار می‌دهند تا خودرو‌ها از روی آن عبور کنند و پوست سختشان شکسته شود.

 

تا اینجای کار نکته حیرت آوری وجود ندارد، اما ماجرا آن جایی جالب می‌شود که کلاغ‌ها برای این کار خودرو‌هایی را انتخاب می‌کنند که وزن کمتری دارند و خوراکشان را کاملا له نمی‌کنند. کلاغ‌ها دادگاه برگزار می‌کنند، عضو خاطی را محاکمه می‌کنند و در نهایت برای او مجازات در نظر می‌گیرند. آن‌ها هنگام مرگ یکی از هم نوعانشان بالای سر او جمع می‌شوند، سروصدا می‌کنند و نوعی مراسم آئینی بجا می‌آورند. پیش‌تر هم در مقاله‌ای که در نشریه Animal Behaviour منتشر شده بود، معلوم شد که کلاغ‌ها چهره افرادی که به نظر خطرناک می‌رسند تا مدت‌ها به خاطر می‌سپارند و به آن‌ها واکنش نشان می‌دهند.

 

کلاغ‌ها اگر احساس کنند، پرنده‌ای دیگر در تعقیب آن هاست، بی جهت نوکشان را در سوراخ سنبه‌های مختلف فرومی برند تا کسی متوجه مخفیگاه آذوقه هایشان نشود. آن‌ها چهره خود در آیینه را می‌شناسند و برخی از کلاغ‌های ساکن جزایر اقیانوس آرام، برای شکار ابزار می‌سازند. آن‌ها برای بیرون کشیدن شفیره حشرات از سوراخ‌های ریز، ترکه نازکی را برمی دارند، آن را زیر پای خود قرار می‌دهند و با منقار انتهای آن را به شکل قلاب در می‌آورند. کلاغ‌ها شگفت انگیزتر از چیزی هستند که تاکنون فکر می‌کردیم و همه ساله، اطلاعاتی درباره آن‌ها منتشر می‌شود که بی شک حیرت آور است.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->