پرواز‌های «هما» از اهواز و شیراز به مقصد دبی برقرار شد هشدار سازمان هواپیمایی: فروش بلیت برای پرواز‌های ساعات شب جعلی و غیرمجاز است بازگشایی فرودگاه شهید مدنی تبریز | نخستین پرواز استانبول انجام شد (۱۴ تیر ۱۴۰۴) + فیلم تأمین قطار‌های فوق‌العاده برای ایام تاسوعا و عاشورای حسینی ۱۴۰۴ فرمول مراقبت از پوست صورت در تابستان برای دادن غذا و نوشیدنی نذری از این ظرف‌ها استفاده نکنید مراقب گرمازدگی در داخل خانه باشید آیا زیاد خوردن لبنیات، کابوس شبانه می‌آورد توصیه‌های تابستانی برای مادران باردار پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی در روز‌های تاسوعا و عاشورای حسینی (۱۴ و ۱۵ تیر ۱۴۰۴) پروازهای شرکت‌های عربی به ایران از سر گرفته شد ۱۷ مصدوم در حادثه آتش‌سوزی مجتمع تجاری درگهان (۱۳ تیر ۱۴۰۴) هشدار رئیس انجمن علمی روانپزشکان ایران: آثار روانی و اجتماعی جنگ نیازمند توجه و سیاست‌گذاری فوری است ۲۵ استان با تنش آبی مواجه هستند استاد دانشگاه فردوسی مشهد: سران صهیونیستی و آمریکایی شمر و یزید زمان ما هستند تمدید مهلت ثبت اعتراض آزمون‌های نهایی پایه دوازدهم ویدئو | ازسرگیری پروازها در فرودگاه‌های اصفهان و تبریز ۱۱ کشته در حادثه ریزش ساختمانی در پاکستان نخستین پرواز خارجی در فرودگاه امام خمینی (ره) به زمین نشست (۱۳ تیر ۱۴۰۴) ۲۵ سال حبس در انتظار ارسال کنندگان فیلم و تصویر به شبکه‌های معاند فعالیت فرودگاه‌های کشور به حالت عادی بازگشت (پنجشنبه ۱۲ تیر ۱۴۰۴) تمدید لغو پرواز‌های داخلی و خارجی در شمال، جنوب و غرب کشور تا جمعه (۱۳ تیر ۱۴۰۴) ویدیو | آتش سوزی مهیب ترکیه به اطراف شهر توریستی آنتالیا رسید زمان برگزاری آزمون‌های استخدامی آموزش‌وپرورش و سایر دستگاه‌ها مشخص شد آخرین زمان‌بندی ثبت‌نام دانش‌آموزان و آزمون‌های سمپاد و نمونه اعلام شد ویدئویی از انفجار ۲۵ خردادماه ۱۴۰۴ در اثر موشک اسرائیل به منطقه تجریش تهران پرواز‌های فوق‌العاده «هما» از مشهد به مقاصد بین‌المللی و داخلی درباره حادثه هواپیمای ایرانی که سال ۱۳۶۷ مسافرانش با حمله موشکی آمریکا شهید شدند | کودک‌کشی بر فراز آسمان وزیر آموزش و پرورش: کتاب‌های درسی در حال توزیع است
سرخط خبرها

سرعت انتشار سوش دلتا ۸ برابر کرونا معمولی است

  • کد خبر: ۷۲۷۵۴
  • ۱۰ تير ۱۴۰۰ - ۱۴:۳۳
سرعت انتشار سوش دلتا ۸ برابر کرونا معمولی است
با زدن ماسک و رعایت فاصله‌گذاری اجتماعی و دوری از تجمعات و ماندن در مکان‌های سرپوشیده نسبت به تهویه طبیعی هوا اقدام کنیم.

به گزارش شهرآرانیوز، صامت صالحیان، مدیر سلامت محیط کار دانشگاه علوم پزشکی اردبیل اظهار کرد: علائمی از ویروس جهش یافته هندی و آفریقایی در مناطق جنوبی و شرقی کشور مشاهده شده و وضعیت انتشار ویروس در حال هجوم به مناطق مرکزی و شمالی است.

وی به گردشگرپذیر بودن شهرستان‌های استان و امکان انتشار این ویروس در روز‌های آینده را یادآور شد و تصریح کرد: این تهدید جدی و بزرگ را باید مهم تلقی کنیم و تا حد امکان از سهل‌انگاری در رعایت پروتکل‌های بهداشتی دست برداشته و با زدن ماسک و رعایت فاصله‌گذاری اجتماعی و دوری از تجمعات و ماندن در مکان‌های سرپوشیده نسبت به تهویه طبیعی هوا اقدام کنیم.

مدیر سلامت محیط کار دانشگاه علوم پزشکی اردبیل گفت: در روز‌های اخیر و به دنبال برخی از سهل‌انگاری‌ها میزان بیماران بستری کرونا در استان اردبیل رو به ازدیاد گذاشته به طوری که تعداد بستری‌ها از ۱۷۱ نفر عبور کرده و فوتی‌ها نیز روزانه سه تا چهار نفر به ثبت می‌رسد.

صالحیان افزود: هر چند در شهر‌های گردشگرپذیر نظیر اردبیل، سرعین و مشگین‌شهر سعی شده با همکاری بسیج و هلال احمر و مراکز بهداشت پروتکل‌های بهداشتی مورد تاکید قرار گیرد، اما همچنان در رستوران‌ها و مجموعه‌های گردشگری بی‌احتیاطی‌ها را شاهد هستیم.

وی ضرورت مداخله بهنگام در تعطیلی رستوران‌ها، تالار‌ها و برخی از مراکز اقامتی ناسالم را در این روز‌های التهاب‌آور یادآور شد و خاطر نشان کرد: همکاران ما با سرکشی به تالارها، رستوران‌ها و اغذیه‌فروشی‌ها سعی می‌کنند تا با حساسیت بیشتر صاحبان این مراکز را مجاب به استفاده از پروتکل‌های بهداشتی کنند.

صالحیان اضافه کرد: در صورتی که موارد بهداشتی در این مجموعه‌ها رعایت نشود، قطعاً با تعطیلی روبه‌رو خواهند شد و ما از اصناف به ویژه صنوف حساس انتظار داریم تا بارکد سلامت بگیرند تا در جریان موارد بهداشتی و ارائه آموزش‌های لازم در این زمینه قرار گیرند.

وی به خطرناک بودن سوش دلتا اشاره کرد و ادامه داد: این ویروس جهش یافته هشت برابر قدرت فراگیری و انتشار بیشتری دارد که اگر مراقبت‌های جدی انجام نشود ما با مشکلاتی جدی روبه‌رو خواهیم بود که انتظار می‌رود با پرهیز از عادی‌انگاری صاحبان مغازه‌ها و مراکز عرضه خدمات به گردشگران و همشهریان با زدن ماسک سلامت خود و دیگران را مورد توجه قرار دهند.

صالحیان در بخش دیگری از سخنان خود بیان کرد: هم اکنون چهار مرکز استان و بیش از ۳۰ شهر قرمز شده و کرونای هندی، انگلیسی و آفریقایی با ویروس‌های جهش یافته سلامتی افراد را تهدید می‌کنند که در کشورمان نیز استان‌های سیستان، هرمزگان، کرمان و برخی دیگر از شهر‌ها در موقعیت خطرناک ویروس جهش یافته دلتا قرار دارند.

وی تصریح کرد: در استان اردبیل به غیر از شهر اردبیل که رنگ نارنجی دارد، سایر شهر‌ها رنگ زرد به خود گرفتند که در صورت عدم مراقبت تبدیل رنگ این شهر‌ها به قرمز را در هفته‌های آینده شاهد خواهیم بود.

مدیر سلامت محیط کار دانشگاه علوم پزشکی اردبیل گفت: چنانچه شهروندان شکایتی را از عدم رعایت پروتکل‌های بهداشتی از سوی مراکز عرضه مواد غذایی و اصناف داشته باشند، می‌توانند از طریق سامانه ۱۹۰ اطلاع‌رسانی کرده و ما نیز در کمتر از ۲۴ ساعت به شکایت‌ها رسیدگی می‌کنیم.

منبع:مهر

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->