مجموعه تلویزیونی «سیمرغ» روی آنتن + زمان پخش تهیه‌کننده فیلم ماجرای نیمروز: هر کس در این شرایط سکوت کند، خائن است! بیانیه انجمن نویسندگان کودک و نوجوان در پی تجاوز رژیم صهیونیستی به ایران راهیابی ۴ انیمیشن کوتاه ایرانی در جشنواره‌ای بین‌المللی اطلاعیه دبیرخانه هجدهمین جشنواره موسیقی جوان (۲۵ خرداد ۱۴۰۴) انیمیشن «در شب» برنده جایزه ویژه جشنواره انسی فرانسه شد تبیین تناقض‌‌گویی‌های دشمن درباره اهداف نظامی، رسالت اصلی رسانه | مردم باید خود را رزمنده جنگ رسانه‌ای بدانند تغییر در جدول فیلم و سریال‌های شبکه نمایش + زمان پخش محمدحسین لطیفی: مردم ایرانی‌بودن خود را فراموش نکنند بیانیه انجمن نمایش ایران در واکنش به حمله متجاوزانه رژیم صهیونیستی به ایران واکنش رضا رشیدپور به حمله اسرائیل به ایران: آماده سربازی هستم + عکس مریلا زارعی خطاب به اسرائیل: بدان که پایانت نزدیک‌تر از نزدیک است خراب آن کس که آبادت نخواهد | محکومیت اقدامات تجاوزکارانه رژیم صهیونیستی به زبان شعر دل‌نوشته همایون شجریان درباره حملات رژیم صهیونیستی به خاک ایران + عکس سید جواد هاشمی: پیروزی نزدیک است + فیلم اقدام متفاوت شبکه سه؛ نمایش توییت زندانی سیاسی و منتقد جمهوری اسلامی در حمایت از نیرو‌های مسلح + فیلم
سرخط خبرها

آیا مسعود اطیابی راضی به اکران فیلم «دینامیت» می‌شود؟

  • کد خبر: ۷۱۶۹۸
  • ۰۲ تير ۱۴۰۰ - ۱۳:۰۱
  • ۱
آیا مسعود اطیابی راضی به اکران فیلم «دینامیت» می‌شود؟
در پی انتشار خبر غیررسمی قطعی‌شدن اکران فیلم «دینامیت» از تاریخ نهم تیرماه در سینماها، تهیه‌کننده این فیلم بار دیگر بر شروط خود برای تن دادن به این اکران تأکید کرد.
به گزارش شهرآرانیوز - سیدابراهیم عامریان، تهیه‌کننده فیلم سینمایی «دینامیت» به کارگردانی مسعود اطیابی در گفتگو با خبرنگار مهر درباره خبر‌های منتشرشده مبنی‌بر توافق قطعی برای اکران این فیلم سینمایی از تاریخ نهم تیرماه گفته است: همه چیز به جلسه روز چهارشنبه (امروز) بستگی دارد. با پخش‌کننده فیلم صحبت‌هایی شده است، اما تصمیم نهایی بعد از این جلسه گرفته می‌شود.

وی درباره توافق صورت گرفته برای اکران احتمالی این فیلم هم تأکید کرد: هنوز هیچ توافقی حاصل نشده کمااینکه آقای اطیابی همچنان مخالف اکران فیلم است. ما، اما تحت فشار سینماداران و دوستان پخش‌کننده در حال رایزنی هستیم. تلاش‌هایی شده است که ما را برای اکران راضی کنند، اما واقعیت این است که هنوز رضایت حاصل نشده است. جلسه فوق‌العاده‌ای که از سوی ستاد مقابله با کرونای سازمان سینمایی قرار است با این موضوع برگزار شود، شرایط قطعی را مشخص می‌کند.

تهیه‌کننده «دینامیت» درباره تضمین مدنظر خود برای رضایت به اکران فیلم گفت: طبیعتاً با این شرایط تمایلی به اکران فیلم نداریم و تنها به دلیل کمک به سینما ممکن است راضی به اکران شویم. اگر هم دوستان سازمان سینمایی می‌خواهند تضمین مالی برای رضایت ما به اکران در نظر بگیرند، باید مبلغش به‌گونه‌ای باشد که ما ضرر نکنیم و لااقل پول تولید فیلم تأمین شود.

عامریان تأکید کرد: حرف اصلی ما لزوم حمایت سینماداران است و اینگونه نباشد که فقط تهیه‌کننده فیلمش را راهی اکران کند. اگر ما در مقام تهیه‌کننده یک قدم برمی‌داریم و راضی به اکران فیلم می‌شویم، سینماداران هم باید همراهی کنند. سینماداران در این شرایط حاضر به هیچ همراهی و حرکتی نیستند و تنها توقع دارند که من تهیه‌کننده راضی به اکران فیلمم شوم، بعد هم فیلمم مانند دیگر فیلم‌هایی که در این مدت اکران شدند، بسوزد!

این تهیه‌کننده سینما با گلایه از سینماداران گفت: اگر حمایتی از سوی سینماداران شاهد باشیم، طبیعتاً صاحبان آثار هم دلگرم‌تر می‌شوند. این حمایت امروز وجود ندارد و چرا من باید فیلمم را که چند ماه دیگر و پس از عبور از این شرایط به راحتی می‌تواند ۴۰، ۵۰ میلیارد تومان فروش داشته باشد، در این شرایط قربانی کنم؟

عامریان درباره پیشنهاد تقسیم ۶۰ به ۴۰ عایدی گیشه به نفع صاحبان آثار هم گفت: یکی از درخواست‌های بنده همین کاهش سهم سینماداران از فروش فیلم و افزایش سهم تهیه‌کننده است، آن هم در همین موارد خاص و نه برای همه فیلم‌ها. در شرایط فعلی که کسی جرأت نمی‌کند فیلمش را اکران کند، از آن سمت هم باید این همراهی وجود داشته باشد. من هم که مازاد این سهم از گیشه را نمی‌خواهم در جیبم بگذارم، می‌خواهم لااقل هزینه تبلیغات آن را تأمین کنم.

علاوه‌بر فیلم سینمایی «دینامیت» ساخته مسعود اطیابی، فیلم‌های سینمایی «شیشلیک» ساخته محمدحسین مهدویان و «گشت ۳» به کارگردانی سعید سهیلی از دیگر گزینه‌های اکران سینما‌ها برای احیای گیشه در شرایط کرونایی هستند که سازمان سینمایی در حال رایزنی با صاحبان این آثار است.
 
منبع: مهر
 
 
 
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۹:۰۸ - ۱۴۰۱/۰۲/۱۳
0
1
سلام چون آیات قران ودین اسلام به شوخی کرفته من این فیلم جایز نمی دانم
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->