حضور ۵۰۰۰ زائر پیاده در مشهد برای عزاداری عاشورای حسینی هوای مشهد در وضعیت ناسالم قرار گرفت (۱۵ تیر ۱۴۰۴) استقرار ۶ جایگاه ارزاق عمومی و ۸ نانوایی سیار در اطراف حرم مطهر رضوی در ایام تاسوعا و عاشورای حسینی خیمه سوزان در مشهد کجا بریم؟ تل‌آویو به دنبال جایگزینی برای فرودگاه بن‌گوریون هوای کلانشهر مشهد، همچنان «ناسالم» (۱۴ تیر ۱۴۰۴) شهردار مشهد مقدس: مشهدالرضا(ع) آماده میزبانی از عزاداران در تاسوعا و عاشورای حسینی است آماده‌باش ۱۰ هزار دستگاه تاکسی هم‌زمان با تاسوعا و عاشورای حسینی مشهد آماده میزبانی از عزاداران در تاسوعا و عاشورای حسینی است | خدمات شهری در آماده‌باش کامل افزایش سرویس‌دهی خط ۳ مترو مشهد در روز‌های تاسوعا و عاشورای حسینی (۱۴ و ۱۵ تیر ۱۴۰۴) ویدئو| تصاویر تکمیلی از لحظه تکان دهنده اصابت پرتابه های رژیم صهیونیستی در تجریش تهران افزایش ساعات ارائه خدمات در پارکینگ‌های مشهد در تاسوعا و عاشورای حسینی حجره‌های بازار رضا‌ (ع) مشهد همچنان میزبان یک پیشه تاریخی است | گل کاشتن روی مخمل‌های محرمی تمهیدات ترافیکی مشهد در روز‌های تاسوعا و عاشورای حسینی (۱۴ و ۱۵ تیر ۱۴۰۴) تعطیلی اماکن ورزشی شهرداری مشهد به مناسبت تاسوعا و عاشورای حسینی زنگنه: APA باید جنایات اسرائیل را محکوم کند الجزیره نوشت: حملات به ایران اشتباهی راهبردی بود پنتاگون: نیرویی در خاورمیانه جابه‌جا نمی‌کنیم سرویس‌دهی رایگان خطوط اتوبوس منتهی به حرم امام‌رضا(ع) در روز‌های تاسوعا و عاشورا (۱۴ و ۱۵ تیر ۱۴۰۴) کیفیت هوای کلانشهر مشهد امروز «بسیار ناسالم» است (۱۲ تیر ۱۴۰۴) هشدار رئیس ستاد کل نیرو‌های مسلح به دشمنان (۱۱ تیر ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

رئیس دانشگاه علوم پزشکی مشهد استعفا داد

  • کد خبر: ۷۳۷۳
  • ۲۹ مهر ۱۳۹۸ - ۰۶:۵۰
رئیس دانشگاه علوم پزشکی مشهد استعفا داد
طی حکمی از سوی وزیر بهداشت، دکتر سید محمدحسین بحرینی طوسی به عنوان سرپرست دانشگاه علوم پزشکی مشهد منصوب شد.

ملیحه فلاح| به دنبال استعفای محمدرضا دارابی، رئیس دانشگاه علوم پزشکی مشهد، سعید نمکی، وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، در حکمی سیدمحمدحسین بحرینی طوسی را به عنوان سرپرست جدید این دانشگاه منصوب کرد. این خبری بود که روز گذشته در پایگاه اطلاع رسانی دانشگاه علوم پزشکی مشهد منتشر شد و بازتاب های گسترده ای نیز به همراه داشت.
بحرینی که پیش از این معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه علوم پزشکی مشهد بود، در گفت وگو با خبرنگار شهرآرا و در واکنش به این خبر گفت: هنوز ابلاغیه ای به دست من نرسیده است، اما صبح روز یکشنبه با وزیر بهداشت در این باره به صورت تلفنی صحبت کرده ام. «به جمع بندی رسیده ایم که در مشهد تغییراتی انجام شود و پس از انجام بررسی های لازم، شما را به عنوان سرپرست انتخاب کرده ایم.» این بخشی از مکالمه نمکی، وزیر بهداشت و درمان، با بحرینی است که او در گفت وگو با شهرآرا به آن اشاره کرد. سرپرست دانشگاه علوم پزشکی مشهد افزود: من اهل کار هستم نه اهل مصاحبه. رسانه ها کمک کنند تا در عرصه کار انجام شود.
به گزارش وب دا، محمدرضا دارابی در نامه ای که ۲۷مهرماه به وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی ارسال کرده است، این طور نوشته است: در چندماه گذشته کار برای این جانب در دانشگاه بسیار سخت شد و با توجه به موانع و مشکلاتی که از بیرون و داخل دانشگاه وجود دارد و جناب عالی به خوبی به آن واقفید، خدمت رسانی به مردم شریف استان با مشکلاتی مواجه شده است؛ لذا تداوم خدمت در این مسئولیت را با شرایط فعلی به نفع دانشگاه و استان ندانسته و استعفای خود را تقدیم می کنم. دارابی در این نامه اظهار امیدواری کرده است: با تسریع در تصمیم گیری مناسب و انتصاب فرد پسندیده و حمایت تمام عیار جناب عالی و برقراری تعامل با این دانشگاه، شاهد تداوم خدمت رسانی مطلوب به زائران و مجاوران بارگاه منور حضرت علی بن موسی الرضا(ع) باشیم. روز گذشته نمکی، وزیر بهداشت، در پیامی از خدمات دارابی در زمان دوران تصدی ریاست دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی مشهد قدردانی، و بحرینی را به عنوان سرپرست دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی مشهد منصوب کرد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->