عارف: انسجام، همدلی و هم‌افزایی میان دستگاه‌ها می‌تواند ما را به جایگاه نخست فناوری منطقه برساند مصر از هماهنگی با میانجیگران برای اجرای مرحله نخست طرح ترامپ در غزه خبر داد دانشگاه‌های افسری ارتش دانشجو می‌پذیرند (۲۷ مهر ۱۴۰۴) آخرین مهلت استعفای مقامات برای انتخابات شورا‌ها، امروز است (۲۷ مهرماه ۱۴۰۴) اندونزی به تیم رژیم صهیونیستی اجازه شرکت در مسابقات جهانی ژیمناستیک را نداد نتانیاهو: جنوب سوریه باید عاری از سلاح باشد پیام عراقچی درباره نامه چین، ایران و روسیه به دبیرکل و رئیس شورای امنیت (۲۶ مهر ۱۴۰۴) ۹۳درصد از خانوار‌های غزه، با بحران آب دست‌به‌گریبان‌ هستند ترامپ: یک زیردریایی حامل موادمخدر را نابود کردیم نتانیاهو: جنگ غزه هنوز تمام نشده است تماس نخست وزیر مالزی با سران پاکستان و افغانستان؛ آمادگی برای کمک به تنش زدایی حماس: خواستار فشار میانجی‌ها بر اسرائیل برای باز کردن گذرگاه رفح هستیم ۳ کشته و ۹ زخمی بر اثر انفجار در یک کارخانه نظامی در روسیه انفجار یک نفتکش در خلیج عدن | وزارت دفاع یمن واکنش نشان داد (۲۶ مهر ۱۴۰۴) اولیانوف: شورای امنیت بررسی موضوع هسته‌ای ایران را پایان داد وزارت امور خارجه، نقض آتش‌بس غزه توسط رژیم صهیونیستی را محکوم کرد ​​​​​​​نامه روسیه، ایران و چین درباره خاتمه قطعنامه ۲۲۳۱ شورای امنیت سازمان ملل معاون رئیس‌جمهور: تعطیلی پنجشنبه‌ها فعلاً ممکن نیست سه نظامی صهیونیست در کرانه باختری زخمی شدند (۲۶ مهر ۱۴۰۴) تظاهرات ضدترامپ در آمریکا + فیلم (۲۶ مهر ۱۴۰۴) پزشکیان: اجازه ندهید هیچ‌کس بدون توانمندی‌های لازم به مسئولیت گمارده شود کارشکنی مجدد نتانیاهو در مسیر آتش‌بس | وزیر اسرائیلی، نخست وزیر را تهدید کرد آیت الله علم الهدی: ارتقای دانش دینی و پرورش نیروی فکری نیازمند هماهنگی و شفافیت است اعتراضات گسترده مردمی علیه ترامپ قطر با اقدامات رژیم صهیونیستی در غزه، قدس و جولان اشغالی مخالفت کرد مخالفت دولت لبنان با خواسته کاخ‌سفید درباره آینده حزب الله بازگشایی گذرگاه رفح برای بازگشت ساکنان غزه (۲۶ مهر ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

نماینده ویژه ظریف در امور افغانستان با حنیف اتمر دیدار کرد

  • کد خبر: ۷۵۷۲۸
  • ۰۵ مرداد ۱۴۰۰ - ۱۶:۰۸
نماینده ویژه ظریف در امور افغانستان با حنیف اتمر دیدار کرد
محمد ابراهیم طاهریان، نماینده ویژه وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران در امور افغانستان و هیأت همراهش که به کابل سفر کرده‌اند با محمد حنیف اتمر وزیر امور خارجه افغانستان دیدار و ملاقات کرد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ وزارت خارجه افغانستان اعلام کرد که حنیف اتمر وزیر خارجه افغانستان با قدردانی از موضع‌گیری‌های معقول جمهوری اسلامی ایران در حمایت از روند صلح کشور، درخصوص پایان خشونت‌ها، خاتمه بخشیدن به قتل و کشتار خودسرانه مردم، شکنجه غیر نظامیان و نقض حقوق بشر در مناطق تحت تصرف طالبان صحبت کرده و اظهار داشت که حضور طالبان و افزایش خشونت‌ها از جانب آنان سبب گسترش افراطیت و حضور گروه‌های تروریستی بین‌المللی از جمله داعش در افغانستان و منطقه می‌گردد.

 

اتمر همکاری‌های سیاسی، اقتصادی، فرهنگی و تجاری میان کابل و تهران را ضروت مبرم برای دولت‌ها و مردمان دو کشور دانسته، خواهان تقویت هرچه بیشتر همکاری‌ها در بخش‌های مختلف به‌ویژه روند صلح کشور گردید.

 

در ادامه، محمد ابراهیم طاهریان از حمایت کشور متبوعش از روند صلح افغانستان با حفظ دستاوردهای دو دهه گذشته به وزیر امور خارجه افغانستان اطمینان داده و خواهان تقویت هرچه بیشتر همکاری‌ها میان کابل و تهران در بخش‌های مختلف از جمله همکاری‌های مرزی و ایجاد هماهنگی‌های بیشتر میان ادارات ذیربط دو کشور شد.

 

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->