نفرات برتر دومین «نشان کاوه» در مشهد معرفی شدند سایپنتو قول قهرمانی داد وزارت ورزش هنوز بدهی خود به پرسپولیس را تسویه نکرده است پایان همکاری کلایورت و اندونزی رئیس هیئت دوچرخه‌سواری خراسان رضوی: مشهد میزبان ۱۲۰ رکاب‌زن از سراسر ایران است حسن اشجاری، مدافع سابق استقلال در ICU بستری شد تاریخ و ساعت بازی استقلال و مس رفسنجان در لیگ برتر (۲۵ مهر ۱۴۰۴) | ساپینتو محکوم به برد مشهد، میزبان قهرمانان پیشکسوت دوچرخه‌سواری ایران + فیلم سالم الدوساری، بازیکن سال فوتبال آسیا تاتنهام به دنبال کین پایان گمانه‌زنی‌ها درباره دربی | تقابل سرخابی‌ها در شیراز قطعی شد سیاست عجیب درویش: مذاکره با مربی خارجی، جلسه با هاشمیان مشکل بزرگ هاشمیان در خط دفاع پرسپولیس باقری، شاکی از درویش و عبدی شاهرودی به‌زودی گردوخاک می‌کند؟ «کشتی‌های بی‌ساحل استقلال»؛ رؤیایی که در مه گم شد درخشان:دستیار قلعه‌نویی فقط کتاب زیر بغل می‌زند حمایت عجیب بیرانوند از قلعه‌نویی و کادر فنی تیم ملی تردید‌های ساپینتو برای انتخاب دروازه‌بان استقلال| نه فرعباسی، نه آدان! سخنگوی پرسپولیس: تعیین مکان برگزاری دربی تنها بر اساس نظر باشگاه نیست!
سرخط خبرها

گل استقلال به آلومینیوم صد در صد سالم بود

  • کد خبر: ۷۲۷۹۴
  • ۱۱ تير ۱۴۰۰ - ۱۵:۵۷
گل استقلال به آلومینیوم صد در صد سالم بود
درحالی که مهدی سید علی، داور بازی استقلال و آلومینیوم اراک گل استقلال در دقیقه ۶۷ را مردود اعلام کرد، اما اغلب کارشناسان داوری بر درستی این گل صحه گذاشتند.

گروه ورزش| شهرآرا نیوز، رودنیل، کارشناس داوری فوتبال ایران، صد درصد معتقد است گل استقلال در دقیقه ۶۷ سالم بوده و داور (مهدی سیدعلی) بی دلیل این گل را مردود اعلام کرده است. رودنیل درباره اتفاقات داوری بازی استقلال و آلومینیوم اراک می‌گوید: «نکته مهم مسابقه در دقیقه ۶۷ اتفاق افتاد. زمانی که گل سالم استقلال توسط کمک‌داور مردود اعلام شد. من چندبار این صحنه را نگاه کردم. هیچ آفسایدی در این صحنه ندیدم و نمی‌دانم که چرا این گل مردود اعلام شد؟ البته کادرفنی استقلال حق استفاده از موبایل را روی نیمکت ندارد. استفاده از موبایل در جریان مسابقه قانونی نیست. اینکه بخواهیم گل را با تصاویر موبایلی برگردانیم درست نیست، زیرا باید از سیستم وی‌ای‌آر استفاده شود.»

رودنیل به دیگر اشتباهاتی که دراین بازی رخ داد نیز اشاره کرده است: «دروازه‌بان آلومینیوم دقیقه ۶۷ توپ را در خارج از محوطه جریمه با دست گرفت که باید یک خطای هند به ضرر آلومینیوم اعلام می‌شد. در دقیقه ۸۰ هم مهدی قائدی با عمل شبیه‌سازی، خود را به زمین زد که این صحنه پنالتی نبود و داور باید یک کارت زرد به مهاجم استقلال نشان می‌داد. ۶ دقیقه وقت اضافه هم به درستی از سوی داور اعلام شد. در این مسابقه داور اشتباه تأثیرگذاری نداشت و این کمک‌داور اول مسابقه بود که به اشتباه گل سالم استقلال را مردود اعلام کرد.»

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->