شینا انصاری: برای توسعه و پیشرفت بیشتر کشور، مقتدرانه پای کار خواهیم ماند استخدام بیش از ۸۰۰ معلم در استان مازندران تأکید دادستان کل کشور بر خروج اتباع غیرمجاز از ایران تصادفات جاده‌ای در خراسان رضوی ۲ فوتی و ۶ مصدوم برجای گذاشت (۷ تیر ۱۴۰۴) آیا حقوق بازنشستگان نیرو‌های مسلح کامل پرداخت شد؟ صدور هشدار سطح زرد هواشناسی در پی پیش‌بینی وزش باد شدید در خراسان رضوی و برخی استان‌ها (۷ تیر ۱۴۰۴) معاون وزیر آموزش و پرورش: مشایعت حماسی مردم چشم دشمنان انقلاب و ایران را کور کرد حضور رئیس سازمان محیط زیست در مراسم تشییع پیکر شهدای اقتدار در تهران مهلت ثبت‌نام فرهنگیان در سامانه نقل و انتقالات تمدید شد (۷ تیر ۱۴۰۴) ۳ کشته و ۵ مصدوم در تصادف دو خودرو سواری در اردبیل (۷ تیر ۱۴۰۴) تاکسی گردشگری چیست و چه مزایایی دارد؟ | اجرای طرح در تهران، به‌زودی بیمه‌شدگان تأمین اجتماعی مغایرت در عناوین شغلی و دستمزد را اطلاع بدهند اطلاعیه جدید سازمان بازنشستگی نیرو‌های مسلح درخصوص حقوق خرداد (۷ تیرماه ۱۴۰۴) پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (شنبه، ۷ تیر ۱۴۰۴) | گرمای شدید در راه مشهد چگونه با پیاده‌روی کلسترول را به تعادل برسانیم؟ عادت‌هایی که متابولیسم را کند می‌کنند غربالگری سلامت روان در تمام مقاطع سنی برای مردان انجام می‌شود یک جامعه‌شناس: مسئله وطن بسیار مهم است | نقطه قوت ایران، مردم هستند رئیس سازمان محیط زیست: نباید از خسارات زیست‌محیطی جنگ غافل شویم معاون آموزش متوسطه آموزش‌ و پرورش: واحدهای آموزشی باید به هوش مصنوعی مجهز شوند پیش‌بینی هواشناسی کشور (۷ تیر ۱۴۰۴) | ورود سامانه بارشی به کشور چند نکته مهم درباره سلامت سالمندان هشدار سازمان تأمین اجتماعی درخصوص کلاهبرداری از پزشکان تشدید نظارت بازرسان بهداشتی در ایام سوگواری محرم و صفر ۱۴۰۴ انجام ۱۰ پرواز از مدینه به مشهد در روز جاری (۶ تیر ۱۴۰۴) فراجا اعلام کرد: عدم تغییر در سیاست‌های فراجا درباره طرد اتباع غیرمجاز اسامی فرآورده‌های بهداشتی و تمیز کننده غیرمجاز منتشر شد وزیر آموزش و پرورش در مشهد: ذره‌ای در مسیر خدمت مجاهدانه و مخلصانه به مردم کم نگذاریم
سرخط خبرها

«چیا ربیعی» کیست؟ | مدال شجاعت برای پناهجوی ایرانی در آلمان + عکس

  • کد خبر: ۷۲۵۹۴
  • ۰۹ تير ۱۴۰۰ - ۱۲:۱۰
«چیا ربیعی» کیست؟ | مدال شجاعت برای پناهجوی ایرانی در آلمان + عکس
ماجرای چیا ربیعی، پناهندهٔ شجاع ایرانی در آلمان، از زبان خودش را در ادامه می‌خوانید.

به گزارش شهرآرانیوز، مارکوس زودر، نخست وزیر ایالت بایرن آلمان می‌خواهد نشان شجاعت این ایالت را به کسانی که جلوی مهاجم وورتسبورگ را گرفتند اهدا کند. یکی از این افراد چیا ربیعی، کرد ایرانی است که در آلمان تقاضای پناهندگی کرده است.


چیا ربیعی پناهجوی کرد ایرانی حالا در آلمان به یک قهرمان تبدیل شده است. او کسی بود که به همراه چند رهگذر دیگر توانست جلوی مهاجمی را که با چاقو سه زن را کشته و هفت نفر دیگر را مجروح کرده بود بگیرد.


این حادثه روز جمعه در شهر وورتسبورگ در شمال ایالت بایرن رخ داد. مهاجم ۲۴ ساله سومالیایی در یک فروشگاه به قسمت فروش چاقو رفته، یکی از چاقوها را برداشته و ابتدا به فروشنده و بعد به بقیه رهگذران حمله می‌کند.در اثر این حمله سه زن ۲۴، ۴۹ و ۸۲ ساله جانشان را از دست می‌دهند. ویدیوهای منتشر شده از این حادثه نشان می‌دهد که یک نفر با جدیت و البته شجاعت سعی در متوقف کردن مهاجم دارد. این فرد چیا ربیعی نام دارد و ۱۷ ماه است که در آلمان تقاضای پناهندگی کرده است.


مارکوس زودر، نخست‌وزیر بایرن به محل این حادثه در وورتسبورگ رفت و تاج گلی در آنجا قرار داد. او همچنین با چیا ربیعی دیدار و از او تشکر کرد: «ممنون برای شجاعتی که به خرج دادید، بدون آنکه ظاهرا موظف به این کار باشید.»

زودر  گفته می‌خواهد نشان شجاعت ایالت بایرن را به کسانی که سعی کردند جلوی مهاجم وورتسبورگ را بگیرند اهدا کند. او گفته است: «این افراد درجه بالایی از شجاعت مدنی را نشان داده‌اند.»


نشان شجاعت بایرن یک نشان دولتی است و به کسانی اهدا می‌شود که با به خطر انداختن زندگی خودشان، جان دیگران را نجات می‌دهند. هنوز مشخص نیست این نشان قرار است به چند نفر اهدا شود.چیا ربیعی زاده مهاباد و ۴۲ ساله است و در شهر زادگاهش راننده تاکسی بوده است. او به شبکه رادیویی بایرن گفت: «من اصلا ترس نداشتم. اگر می‌ترسیدم مثل بقیه یا پنهان می‌شدم یا فرار می‌کردم.»ربیعی گفت: سعی کرده چاقو را از فرد مهاجم بگیرد اما موفق نشده است.


چیا ربیعی به رادیو بایرن گفت: «وقتی به محل حادثه رسیدم زنی را دیدم که به پهلو دراز کشیده بود و سه چهار نفر کنارش بودند، آمبولانس هم هنوز نرسیده بود. دیدم که از گلوی این زن خون می‌رود و مردم سعی دارند با فشار بر روی گردنش خونریزی را بند بیاورند. من بسیار متاسفم که زودتر نرسیدم. اگر پنج یا ده دقیقه زودتر می‌رسیدم شاید این زن زنده می‌ماند.»


این تجربه برای چیا آسان نبوده و در سه شب گذشته نتوانسته بخوابد. او  گفت: «نمی‌خواهم به عنوان قهرمان نامیده شوم، من این کار را به دلایل ذهنی خودم انجام دادم.»


روزنامه فرانکفورتر آلگماینه نوشته که او در یک کمپ پناهجویان ساکن است و در حال یادگیری زبان آلمانی است. ربیعی  گفت: «من زندگیم را برای انسان‌هایی به خطر انداختم که در این کشور به من پناه داده‌اند.»
صدراعظم آلمان و دولت این کشور نیز درباره این حادثه واکنش نشان داده و برای آسیب دیدگان آرزوی سلامتی روحی و جسمی کرده‌اند. اشتفن زایبرت سخنگوی دولت آلمان گفته است: «دلایلی برای تشکر نیز وجود دارد؛ برای واکنش سریع نیروهای پلیس و سرعت عمل و شجاعت رهگذران که مقابل مهاجم ایستادگی کردند. این یک عمل قهرمانانه بوده است.»


مهاجم سومالیایی که در یک استراحتگاه بی‌خانمان‌ها سکونت داشته چندین بار از نظر روحی رفتارهای جلب نظر کننده انجام داده بوده است.


اینجا ببینید: قدردانی از «چیا ربیعی» به‌خاطر مقابله با یک ضارب در آلمان + فیلم و عکس

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->