بازدید فرماندار مشهد از نمایشگاه فروش پاییزه | حداقل تخفیف ۲۰ درصد، شرط حضور غرفه‌داران در نمایشگاه امسال تصویر دنیای هزاررنگ پاییز در نمایشگاه بین‌المللی مشهد | گزارش شهرآرانیوز از بیست‌وچهارمین نمایشگاه فروش پاییزه  احداث ایستگاه دائمی استقبال از زائران مشهد در مراحل پایانی قرار دارد + فیلم اصلی‌ترین دغدغه ساکنان محله نهضت قاسم آباد مشهد تعریض کوچه ابرار ۱۰ است تکمیل یکی از مهم‌ترین ایستگاه‌های قطار شهری مشهد تا پایان ۱۴۰۴ | اعتبار ۷۰۰‌میلیارد‌تومانی ساخت ایستگاه بسیج تأمین شد تجهیز ۱۵۰ چراغ راهنمایی‌و‌رانندگی مشهد به برق اضطراری توسط مدیریت شهری پویش ملی دانش‌آموزی «ایران سرافراز» در مشهد آغاز شد  عضو شورای اسلامی شهر مشهد: باید به سمت افزایش سطح تعاملات اجتماعی در بوستان‌ها حرکت کنیم معاون محیط زیست و خدمات شهری شهرداری مشهد: تله‌کابین بوستان خورشید با استفاده از ظرفیت سرمایه‌گذار اجرا می‌شود + فیلم زنگ هشدار برای فراریان مالیات؛ از کارت به کارت فاصله بگیرید فرماندار مشهد: بوستان خورشید تا ۳۶۰ هکتار گسترش خواهد یافت شهردار مشهدمقدس: تاکنون ۱۵ پروژه از ۴۷ کلان‌پروژه هدف‌گذاری‌شده شهرداری به بهره‌برداری رسیده است + فیلم بهره‌برداری از مصلای شهدای مدافع حرم بوستان خورشید مشهد کیفیت امروز هوای مشهد «قابل قبول»، اما در مرز ناسالم‌شدن (پنجشنبه، ۲۷ شهریور ۱۴۰۴) ویدئو | بابک شهبازی چه اطلاعاتی را به موساد فروخته بود؟ + تصاویری از اعترافات و لحظه دستگیری مصلی و المان شهدای مدافع حرم بوستان خورشید و ۱۵ پروژه عمرانی در منطقه ۹ مشهد فردا (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) افتتاح می‌شود شهردار مشهد مقدس: جهاد تبیین و امیدآفرینی یکی از وظایف اصلی خبرنگاران است سکونت ۲۰ میلیون نفر در بافت‌های ناکارآمد | تعریف ۱۸‌ همت پروژه توسط دفاتر تسهیلگری سخنگوی وزارت خارجه: ایران و اروپا امروز به صورت تلفنی رایزنی می‌کنند
سرخط خبرها

بازسازی و احیای مسجد امام‌صادق (ع) در بافت پیرامونی حرم مطهر رضوی

  • کد خبر: ۷۵۹۸۰
  • ۰۹ مرداد ۱۴۰۰ - ۱۱:۳۲
بازسازی و احیای مسجد امام‌صادق (ع) در بافت پیرامونی حرم مطهر رضوی
مسجد ۵۸ ساله امام‌صادق (ع) که در بافت پیرامونی حرم مطهر رضوی قرار دارد، بازسازی و احیا شد و هم‌زمان با عید سعید غدیردر مراسمی با حضور شماری از مسئولان شهری و استانی به بهره‌برداری رسید.

به گزارش شهرآرانیوز؛ مسجد ۵۸ ساله امام‌صادق (ع) که در بافت پیرامونی حرم مطهر رضوی قرار دارد، بازسازی و احیا شد و هم‌زمان با عید سعید غدیردر مراسمی با حضور شماری از مسئولان شهری و استانی به بهره‌برداری رسید.


بنای اولیه مسجد امام‌صادق (ع) در وسط بولوار رضوان قرار داشته است، به همین دلیل با توافق اداره‌کل اوقاف و اخذ مجوز شرعی این مسجد و برای حفظ این اثر تاریخی و همچنین امتداد طرح نوسازی و بهسازی بافت اطراف حرم مطهر، بنای جدید در مکان دیگری ساخته شده است. علاوه بر این شهرداری مشهد زمین و پروانه رایگان را برای ساخت این بنا در اختیار خیر این مسجد قرار داده است.


سیدفرهاد حجازی، شهردار منطقه ثامن، در حاشیه افتتاح مسجد امام‌صادق (ع) اظهار کرد: مساحت زمین این مسجد ۵۳۵مترمربع و مساحت زیربنا ۱۶۵۰مترمربع شامل ۳ قسمت ازجمله شبستان اصلی مسجد در طبقه همکف، محل اقامه نماز بانوان و خانه عالم در طبقه مثبت‌یک و سالن اجتماعات در طبقه منهای‌یک است.


مدیرکل اوقات و امور خیریه خراسان‌رضوی در مراسم افتتاح این مسجد با بیان اینکه خداوند توفیق خدمتگزاری به خانه خود را به همه نمی‌دهد بلکه کسانی در این راه قدم برمی‌دارند که به خدا و آخرت ایمان داشته باشند، اظهار کرد: فردی که مسجدی را بنا کند، خداوند خانه‌ای برای او در بهشت می‌سازد که این فرصت را به خاندان سزاواررحمت، خیر سازنده مسجد امام‌صادق (ع)، تبریک عرض می‌کنیم و امیدواریم باقیات و صالحات ایشان باشد.
حجت‌الاسلام محمد احمدزاده افزود: این مسجد در مسیر ساخت خیابانی قرار داشت که باید ایجاد می‌شد؛ پس این مسجد، بنا بر اذن شرعی جابه‌جا شد.


وی با بیان اینکه تصمیم آقای سزاواررحمت این بود که در این مسجد فقط نماز برگزار نشود بلکه کانون فعالیت‌های اجتماعی و فرهنگی و حل مشکلات جامعه باشد، ادامه داد: بازسازی مساجد در منطقه ثامن با تأخیر روبه‌روست، اما از رویکرد اصلاحی شورای شهر و شهرداری مشهد مبنی بر تثبیت و تخریب‌نکردن مساجد قدردانی می‌کنم. احمدزاده گفت: نکته حائز اهمیت این است که خیرانی که وارد عرصه فعالیت‌های این‌چنینی می‌شوند، بروکراسی اداری نباید آنان را اذیت کند، بلکه کمیسیونی در این راستا باید شکل بگیرد که امیدواریم به این مهم در دوره بعدی شورای اسلامی شهر مشهد توجه شود تا کاستی‌ها رفع شود.


مسجد ۵۸ ساله احیا شد

در ادامه احمد سزاواررحمت، نیکوکار مسجدساز و نوه بنیان‌گذار مسجد امام‌صادق (ع) گفت: این مسجد قدمت ۵۸ ساله دارد و در سال۱۳۴۲ ساخته شده است، اما به‌دلیل ساخت خیابان ناچار به جابه‌جایی آن شدیم.


وی اضافه کرد: ساخت مسجد ۴ سال طول کشیده و بیشترین زمان صرف اخذ مجوز شده است، به همین دلیل از مسئولان تقاضا می‌کنم ستادی برای حل مشکل دریافت مجوز و بروکراسی‌های اداری تشکیل دهند تا خیران به‌دلیل سختی کار از اقدام خیرشان منصرف نشوند.


سزاواررحمت گفت: امیدوارم این مسجد برای کسانی که در این راه زحمت کشیدند، توشه آخرت باشد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->