لزوم اهتمام شهرداری بر تسریع در روند اجرای پروژه تقاطع غیرهمسطح امام‌حسن (ع) رئیس کمیسیون برنامه و بودجه شورای شهر مشهد: تقاطع غیرهم‌سطح امام‌حسن(ع) زودتر از موعد تکمیل می‌شود هوای کلانشهر مشهد دوباره آلوده شد (۲۱ تیر ۱۴۰۴) همسر آیت‌الله عبادی، امام جمعه سابق مشهد دارفانی را وداع گفت تصویب برنامه‌های رفاهی و ورزشی کارکنان شهرداری مشهد در سال ۱۴۰۴ توضیحات سرپرست سفارت ایران در کابل درباره بازگشت مهاجران و رابطه تهران_ کابل معاون اجتماعی شهرداری مشهد: یکی از دلایل اصلی طلاق، کمبود اطلاعات زوجین درباره مهارت‌های زندگی است شهردار مشهدمقدس: کار تیمی و تعامل، عامل تسهیل فرآیند‌های مدیریتی است مسئول سازمان بسیج شهرداری مشهد: روحیه بسیجی، می‌تواند بدون هیچ‌گونه وابستگی سیاسی در خدمت آرمان‌های انقلاب اسلامی باشد حاجی‌بگلو: برای کمک به مدیریت شهر از همه ظرفیت‌ها استفاده می‌کنیم| شرایطی نیست که بر اختلاف‌نظر‌ها تمرکز کنیم قصه شهرکی ۴۵ ساله در همسایگی «نخودک» مشهد واکنش رئیس شورای عالی استان‌های کشور به اظهارات عجیب عضو شورای شهر رشت درباره درخواست ترور پزشکیان اول مرداد، زمان آغازبه‌کار مجدد نمایشگاه بین‌المللی مشهد | بزرگ‌ترین رویداد نمایشگاهی صنعت ساختمان کشور به مشهد می‌آید قیمت افغانی به تومان و دلار، امروز (چهارشنبه ۱۸ تیرماه ۱۴۰۴) سخنگوی شورای اسلامی شهر مشهد خبر داد: تمدید مهلت مصوبه مشوق‌ها و پروانه‌های ساختمانی بافت آبکوه تا پایان سال ۱۴۰۴+ فیلم اختصاص ۲۳ هزار میلیارد ریال برای مقابله با تنش آبی در خراسان رضوی عضو شورای اسلامی شهر مشهد: نباید با پول مردم، هیئت سکولار تغذیه شود رئیس شورای اسلامی شهر مشهد: باوجود محدودیت‌ها، هیچ خدمتی را در شهر تعطیل نکردیم مناسب‌سازی ۴۵۰ بوستان در مشهد برای توانیابان | اختصاص ۱۲۳ میلیارد ریال برای بهبود زیرساخت‌های ویژه افراد دارای معلولیت در بوستان‌ها بعد از ۲۱ روز آلودگی، بالاخره هوای کلانشهر مشهد سالم شد (۱۸ تیر ۱۴۰۴) حفاظت از درختان چنار خیابان کوهسنگی مشهد | کاشت ۱۰۰ اصله درخت روتبالی در این محور
سرخط خبرها

مشهد الرضا (ع) آماده میزبانی از دهه ولایت | گل آرایی و نورپردازی ویژه شهر در این ایام فرخنده

  • کد خبر: ۷۴۹۷۵
  • ۲۹ تير ۱۴۰۰ - ۱۰:۱۱
مشهد الرضا (ع) آماده میزبانی از دهه ولایت | گل آرایی و نورپردازی ویژه شهر در این ایام فرخنده
معاون خدمات شهری شهرداری مشهد، از آمادگی کامل مدیریت شهری برای آراستگی، فضا آرایی، نورپردازی و خدمت رسانی ویژه به زائران و مجاوران بارگاه امام رضا (ع)، در کلانشهر مشهد همزمان با دهه پر خیر و برکت ولایت خبر داد.

به گزارش شهرآرانیوز، مهدی یعقوبی با اعلام این خبر اظهار کرد: با توجه به فرارسیدن دهه ولایت و هماهنگی‌های صورت گرفته در میان واحد‌های مختلف مدیریت شهری، اقدامات گوناگونی در زمینه فضا آرایی شهر، خدمت رسانی به زائران و مجاوران و استقبال از این دهه پر برکت پیش‌بینی شده است.
وی افزود: در زمینه گل آرایی، گلکاری و زیباسازی فضای سبز شهری، بیش از ۵۰۰ هزار بوته گل فصلی تابستانه در سطح مناطق ۱۳ گانه توزیع شده است و در این ایام، پنج المان ویژه گل نوشته در میادین شریعتی، بسیج، فلسطین، بیت المقدس و غدیر جانمایی می‌شود؛ همچنین مقرر شد تا ۱۰ المان گل مناسبتی نیز در عرصه میدان شهدا، لچکی‌های میدان شهدا و میادین شریعتی، توحید و جانباز نصب شود.
یعقوبی بیان کرد: علاوه بر موارد یاد شده، بیش از ۳۰۰ متر مربع از فلاورباکس‌های سطح شهر تعویض و واکاری شده است و ۱۰ المان نوشتاری نیز در میادین بسیج، امام خمینی، فرودگاه، فردوسی، لچکی‌های میدان جانباز و آیلند میانی بولوار احمدآباد در میان فضای سبز این نقاط، نصب می‌شود.
معاون شهردار مشهد خاطرنشان کرد: در حوزه آذین‌بندی و نورپردازی شهری نیز اقدامات مختلفی نظیر اکران ۳۴ المان شمسه ویژه تبریک دهه ولایت، آذین بندی ویژه میدان فجر و میدان امام علی، تعویض ۱۲۵۷ پرچم روی عرشه پل‌ها و میادین، اکران تبریک دهه ولایت با استفاده از ۱۵۰ المان نوری خورشیدی، اکران ۴۰ عدد المان نوری "یا علی (ع) " در معابر منتهی به حرم مطهر رضوی و اکران ویژه تبریک دهه ولایت با استفاده از ۱۰۶ چراغ گوبو در دستور کار قرار دارد.
وی ادامه داد: در این ایام خیابان‌های منتهی به حرم مطهر رضوی به صورت ویژه تنظیم و شست و شو می‌شوند و همزمان با روز عید قربان با فعالیت بیش از ۶۰ اکیپ در نقاط مختلف شهر، از عرضه و کشتار غیرمجاز دام جلوگیری به عمل خواهد آمد.
یعقوبی افزود: در ایام دهه ولایت به منظور سهولت تردد زائران و مجاوران در هسته مرکزی شهر، اقداماتی نظیر سرویس دهی ویژه ۲۲۰ دستگاه اتوبوس همزمان با روز عرفه و ۱۷۰ دستگاه اتوبوس در روز عید قربان در ۶ پایانه موقت اطراف حرم مطهر رضوی، افزایش زمان خدمت رسانی خطوط یک و دو قطار شهری در روز عید قربان به مدت یک ساعت، تقویت خطوط ورودی تاکسیرانی با ۱۰۰۰ دستگاه تاکسی و آماده باش ناوگان بیسیم تاکسیرانی با ۱۰۰۰ دستگاه تاکسی، صورت خواهد گرفت.
معاون شهردار مشهد گفت: در حوزه اقدامات فرهنگی نیز در این ایام، فعالیت‌های نظیر نورافشانی ویژه در ۸ نقطه شهر همزمان با شب و شام عید قربان و عید سعید غدیر، برگزاری نمایشگاه موضوعی غدیر در کوه پارک و برگزاری جشن بزرگ ولایت در ۴ بوستان کوهسنگی، چهل بازه، ارم و اردیبهشت انجام خواهد شد و به منظور فضاآرایی محیطی شهر مشهد نیز، در این ایام، بیش از ۱۰ هزار مترمربع اکران محیطی با موضوعات دهه ولایت در سطح شهر اکران می‌شود.

منبع:پایگاه اطلاع رسانی شهرداری مشهد

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->