برای ارونوف کجا بهتر از پرسپولیس؟ گزینه‌های نهایی ایرانی نیمکت پرسپولیس مشخص شدند؟ کارتال با یک ایمیل جدا می‌شود درویش مخالف بازگشت آل‌کثیر عبدالله آوجی، گزینه ترکیه‌ای پرسپولیس چشمی، حسینی و رضاییان با استقلال امضا نکردند! خط و نشان بارسا برای ویلیامز مخالفت هواداران پرسپولیس با سرمربیگری تارتار هیئت‌مدیره پرسپولیس به دنبال بازگرداندن کارتال شمارش معکوس برای شروع تمرینات استقلال مرتضی منصوریان در جام جهانی دانشگاهی حمله پرسپولیس با اسکادران ایرانی صعود والیبال ایران به رنک ۱۴ دنیا استقلال مربی دارد، بازیکن ندارد ۵ لژیونر ایران در لیست ساپینتو رئیس فدراسیون والیبال: هدف ما لیگ ملت‌ها نیست | پیروزی‌های تیم ملی، تقدیم به شهدای حمله اسرائیل برنامه هیئت‌مدیره پرسپولیس برای انتخاب سرمربی | توافق با مربی ایرانی به یک شرط! توافق گزینه پرسپولیس با سپاهان کاندیدا‌های ورود به باشگاه ۱۰۰ میلیون یورویی‌ها جدول لیگ ملت‌های والیبال در پایان هفته دوم + جایگاه ایران (۹ تیر ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

گل استقلال به آلومینیوم صد در صد سالم بود

  • کد خبر: ۷۲۷۹۴
  • ۱۱ تير ۱۴۰۰ - ۱۵:۵۷
گل استقلال به آلومینیوم صد در صد سالم بود
درحالی که مهدی سید علی، داور بازی استقلال و آلومینیوم اراک گل استقلال در دقیقه ۶۷ را مردود اعلام کرد، اما اغلب کارشناسان داوری بر درستی این گل صحه گذاشتند.

گروه ورزش| شهرآرا نیوز، رودنیل، کارشناس داوری فوتبال ایران، صد درصد معتقد است گل استقلال در دقیقه ۶۷ سالم بوده و داور (مهدی سیدعلی) بی دلیل این گل را مردود اعلام کرده است. رودنیل درباره اتفاقات داوری بازی استقلال و آلومینیوم اراک می‌گوید: «نکته مهم مسابقه در دقیقه ۶۷ اتفاق افتاد. زمانی که گل سالم استقلال توسط کمک‌داور مردود اعلام شد. من چندبار این صحنه را نگاه کردم. هیچ آفسایدی در این صحنه ندیدم و نمی‌دانم که چرا این گل مردود اعلام شد؟ البته کادرفنی استقلال حق استفاده از موبایل را روی نیمکت ندارد. استفاده از موبایل در جریان مسابقه قانونی نیست. اینکه بخواهیم گل را با تصاویر موبایلی برگردانیم درست نیست، زیرا باید از سیستم وی‌ای‌آر استفاده شود.»

رودنیل به دیگر اشتباهاتی که دراین بازی رخ داد نیز اشاره کرده است: «دروازه‌بان آلومینیوم دقیقه ۶۷ توپ را در خارج از محوطه جریمه با دست گرفت که باید یک خطای هند به ضرر آلومینیوم اعلام می‌شد. در دقیقه ۸۰ هم مهدی قائدی با عمل شبیه‌سازی، خود را به زمین زد که این صحنه پنالتی نبود و داور باید یک کارت زرد به مهاجم استقلال نشان می‌داد. ۶ دقیقه وقت اضافه هم به درستی از سوی داور اعلام شد. در این مسابقه داور اشتباه تأثیرگذاری نداشت و این کمک‌داور اول مسابقه بود که به اشتباه گل سالم استقلال را مردود اعلام کرد.»

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->