روایتی درباره پیکر نادرشاه افشار که چند‌بار دفن شد | قصه نادرِ جنازه «نادر» ایستگاه شهید فکوری خط ۲ مترو مشهد، اردیبهشت ۱۴۰۴ به بهره‌برداری می‌رسد رونمایی از قدیمی‌ترین ظرف سفالی خراسان رضوی هوای کلانشهر مشهد امروز پاک است (۳۰ فروردین ۱۴۰۴) اعمال قانون و سامان‌دهی موتورسیکلت‌ها در پیاده‌رو‌های منتهی به حرم امام‌رضا(ع) برگزاری دومین دوره مسابقات موشک آبی با مشارکت گسترده دانش‌آموزان مشهدی + فیلم درباره حسین‌آقاخان خزاعی که نخستین فرمانده لشکر خراسان است | میرپنج شرق سهم فضای سبز مشهد و کاشت چمن از مصرف آب چقدر است؟ | کاشتن یا نکاشتن؟ رئیس کمیسیون خدمات شهری شورای اسلامی شهر مشهد: حفظ بافت‌های تاریخی برای احیای هویت تاریخی مشهدالرضا(ع) یکی از ضرورت‌هاست رئیس کمیسیون شهرسازی شورای اسلامی شهر مشهد: جلب توجه بخش خصوصی به سرمایه‌گذاری در زمینه حفظ خانه‌های تاریخی ارزشمند است برگزاری نشست هماهنگی کنگره ۱۸ هزار شهید دفاع مقدس خراسان رضوی فرهمندی: شورای ششم اهتمام ویژه‌ای به انعقاد قرارداد فاز دو خط ۳ مترو مشهد دارد شناسایی ۵۶۰ هزار خودروی متخلف فاقد معاینه‌فنی در مشهد از ابتدای سال ۱۴۰۴ هوای کلانشهر مشهد امروز در شرایط پاک قرار دارد (۲۸ فروردین ۱۴۰۴) شهردار مشهد مقدس خبر داد: بهره‌برداری از ایستگاه نهایی خط دو متروی مشهد در روز میلاد حضرت فاطمه معصومه(س) + فیلم مدیر حوزه علمیه خراسان: عملیات خط سه مترو مشهد اقدامی فوق‌العاده است ترافیک پرحجم در میدان شهدا، بزرگراه بسیج و طول خیابان احمدآباد مشهد (۲۸ فروردین ۱۴۰۴) عضو شورای اسلامی شهر مشهد: ایستگاه مترو میدان شهدا بزرگ‌ترین ایستگاه خاورمیانه است + عکس مشهد به مناسبت روز جهانی هموفیلی قرمز می‌شود توضیحات سخنگوی شورای اسلامی شهر مشهد در رابطه با استفاده کافی‌شاپ‌ها از معابر عمومی ضرورت کنترل ساخت‌وساز در حریم کال‌ها و مسیل‌ها
سرخط خبرها

بازسازی و احیای مسجد امام‌صادق (ع) در بافت پیرامونی حرم مطهر رضوی

  • کد خبر: ۷۵۹۸۰
  • ۰۹ مرداد ۱۴۰۰ - ۱۱:۳۲
بازسازی و احیای مسجد امام‌صادق (ع) در بافت پیرامونی حرم مطهر رضوی
مسجد ۵۸ ساله امام‌صادق (ع) که در بافت پیرامونی حرم مطهر رضوی قرار دارد، بازسازی و احیا شد و هم‌زمان با عید سعید غدیردر مراسمی با حضور شماری از مسئولان شهری و استانی به بهره‌برداری رسید.

به گزارش شهرآرانیوز؛ مسجد ۵۸ ساله امام‌صادق (ع) که در بافت پیرامونی حرم مطهر رضوی قرار دارد، بازسازی و احیا شد و هم‌زمان با عید سعید غدیردر مراسمی با حضور شماری از مسئولان شهری و استانی به بهره‌برداری رسید.


بنای اولیه مسجد امام‌صادق (ع) در وسط بولوار رضوان قرار داشته است، به همین دلیل با توافق اداره‌کل اوقاف و اخذ مجوز شرعی این مسجد و برای حفظ این اثر تاریخی و همچنین امتداد طرح نوسازی و بهسازی بافت اطراف حرم مطهر، بنای جدید در مکان دیگری ساخته شده است. علاوه بر این شهرداری مشهد زمین و پروانه رایگان را برای ساخت این بنا در اختیار خیر این مسجد قرار داده است.


سیدفرهاد حجازی، شهردار منطقه ثامن، در حاشیه افتتاح مسجد امام‌صادق (ع) اظهار کرد: مساحت زمین این مسجد ۵۳۵مترمربع و مساحت زیربنا ۱۶۵۰مترمربع شامل ۳ قسمت ازجمله شبستان اصلی مسجد در طبقه همکف، محل اقامه نماز بانوان و خانه عالم در طبقه مثبت‌یک و سالن اجتماعات در طبقه منهای‌یک است.


مدیرکل اوقات و امور خیریه خراسان‌رضوی در مراسم افتتاح این مسجد با بیان اینکه خداوند توفیق خدمتگزاری به خانه خود را به همه نمی‌دهد بلکه کسانی در این راه قدم برمی‌دارند که به خدا و آخرت ایمان داشته باشند، اظهار کرد: فردی که مسجدی را بنا کند، خداوند خانه‌ای برای او در بهشت می‌سازد که این فرصت را به خاندان سزاواررحمت، خیر سازنده مسجد امام‌صادق (ع)، تبریک عرض می‌کنیم و امیدواریم باقیات و صالحات ایشان باشد.
حجت‌الاسلام محمد احمدزاده افزود: این مسجد در مسیر ساخت خیابانی قرار داشت که باید ایجاد می‌شد؛ پس این مسجد، بنا بر اذن شرعی جابه‌جا شد.


وی با بیان اینکه تصمیم آقای سزاواررحمت این بود که در این مسجد فقط نماز برگزار نشود بلکه کانون فعالیت‌های اجتماعی و فرهنگی و حل مشکلات جامعه باشد، ادامه داد: بازسازی مساجد در منطقه ثامن با تأخیر روبه‌روست، اما از رویکرد اصلاحی شورای شهر و شهرداری مشهد مبنی بر تثبیت و تخریب‌نکردن مساجد قدردانی می‌کنم. احمدزاده گفت: نکته حائز اهمیت این است که خیرانی که وارد عرصه فعالیت‌های این‌چنینی می‌شوند، بروکراسی اداری نباید آنان را اذیت کند، بلکه کمیسیونی در این راستا باید شکل بگیرد که امیدواریم به این مهم در دوره بعدی شورای اسلامی شهر مشهد توجه شود تا کاستی‌ها رفع شود.


مسجد ۵۸ ساله احیا شد

در ادامه احمد سزاواررحمت، نیکوکار مسجدساز و نوه بنیان‌گذار مسجد امام‌صادق (ع) گفت: این مسجد قدمت ۵۸ ساله دارد و در سال۱۳۴۲ ساخته شده است، اما به‌دلیل ساخت خیابان ناچار به جابه‌جایی آن شدیم.


وی اضافه کرد: ساخت مسجد ۴ سال طول کشیده و بیشترین زمان صرف اخذ مجوز شده است، به همین دلیل از مسئولان تقاضا می‌کنم ستادی برای حل مشکل دریافت مجوز و بروکراسی‌های اداری تشکیل دهند تا خیران به‌دلیل سختی کار از اقدام خیرشان منصرف نشوند.


سزاواررحمت گفت: امیدوارم این مسجد برای کسانی که در این راه زحمت کشیدند، توشه آخرت باشد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->