پس از حماسه ۱۲ روزه، مردم در میدان اقتصاد تنها ماندند قیمت خودروهای داخلی و خارجی (۱۱ آبان ۱۴۰۴) | محدود شدن دامنه نوسان قیمت‌ها به دلیل رکود معاملاتی قیمت امروز سکه‌های پارسیان چقدر شد؟ (۱۱ آبان ۱۴۰۴) افزایش شدید قیمت زعفران (۱۱ آبان ۱۴۰۴)‌ + جزئیات قیمت علت ناترازی بانک سپه چیست؟ چرا گوشت‌های تنظیم بازاری هم مشتری ندارند؟ (۱۱ آبان ۱۴۰۴) ویدئو | اخطار وزارت نیرو به مشترکان پرمصرف آب کشف هزار و ۷۴۶ میلیارد و ۸۹۴ میلیون ریال کالای قاچاق در دوغارون از ابتدای سال جاری تا کنون (۱۱ آبان ۱۴۰۴) رشد تقاضا در ساعت طلایی بورس | گزارش وضعیت بازار سهام (۱۱ آبان ۱۴۰۴) استاندار خراسان رضوی: قطع گاز صنایع، خط قرمز دولت در زمستان امسال است بررسی وضعیت بلیت هواپیمای تهران به مشهد در آستانه سالروز شهادت حضرت زهرا (س) اختصاص یک هزار تن جو به عشایر خراسان رضوی دلار امروز در بازار آزاد مشهد چند قیمت خورد؟ (۱۱ آبان ۱۴۰۴) بانک مرکزی به بانک‌ها فرصتی یک‌ماهه داد| شیوه‌نامه پرداخت وام باید تدوین شود رشد قیمت طلا در مشهد (۱۱ آبان ۱۴۰۴) | افزایش شدید سکه در یک روز! سالیانه ۱۵۰۰ تن محصولات فولادی در خراسان رضوی تولید می‌شود | راه‌اندازی بزرگ‌ترین صندوق پژوهش و فناوری کشور در استان + فیلم چهارشنبه منتظر هشتمین عرضه اولیه امسال باشید (۱۴ آبان ۱۴۰۴) + جزئیات ایران رتبه چهارم استخراج رمزارز در جهان عرضه زیاد مرغ در بازار تهران، قیمت مرغ گرم را کاهش داد (۱۱ آبان ۱۴۰۴) شرایط و الزامات ثبت درخواست روادید کارگری برای اتباع قیمت امروز دینار عراق و افغانی افغانستان در بازار ارز مشهد چند است؟ (۱۱ آبان ۱۴۰۴) قیمت امروز میوه و تره بار در مشهد (۱۱ آبان ۱۴۰۴) | خرما را چند بخریم؟ علت افزایش ۲۵ درصدی قیمت تن ماهی چیست؟ (۱۱ آبان ۱۴۰۴) عضو شورای عالی کار: جلسات کمیته مزد ۱۴۰۵ کارگران شاید از ماه آینده آغاز شود کارت رفاهی برای خرید جهیزیه تا پایان آبان ماه ۱۴۰۴ عملیاتی می‌شود بازار بی‌سامان برنج | نمایندگان مجلس: وزارت جهاد کشاورزی بازار برنج خارجی را  رها کرده است پیش‌بینی بورس یکشنبه ۱۱ آبان ۱۴۰۴ پیش‌بینی قیمت دلار یکشنبه ۱۱ آبان ۱۴۰۴
سرخط خبرها

آخرین اخبار از واریز دومین مرحله سود سهام عدالت

  • کد خبر: ۷۳۱۱۶
  • ۱۳ تير ۱۴۰۰ - ۲۳:۱۷
آخرین اخبار از واریز دومین مرحله سود سهام عدالت
رئیس سازمان بورس و اوراق بهادار با بیان اینکه پرداخت باقیمانده سود سهام عدالت امشب شروع شده است، اظهار کرد: امیدواریم طی امشب و فردا بتوانیم به همه حساب‌های معتبر که نزد سازمان بورس، شرکت سپرده گذاری مرکزی و سازمان خصوصی‌سازی ثبت شده است حدود ۴۰ درصد سود را واریز کنیم.
به گزارش شهرآرانیوز، محمد علی دهقان دهنوی رئیس سازمان بورس و اوراق بهادار با اشاره به پرداخت۵۰ درصد از سود سهام عدالت سال ۱۳۹۸ در اسفند ماه سال گذشته گفت: پرداخت سود شرکت‌ها به این ترتیب است که بعد از برگزاری مجمع شرکت، پرداخت سود مشخص شود و تا ۸ ماه بعد از مجمع، شرکت‌ها موظف هستند سود را به سهامداران پرداخت کنند. برای اینکه این فرآیند بتواند به صورت متمرکز انجام شود سازمان بورس تصمیم گرفته است که سود سهامداران مستقیم سهام عدالت و نیز سود سهامداران غیرمستقیم سهام عدالت در شرکت سپرده گذاری مرکزی تجمیع و به طور هماهنگ به حساب سهامداران عدالت پرداخت شود.

وی در ادامه داد: بر اساس همین برنامه زمانی توزیع سود شرکت‌ها، ۵۰ درصد سود که تا قبل از سال جمع شده بود در اسفند ماه پرداخت شد و مقرر شد ۵۰ درصد باقی مانده نیز در اسرع وقت پرداخت شود؛ البته متاسفانه بعضی از شرکت‌های سرمایه پذیر که باید در آن موعد زمانی سود را پرداخت می‌کردند در پرداخت سود تاخیر داشتند و به همین خاطر برنامه پرداخت سود به تاخیر افتاد.

دهقان دهنوی با بیان اینکه از امشب پرداخت مرحله دوم سود انجام می‌شود، گفت: مایل بودیم همه ۵۰ درصد باقی مانده سود را پرداخت کنیم، ولی دو اتفاق مانع شد که این سود واریزی از ۵۰ درصد کمتر باشد. یکی اینکه دو مورد از شرکت‌های سرمایه پذیر افزایش سرمایه داشتند و این افزایش سرمایه می‌توانست از محل سود سهامداران انجام شود؛ البته به نفع سهامدار بود که در افزایش سرمایه شرکت کنند و از مزایای دریافت سهم جدید بهره‌مند شده و ارزش بیشتری برایشان ایجاد شود. براین اساس، تصمیم گرفتیم تا سود را از این دو شرکت نگیریم تا سهامداران در افزایش سرمایه شرکت کنند.

وی ادامه داد: در نظر داشته باشید که این دو شرکت متاسفانه سود خود را پرداخت نکردند. شرکت مخابرات ایران یکی از این دو شرکت است که با وجود به پایان رسیدن موعد ۸ ماهه خود هیچ بخشی از سود خود را پرداخت نکرده است؛ دومین شرکت نیز شرکت مپنا است که تاکنون تنها تقریبا یک سوم سود خود را پرداخت کرده، اما هنوز دو سوم آن را پرداخت نکرده است.

رئیس سازمان بورس ادامه داد: خلف وعده این شرکت‌ها و برخی شرکت‌های دیگر که سود را با تاخیر پرداخت کردند، که البته طبق ضوابط انضباطی سازمان بورس برخورد لازم با آن‌ها صورت خواهد گرفت، باعث شد که تا امروز پرداخت سود سهامداران عدالت به تاخیر بیافتد و ما نهایتا تصمیم گرفتیم که بدون دریافت سود از این دو شرکت آنچه که تاکنون تجمیع شده است از سود که حدود ۴۰ درصد سود است را به سهامداران عدالت پرداخت کنیم.

میزان سود چقدر است؟

دهقان دهنوی با بیان اینکه این ۴۰ درصد برای کسانی که برگه سهام عدالت یک میلیون تومانی یا ارزش سهام آن‌ها یک میلیون تومان بوده کمی بیش از ۱۴۴ هزار تومان خواهد بود و برای کسانی که ارزش سهام آن‌ها ۵۳۰ هزار تومان بوده است اندکی بیش از ۷۶ هزار تومان خواهد بود. سایر سهامداران هم به همین تناسب سود دریافت میکنند.

وی خاطرنشان کرد: افرادی که بخشی از سهامشان را قبل از تقسیم سود گذشته فروخته اند به همان اندازه که سهامشان باقی مانده، سود به آن‌ها تعلق خواهد یافت.
 
منبع:ایسنا
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->