فضانوردان جدید ایستگاه فضایی بین‌المللی چه زمانی به فضا اعزام می‌شوند؟ احتمال برگزاری دور جدید مذاکرات روسیه و آمریکا تا پایان تابستان ۲۰۲۵ ویدیو | درمان غیرتهاجمی آلزایمر با عینک نوردرمانی هند رادار جدید برای ردیابی هواپیماهای رادارگریز معرفی کرد ایلان ماسک از Grok 4 به عنوان هوشمندترین هوش مصنوعی جهان رونمایی کرد گلکسی z فلیپ ۷ معرفی شد + ویژگی‌ها و مشخصات گلکسی z فولد و فلیپ ۷ تا چند سال آپدیت اندروید دریافت می‌کنند؟ گلکسی واچ اولترا ۲۰۲۵ معرفی شد + ویژگی‌ها و مشخصات سامسونگ از گلکسی z فولد ۷ رونمایی کرد + مشخصات و ویژگی‌ها دو بسته‌ حمایتی ویژه دانش‌بنیان‌های آسیب‌دیده از جنگ بهترین شغل‌های ده سال آینده + کدام مشاغل پرتقاضا خواهند بود؟ مشخصات گلکسی S25 FE منتشر شد صرافی نوبیتکس بهتر است یا والکس؟ سرپرست پارک علم و فناوری خراسان رضوی منصوب شد بیت‌چت چیست؟ پیام‌رسان بدون اینترنت جک دورسی چگونه کار می‌کند؟ چرا زمان با افزایش سن سریع‌تر می‌گذرد؟ + راهکارهایی برای طولانی‌تر کردن روزها مهلت بازپرداخت اقساط تسهیلات شرکت‌های دانش‌بنیان خسارت‌دیده در جنگ تمدید شد برای اولین‌بار نصب ویندوز ۱۱ از ویندوز ۱۰ بیشتر شد چگونه با شارژ حساب دمو در لایت فارکس، بدون ریسک وارد دنیای معاملات شوید؟ افشای مشخصات گوشی جدید سامسونگ ایلان ماسک در مخالفت با دونالد ترامپ، یک حزب سیاسی جدید تشکیل داد
سرخط خبرها

طولانی‌ترین پرواز جهان با موفقیت انجام شد

  • کد خبر: ۷۳۴۶
  • ۲۸ مهر ۱۳۹۸ - ۱۱:۴۹
طولانی‌ترین پرواز جهان با موفقیت انجام شد
طولانی‌ترین پرواز آزمایشی جهان بدون توقف برای نزدیک به بیست ساعت از نیویورک به سیدنی انجام شد و ۵۰ مسافر و خدمه را جابه‌جا کرد.

به گزارش شهرآرانیوز، این پرواز که با یک هواپیمای بوئینگ ۹-۷۸۷ دریم لاینر جدید انجام شد، آزمایشی برای بررسی تاثیرات پرواز‌های بالای ۱۲ ساعت بر روی بدن انسان بود.
در زمان حاضر برای هواپیما‌های مسافربری ممکن نیست تا چنین مسافتی (معادل ۱۶ هزار و ۲۰۰ کیلومتر) را با بار کامل مسافر و محموله طی کنند.
برای تضمین این که پرواز شماره ۷۸۷۹ هواپیمایی کانتاس استرالیا با موفقیت به مقصد می‌رسد، تمهیدات ویژه‌ای، چون سوخت‌گیری حداکثری، محدود کردن تعداد چمدان‌های همراه و ممنوعیت همراه داشتن بار، اندیشیده شده بود.
تیمی از پژوهشگران برای بررسی و نظارت بر الگوی خواب و میزان مصرف انرژی مسافران در این پرواز حضور داشتند.
این محققان همچنان با دقت سطوح هورمون ملاتونین خدمه پرواز و الگو‌های مغزی خلبان را در جریان این پرواز ۱۹ ساعت و ۱۶ دقیقه‌ای تحت نظر گرفتند.

منبع: اسکای نیوز

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->