اعتراف قاتل شینزو آبه در دادگاه ۳ سال پس از قتل او در ایران چند نفر لامبورگینی، مازراتی و پورشه دارند؟ جمعیت مهاجران افغانستانی در ایران حدود ۶ میلیون نفر است | زنان یک چهارم سرپرستان خانواده‌های مهاجر در کشور پزشکیان: برای همکاری در رفع اختلافات پاکستان و افغانستان آماده‌ایم وزیر کشور: سیاست قطعی ایران، گسترش روابط با همسایگان و کشور‌های منطقه است نخستین اظهارات سخنگوی دستگاه قضایی در مورد پرونده پژمان جمشیدی (۶ آبان ۱۴۰۴) در حالی که ترامپ بر سلامتی خود تاکید دارد، کاخ سفید ام آر آی او را پنهان کرد واکنش مرکز رسانه قوه مقننه به حواشی نطق قالیباف در صحن علنی مجلس نخست وزیر عراق: ایران کشوری مهم و تأثیرگذار است | روابط ما با آمریکا باید مبتنی بر شراکت واقعی و احترام متقابل باشد عراقچی در کمیسیون امنیت ملی درباره حضور بازرسان آژانس در ایران توضیح داد انتقاد قالیباف از وزیر جهاد کشاورزی: چرا مرغ کیلویی ۱۷۰ هزار تومان است؟ بقائی: مبنای همکاری و تعامل ما با آژانس، قانون مصوب مجلس شورای اسلامی است | روند اجرای تفاهم امنیتی ایران و عراق قابل قبول است | ایران بر پایبندی به اصل چین واحد استوار خواهد ماند سخنگوی قوه قضائیه: ۱۱۵ محکوم امنیتی تاکنون مشمول عفو معیاری شده‌اند وزیر جهاد کشاورزی: اولویت نخست کشور در تأمین و پرداخت ارز، باید مسئله غذا و نهاده‌های دامی باشد رئیس مجلس: هدف دولت و مجلس توزیع عادلانه کالابرگ الکترونیک به ۷ دهک جامعه است وزیر کشور: صدور «اکو ویزا» در دستور کار قرار گیرد میدری در صحن علنی خبر داد: رضایت ۸۵ درصدی مردم از طرح کالابرگ الکترونیک| ۲۷ میلیون نفر از یارانه بگیران باید حذف می‌شدند پزشکیان در اجلاس اکو: همکاری‌های منطقه‌ای و تقویت زیرساخت‌های اکو بیش از هر زمان دیگر لازم است آغاز اجلاس وزرای کشور کشورهای عضو سازمان اکو با حضور رئیس جمهور روسیه و ونزوئلا همکاری‌های استراتژیک خود را گسترش می‌دهند ورود وزیر کشور پاکستان به تهران برای شرکت در اجلاس اکو (۶ آبان ۱۴۰۴) با تصویب مجلس، تفحص از عملکرد دستگاه‌های مجری طرح کشاورزی خوزستان و ایلام به قوه‌قضائیه ارجاع شد وزرای کار و کشاورزی درخصوص نظام دهک‌بندی در صحن علنی امروز به نمایندگان گزارش می‌دهند سخنگوی سازمان ملل: از آغاز برداشت زیتون، شهرک‌نشینان اسرائیلی ۸۵ بار به کرانه باختری حمله کرده‌اند مخالفت رسمی اسرائیل با حضور ترکیه در غزه نیروهای سازمان ملل، پهپاد اسرائیلی را در لبنان ساقط کردند حماس: به اجرای کامل مرحله نخست توافق متعهد هستیم
سرخط خبرها

کرونا جان ۹ زندانی را در خراسان‌رضوی گرفت

  • کد خبر: ۷۲۱۶۹
  • ۰۶ تير ۱۴۰۰ - ۱۴:۰۵
کرونا جان ۹ زندانی را در خراسان‌رضوی گرفت
مدیرکل زندان‌های خراسان‌رضوی گفت: ۹ زندانی استان تاکنون بر اثر کرونا جان خود را از دست داده‌اند.

جانقربان | شهرآرانیوز، نشست خبری مدیرکل زندان‌های خراسان‌رضوی امروز ۶ تیرماه در سالن جلسات زندان مرکزی مشهد با حضور تعداد زیادی از خبرنگاران و بدون رعایت شیوه‌نامه‌های بهداشتی برگزار شد.

 

جولان کرونا در نشست خبری مدیرکل زندان‌های خراسان‌رضوی

 

مدیرکل زندان‌های خراسان‌رضوی در این نشست گفت: ۹ زندانی استان تاکنون بر اثر کرونا جان خود را از دست داده‌اند.

سعید سرباز جانفدا با بیان اینکه نگاهی که در مجموعه زندان‌ها حاکم است، نگاه اصلاحی است و اعتقاد ما این است که زندانی‌ها نیرو‌های مولد این جامعه هستند، افزود:  جرم و بزه هزینه‌هایی دارد که از جمله آن همین خارج‌کردن نیرو‌های مولد از چرخه تولید است. این افراد می‌توانند به جامعه بازگردند، ولی این کار، کار یک ارگان نیست و به زیرساخت‌هایی برای همکاری دیگر نهاد‌ها نیاز دارد.

وی با اشاره به اینکه معیشت از مهم‌ترین عواملی است که آمار بزه را افزایش می‌دهد، اظهار کرد: در سال ۹۹ نسبت به سال گذشته ۲/۱۳ درصد کاهش موجودی زندانی داشته‌ایم و ورودی زندانی نیز ۱۱/۵ درصد کم شده است.

این مقام مسئول خاطرنشان کرد: همچنین در سال گذشته طرح پایش را در استان به‌صورت پایلوت اجرا کردیم که در غالب این طرح ۲۵۸۸ بازدید قضات از زندان‌ها انجام شد. در این طرح قضات با حضور در زندان پرونده‌ها را دوباره بررسی و تغییرات زندانی‌ها و روند اصلاح آن‌ها را مشاهده می‌کردند.

وی گفت: در این طرح ۹۱۸۵ کاربرگ استفاده شد و وضعیت ۷۴۰۹ زندانی را در قالب ۷ گروه بررسی کردند. در نتیجه این بازدید‌ها و بررسی‌ها، ۱۲۰۹ زندانی آزاد و ۳۷۶ نفر شامل تخفیف مجازات شدند.

۱۷۰ پابند الکترونیک در استان


مدیرکل زندان‌های استان در ادامه با اشاره به راه‌اندازی دادرسی الکترونیک نیز گفت: راه‌اندازی دادرسی الکترونیک نیز اتفاق خوب دیگری بود که در سال۹۹ شکل گرفت. این طرح از نیمه دوم سال ۹۹ آغاز شد و ۶۲۵۱دادرسی الکترونیکی در این مدت انجام شد و در مجموع ۱۱/۷ درصد از مجموع اعزام و بدرقه‌های استان به‌صورت الکترونیکی انجام شد. در سال ۱۴۰۰ نیز تاکنون ۵۳۸۷ دادرسی الکترونیک انجام شده است که ۴۲/۸ درصد از اعزام‌ها و بدرقه‌ها را در بر می‌گیرد.

جانفدا درباره پابند‌های الکترونیک نیز اظهار کرد: از ۱۷۰ پابند الکترونیکی برای زندانیان استان استفاده می‌شود. این پابند‌ها برای زندانی‌های بی‌خطر و برای حبس در منزل استفاده می‌شود و امروز مرکز پیشرفته کنترل و نظارت الکترونیک در مشهد راه‌اندازی خواهد شد و همه نظارت‌های الکترونیک در این مرکز انجام می‌شود. اکنون نیز ۱۳۸ زندانی تحت نظارت الکترونیک هستند.

این مقام مسئول درباره فعالیت‌های فرهنگی زندان‌های خراسان‌رضوی افزود: فعالیت‌های فرهنگی عمده فعالیت‌هاست و کلاس‌های گسترده قرآن در زندان‌های استان برگزار می‌شود. ۱۴ هزار و ۹۱۰ نفر در زمینه تلاوت، قرائت و روخوانی، ۱۴۷۲ نفر حافظ جزء یک تا ۲۰ و ۶۰ نفر حافظ کل قرآن هستند و ۲۷۷ نفر در کلاس‌های نهضت سواد آموزی و ۱۷۷ نفر در کلاس‌های آموزش‌های کلاسیک آموزش‌وپرورش شرکت می‌کنند.

وی خاطرنشان کرد: ۱۵ هزار و ۳۵۶ نفر از زندانیان در کلاس‌های حوزه‌های مختلف آموزشی، مذهبی و عقیدتی فعال‌اند و در ۱۳ مرکز استان ۱۳ کتابخانه زیر پوشش نهاد کتابخانه‌های عمومی دایر است که ۱۱ هزار و ۱۴۶ نفر عضو آن‌ها هستند.
مدیرکل زندان‌های خراسان‌رضوی درباره اشتغال زندانیان نیز گفت: اکنون ۴۹ درصد از محکومان در داخل زندان‌ها و در مرکز اشتغال خارج از زندان مشغول به کار هستند.

وی درباره آزادی زندانیان جرائم غیرعمد نیز اظهار کرد: در سال گذشته ۷۵۰ نفر از زندانیان جرائم غیرعمد از طرف ستاد دیه آزاد شده‌اند که ۳۶ نفر از آن‌ها زن و بقیه مرد بوده‌اند. بدهی این افراد درمجموع بیش از ۱۰۰ میلیارد تومان بوده است.
این مقام مسئول نوید انتقال زندان مشهد و نیشابور در امسال را داد و گفت: چنان‌چه دستگاه‌های اجرایی دست ما را بگیرند، امسال کلنگ انتقال زندان مشهد و نیشابور را خواهیم زد. باتوجه‌به عمر زیاد عموم زندان‌ها و ساختار فیزیکی نامناسب آن‌ها و همچنین رویکرد انتقال زندان‌ها به خارج از شهر، پروژه احداث ۴ بازداشگاه و ۷ زندان را در دست اقدام داریم که این اقدام فقط با تلاش ما میسر نخواهد شد.

وی با اشاره به اینکه تاکنون ۹ زندانی در استان به‌دلیل کرونا فوت کرده‌اند، گفت: این افراد خارج از زندان و بعد از بازگشت از مرخصی دچار بیماری شده بودند که در قرنطینه خانگی و بیمارستانی نگهداری شدند. متأسفانه در اوج کرونا ۲ نفر از همکاران کادر درمانی ما نیز فوت کردند، اما به‌طورکلی این بیماری در زندان‌های استان مشکل جدی ایجاد نکرد و تاکنون واکسیناسیون زندانیان بالای ۶۰ سال و همکاران بهداشت و درمان در این حوزه انجام شده است. همچنین باتوجه‌به اعلام ستاد کرونا واکسیناسیون دیگر افراد نیز بنا بر گروه‌های سنی اعلامی انجام خواهد شد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->