حمله دوباره جنگنده‌های آمریکایی به یمن وزیر خارجه روسیه: اوضاع غرب آسیا «انفجاری» است! استاندار خراسان رضوی: توسعه اقتصادی بدون توسعه آزادی‌های اجتماعی امکان‌پذیر نیست عملیات جدید یمنی‌ها علیه رژیم صهیونیستی و کشتی‌های جنگی آمریکا (۱۸ فروردین ۱۴۰۴) ترامپ، تعرفه های بیشتری بر کالاهای چینی اعمال خواهد کرد پزشکیان: دولت بسته‌های تشویقی جذابی برای سرمایه‌گذاری در حوزه انرژی‌های تجدیدپذیر ارائه کرده است تیم تروریستی وابسته به داعش در کردستان متلاشی شد (۱۸ فروردین ۱۴۰۴) دستور وزیر کشور برای رسیدگی فوری به حادثه معدن دامغان (۱۸ فروردین ۱۴۰۴) عارف در مشهد: دولت مسیر اصلاح را با شجاعت می‌پیماید| سرمایه‌گذاری را محور رشد اقتصادی قرار دادیم+ فیلم رژیم صهیونیستی مدعی ترور یک فرمانده حزب‌الله شد (۱۸ فروردین ۱۴۰۴) عراقچی به الجزایر سفر می‌کند (۱۸ فروردین ۱۴۰۴) حمله رژیم صهیونیستی به تکیه توزیع غذا در غزه| ۷ نفر شهید شدند (۱۸ فروردین ۱۴۰۴) پزشکیان: مردم و اعتقادم را بر دوستی ترجیح دادم مکرون بر حل دیپلماتیک موضوع هسته‌ای ایران تاکید کرد برگزاری نشست ایران، چین و روسیه روز سه‌شنبه در مسکو فرش قرمز تعرفه‌های ترامپ برای بازگشت نتانیاهو به کاخ سفید رئیس جمهور: آمریکا ثابت کند به دنبال مذاکره واقعی است رئیس قوه قضائیه: اگر کارگزار نظام فساد کرد باید سریع و قاطع برخورد کنیم تسریع در تدوین آئین‌نامه‌های اجرایی قانون بودجه ۱۴۰۴ پژمان‌فر خبرداد: اعمال محدودیت در صدور چک برای چک اولی‌ها عراقچی: وزارت امور خارجه مسئول مذاکرات هسته‌ای می‌باشد سقوط بالگرد امداد رسان در ژاپن | سه نفر جان باختند حمله پهپادی رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان | یک لبنانی شهید شد یورش خونین صهیونیست‌ها به کرانه باختری | ۹۴۵ شهید و ۱۵ هزار بازداشتی در سایه نسل‌کشی اشغالگران هشدار قاطع ماکرون به پوتین : اگر روسیه صلح نکند اقدام قوی در راه است بازجویی از مدیر دفتر وزیر تندرو رژیم صهیونیستی به اتهام دریافت غیرقانونی مجوز سلاح اولین نشست خبری سخنگوی وزارت خارجه در سال ۱۴۰۴ | بقایی: آمریکا به پیشنهاد ایران برای مذاکره غیرمستقیم پاسخ نداده است ظریف شایعه حضور در تیم مذاکرات هسته ای با آمریکا را تکذیب کرد
سرخط خبرها

وال استریت ژورنال: بایدن می‌خواهد در سیاست تحریم‌های آمریکا در قبال ایران تجدیدنظر کند

  • کد خبر: ۷۳۲۹۸
  • ۱۵ تير ۱۴۰۰ - ۱۱:۱۵
وال استریت ژورنال: بایدن می‌خواهد در سیاست تحریم‌های آمریکا در قبال ایران تجدیدنظر کند
روزنامه آمریکای وال استریت ژورنال گزارش داده که دولت بایدن تقریبا تا اواخر تابستان امسال تجدید نظر در سیاست به کارگیری تحریم در قبال کشورهای دیگر از جمله ایران را به سرانجام خواهد رساند.

به گزارش شهرآرانیوز؛ روزنامه وال استریت ژورنال در گزارش خود مطرح کرد: طبق گفته افراد مطلع، دولت جو بایدت رئیس جمهور آمریکا در حال اصلاح روش به کارگیری تحریم های تنبیهی مورد استفاده این کشور است که هدف آن افزایش هماهنگی نظام تحریم‌ها با متحدان واشنگتن و جلوگیری از آسیب‌های اقتصادی ناخواسته است.

 

این روزنامه افزود: طبق گفته یک مقام رسمی، دولت آمریکا تقریبا بررسی جامعه سیاست های تحریمی آمریکا را تکمیل کرده است که انتظار می رود تا پایان تابستان به سرانجام برسد.

 

این گزارش می افزاید: اگر چه هنوز برخی جزییات مشخص نیست و معاون وزیر خزانه داری هنوز گزارش نهایی را تایید نکرده، مقام های دولت نمونه هایی از این تغییرات را در قبال تحریم های علیه ایران اجرایی کرده اند.

 

وال استریت ژورنال ادامه داد: این بازبینی به موازات تلاش جو بایدن برای احیای توافق برجام و لغو تحریم‌ها علیه ایران صورت گرفته است.

 

شبکه بی‌بی‌سی هم به نقل از این گزارش مطرح می کند، جزییات رویکرد تازه دولت آمریکا توسط مقام های فعلی و سابق دولت، و یا مقام‌هایی که ممکن است در آینده به دولت بپیوندند، تشریح شده و در برخی جلسات کنگره این کشور نیز مطرح شده است.

 

در گزارش این روزنامه علاوه بر این آمده است: برایان نلسون و الیزابت روزنبرگ دو مقام آمریکایی هستند که در صورت تایید کنگره از نزدیک بر اجرای تحریم ها از حمله علیه ایران نظارت خواهند داشت. روزنبرگ از زمان روی کار آمدن جو بایدن به عنوان مشاور وزارت خزانه داری دولت فعال بوده و حالا به عنوان نامزد رسمی جو بایدن برای پست مدیرکل مقابله با حمایت مالی تروریسم در وزارت خزانه‌داری به کنگره معرفی شده است.

 

طبق این گزارش، هر دو نفر دو هفته پیش در جلسه ای با کمیته بانکداری مجلس سنا، برای توضیح مواضعشان شرکت داشتند. روزنبرگ در این جلسه به سناتورهای آمریکایی گفت «ماهیت در هم تنیده قدرت اقتصادی و امنیت ملی آمریکا ایجاب می کند که در استفاده از ابزارهای اقتصادی برای رسیدن به منافع کشور، رویکردی خلاقانه، هدفمند و دقیق داشته باشد.»

 

این مقام آمریکایی افزود، «در دوره ای که ابزارهای وزارت خزانه‌داری اغلب اولین راه مقابله با تهدید تصور می شوند و آمریکا با رقابت های جدی بین المللی روبروست، رویکرد سنجیده و استراتژیک در مقابله با پولشویی و استفاده از تدابیر اقتصادی، از هر زمان دیگری مهمتر است، درست همانقدر هم تعهد به همکاری با متحدان و شرکای آمریکا در پیشبرد این کار مهم حیاتی است».

 

یک مقام ارشد دولت آمریکا درباره رویکرد تحریمی دولت جو بایدن به روزنامه وال استریت ژورنال گفته است، «تمرکز فعلی ما بر این است که از اقدامات یک جانبه فاصله بگیریم، چیزی که در چهار سال گذشته سیاست آمریکا را شکل داده است، و در عوض به همکاری با متحدان و شرکایمان نزدیک شویم.»

 

یک مقام دیگر آمریکایی به این روزنامه گفته است، «ابتدا باید به اصول اولیه خود با شرکای اروپاییمان بازگردیم و مشخص کنیم که فشار را دقیقا به کجا باید وارد کرد و هماهنگی با شرکا را در همین زمینه بالا ببریم».

 

این گزارش افزود: آدوال آدایمو، معاون وزیر خزانه داری فعلی آمریکا در حال حاضر بر بازبینی سیاست های تحریمی این کشور نظارت دارد. این مقام آمریکایی با نمایندگان شرکت های چند ملیتی، بانک ها و سازمان های غیردولتی جلسات متعددی برگزار کرده تا به گفته دفتر کارش به مجموعه ای از کارکردهای تضمین شده، استراتژیک و عادلانه از تحریم دست پیدا کند.

 

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->