پیدا شدن قرص‌های مخدر در کیسه‌های آرد ارسال شده به غزه دستگاه‌های اجرایی استان تهران فردا (۷ تیر) تعطیل شدند وزارت خارجه روسیه سفیر آلمان را احضار کرد (۶ تیر ۱۴۰۴) تقدیر الیاس حضرتی از محمود کریمی بابت توجه ویژه به موضوع «وطن» درخواست ایران از سازمان جهانی بهداشت برای محکومیت تجاوز نظامی اسرائیل و آمریکا گزارشگران ویژه سازمان ملل حمله آمریکا به ایران را محکوم کردند وال‌استریت‌ ژورنال خبر داد: همدستی آمریکا با تل‌آویو برای حمله به ایران معرفی جنگنده جی ۱۰ چینی و خرید احتمالی ایران معاون استاندار خراسان رضوی: مسئولیت کارگزاران نظام با این حمایت مردم، بسیار سنگین‌تر شده است پژمان‌فر خبر داد: تداوم فعالیت صلح‌آمیز جمهوری اسلامی ایران در حوزه انرژی هسته‌ای آیت‌الله علم‌الهدی: انسجام مردم ارزشمندتر از هر دستاورد نظامی است | مردم، بزرگ‌ترین عامل امنیت کشور رئیس پیشین سازمان اطلاعات عربستان: مالکیت بمب‌های اتمی از سوی رژیم صهیونیستی مغایر با معاهده NPT است رویترز مدعی بازداشت گسترده مهاجران ایرانی در آمریکا شد اختلاف نظر شدید سناتور‌های آمریکایی بر سر خسارات ادعایی ترامپ به صنعت هسته‌ای ایران معاون‌اول قوه‌قضائیه: پرونده مزدوران و وطن‌فروشان با سرعت و دقت رسیدگی می‌شود آتش‌بس با حمله اسرائیل به جنوب لبنان نقض شد (۶ تیر ۱۴۰۴) کاهش بودجه کمک به اوکراین از سوی پنتاگون در سال ۲۰۲۶ پاپ لئو: ناامید کننده است که می‌بینیم قوانین بین‌المللی دیگر الزام‌آور نیستند یک نماینده مجلس: صهیونیست‌ها در برنامه تغییر نظام و ایجاد ناآرامی در کشور شکست خوردند پیام تبریک سردار رادان به رئیس ستاد کل نیروهای مسلح ادعایی درباره توافق آمریکا با چین دادستانی رژیم صهیونیستی با تعویق دو هفته‌ای جلسه دادگاه نتانیاهو مخالفت کرد رئیس جمهور فرانسه: هدف این است که دوباره شاهد ازسرگیری ارتقای هسته‌ای ایران نباشیم تلگراف نوشت: آمریکا و اسرائیل متحمل یک شکست تمام‌عیار شدند | برنامه هسته‌ای ایران دست‌نخورده باقی مانده است پیام تبریک سردار رادان به رئیس ستاد کل نیروهای مسلح تبادل اطلاعات کاخ سفید با کنگره درباره ایران محدود می‌شود حادثه امنیتی مرگبار برای نظامیان صهیونیست در غزه (۶ تیر ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

رئیس جمهور فیلیپین: یا واکسن کرونا یا زندان!

  • کد خبر: ۷۱۶۲۲
  • ۰۱ تير ۱۴۰۰ - ۲۱:۴۴
رئیس جمهور فیلیپین: یا واکسن کرونا یا زندان!
رئیس جمهور فیلیپین هشدار داد کسانی که در این کشور از تزریق واکسن کرونا خودداری کنند به زندان خواهند افتاد.
به گزارش شهرآرانیوز، رودریگو دوترته، رئیس جمهور فیلیپین روز دوشنبه در یک سخنرانی تلویزیونی گفت: یا واکسن را انتخاب کنید یا من شما را به زندان خواهم انداخت.

فیلیپین آمار ابتلای بیش از ۱.۳ میلیون نفر در این کشور به کووید-۱۹ و مرگ بالغ بر ۲۳۰۰۰ تن در اثر این ویروس را گزارش کرده است.

رویترز گزارش کرد، میزان حضور در محل‌های واکسیناسیون در شهر مانیل پایین بوده و هر چند مقام‌های حوزه سلامت بر اهمیت داشتن این واکسن تاکید کرده‌اند، اما آن‌ها همچنین تصریح کرده‌اند که تزریق واکسن داوطلبانه است.

اما دوترته تصمیم به امتحان یک رویکرد متفاوت گرفته است.

او اظهار کرد: در این کشور یک بحران هست. من از این که فیلیپینی‌ها اعتنایی به درخواست دولت نمی‌کنند عصبانی هستم.

فیلیپین جمعیت ۱۱۰ میلیون نفری دارد و دولت این کشور گفته هدفش تلقیح واکسن به ۷۰ میلیون نفر تا پایان سال جاری میلادی است، اما تا روز یکشنبه تنها ۲.۱ میلیون نفر از فیلیپینی‌ها کاملا واکسینه شده‌اند.

منبع:ایسنا
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->