اظهارات تکان‌دهنده همسر سابق قاتل الهه حسین نژاد: او سابقه‌دار بود سقوط مرگبار کارگر از آسانسور یک هتل در اهواز (۱۶ خرداد ۱۴۰۴) ترافیک سنگین در محور اصلی مشهد - تهران از عصر امروز (۱۶ خرداد ۱۴۰۴) دستگیری ۱۱ نفر از عوامل برهم‌زننده نظم عمومی در بیمارستان فارسان علت اصلی حادثه هوایی و فوت خلبان در قزوین مشخص نیست اسامی لاک‌ها و محصولات غیرمجاز کاشت ناخن اعلام شد قتل در جگرکی سیار عبدل‌آباد بر سر دو دختر | قاتل مست بود آیا قاتل الهه حسین‌نژاد راننده اسنپ بوده است؟ قالیباف: سیاست‌های آمریکا در اجلاس بریکس به چالش کشیده شد ۳ کشته در پی تصادف در مسیر مشهد به سرخس اطلاعیه پلیس درباره بازسازی صحنه قتل الهه حسین نژاد ویدئو | آغاز ثبت‌نام آزمون‌های استخدامی دستگاه‌های دولتی از هفته آینده جاده هراز یک طرفه شد (۱۶ خرداد ۱۴۰۴) پیش‌بینی هوای مشهد و خراسان رضوی | تداوم هوای خنک در مشهد و بارش باران در سطح استان (۱۶ خرداد ۱۴۰۴) ممنوعیت سگ‌گردانی با خودرو در تهران (۱۶ خرداد ۱۴۰۴) تعطیلی تمامی تفرجگاه‌ها در خراسان رضوی تا روز یکشنبه (۱۸ خرداد ۱۴۰۴) تردد خودرو‌های سنگین در محور کلات-مشهد ممنوع شد (۱۶ خرداد ۱۴۰۴) ورود دانشگاه علوم پزشکی سبزوار به حادثه مرگ کودک جوینی حین «ختنه» واکنش پزشکی قانونی به شایعۀ تجاوز به مرحوم الهه‌حسین‌نژاد ۱۸۰ هزار نفر طی سه روز گذشته از مرز‌های کشور راهی عتبات عالیات شدند هشدار نارنجی وقوع سیلاب برای برخی از نقاط کشور صادر شد (۱۵ خرداد ۱۴۰۴) آموزش و پرورش به دنبال عدالت آموزشی و کیفیت‌بخشی هشدار خودمراقبتی برای شهروندان مشهد صادر شد دستگیری قاتل محیط‌بان خائیز در بهبهان ویدئو| قاتل الهه حسین‌نژاد اعتراف کرد| جنایت سارقی شیطان‌صفت پیمانکار مقصر در حادثه مرگ دلخراش ۱۴ مسافر قطار مشهد-یزد ۲۰۰ میلیون تومان جریمه شد فروش اینترنتی مکمل‌های غذایی تعیین تکلیف شد مبلغ متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان چقدر است؟ آیا مصرف مغزدانه‌ها در دوران بارداری ممنوع است؟ 
سرخط خبرها

صدور مجوز استخدام ۵۰ هزار نفر در آموزش و پرورش + جزئیات

  • کد خبر: ۷۵۷۴۵
  • ۰۵ مرداد ۱۴۰۰ - ۱۸:۵۳
صدور مجوز استخدام ۵۰ هزار نفر در آموزش و پرورش + جزئیات
معاون برنامه‌ریزی و توسعه منابع وزارت آموزش و پرورش گفت: برای سال ۱۴۰۰ مجوز جذب حدود ۵۰ هزار نفر نیرو دریافت شد که از این میان ۲۵ هزار نفر از محل کنکور سراسری و ۲۵ هزار نفر از محل ماده ۲۸ اساسنامه یا همان آزمون استخدامی هستند.
به گزارش شهرآرانیوز، علی الهیار ترکمن روز سه‌شنبه در سی و پنجمین اجلاس مدیران و روسای آموزش و پرورش سراسر کشور اظهار داشت: موافقت اولیه برای جذب این تعداد نیرو در آموزش و پرورش اخذ شده و بزودی دفترچه آن در بخش آزمون‌های استخدامی در سایت سنجش بارگذاری می‌شود.

وی ادامه داد: به استناد قانون صرفا از طریق دو دانشگاه فرهنگیان و شهید رجایی مجاز به جذب نیرو هستیم و باید ظرفیت‌ها را ارتقا داده و به گزینی درستی انجام دهیم. همچنین باید آموزش‌های با کیفیت ارائه و این نیرو‌ها با آمادگی وارد آموزش و پرورش شوند.

الهیار افزود: یک کار بزرگ برای تامین نیرو، استفاده از ظرفیت‌های قانونی به ویژه ماده ۱۰۳ قانون مدیریت خدمات کشوری برای استمرار خدمت بازنشستگان است. در دانشگاه فرهنگیان و شهید رجایی دوشکل جذب از طریق کنکور سراسری و ماده ۲۸ اساسنامه دانشگاه فرهنگیان داریم که بر مبنای آن فارغ‌التحصیلان سایر دانشگاه‌ها بعد از پذیرش در آزمون استخدامی و طی دوره آموزشی، وارد آموزش و پرورش می‌شوند.

معاون برنامه ریزی و توسعه منابع وزارت آموزش و پرورش ادامه داد: فرایند‌های مربوط در حال انجام است و موافقت‌های اولیه اخذ شده و به زودی دفترچه آن در بخش آزمون‌های استخدامی در سایت سنجش بارگذاری می‌شود.
 
 
منبع:ایرنا
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->