چرا اجرای متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان تأمین‌اجتماعی به تاخیر افتاد؟ توسعه همکاری‌های وزارت بهداشت و جمعیت مبارزه با دخانیات جوان مرگ مغزی در مشهد به هفت بیمار زندگی دوباره بخشید  (۶ اسفند ۱۴۰۳) جزئیات قانون «افزایش سن بازنشستگی» اعلام شد (۶ اسفند ۱۴۰۳) | سنوات بیمه‌پردازی هر بیمه‌شده چند ماه افزایش می‌یابد؟ پرواز‌های فرودگاه‌ مشهد برقرار است (۶ اسفند ۱۴۰۳) بیش از ۶۷۰ هزار نفرشب ظرفیت اقامتی در نوروز ۱۴۰۴ برای خراسان رضوی پیش‌بینی شده است توزیع شیر در مدارس مشهد به آخر خط رسید آیا مدارس و ادارات مشهد و خراسان رضوی فردا (سه‌شنبه، ۷ اسفند ۱۴۰۳)  تعطیل است؟ تعطیلی مراکز گردشگری و بوم‌گردی مشهد و خراسان رضوی تا اطلاع ثانوی | ستاد بحران استانداری خراسان رضوی: در آماده‌باش کامل هستیم (۶ اسفند ۱۴۰۳) پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (دوشنبه، ۶ اسفند ۱۴۰۳) | مشهد برفی می‌شود شناسایی ۱۱۲۰ مبتلا به تب دنگی از ابتدای سال | ثبت ۵ مورد ابتلا به چیکونگونیا (۶ اسفند ۱۴۰۳) چرا بیمه ها زیر بار هزینه داروهای مکمل نمی روند؟ | مکمل های بی صاحب! آیا شمع‌های معطر برای سلامتی ضرر دارند؟ حمله مرگبار سگ‌های ولگرد به دختربچه ۹ساله در روسیه هشدار جدید محققان؛ اصرار به کودک برای خوردن تمام غذای بشقابش راه‌حل پیشنهادی آموزش و پرورش برای حل مشکل سربازی معلمان بازی پزشکان تقلبی با جان مردم | شناسایی ۸۹ مداخله‌گر سلامت در سال ۱۴۰۳ لغزندگی برخی جاده‌های خراسان رضوی در پی بارش برف و باران (۶ اسفند ۱۴۰۳) رازگشایی از قتل مرد زندانی به دست قاتلان اجاره‌ای ماجرای عجیب سرقت‌های باند دختران لاغر در مشهد کیک و غذای رنگی بخوریم یا نخوریم؟ بارش برف و باران در بیشتر مناطق کشور (۶ اسفند ۱۴۰۳) پیاده روی عوارض سکته مغزی را بهبود می‌بخشد مجازات سخت کادر درمانی که سقط جنین انجام می‌دهند اهمیت کاهش گلبول‌های سفید در خون‌های اهدایی مهلت چند هفته‌ای اولیای دم به قاتل فرزندشان قصاص؛ مجازات قتل زن میانسال بعد از رابطه نامشروع سامانه‌های الکترونیکی ثبت اسناد فردا (دوشنبه ۶ اسفند ۱۴۰۳) فعال است چند منبع مهم آلودگی هوا در خانه را بشناسید تعطیلی واحدهای قضایی استان تهران در روز دوشنبه (۶ اسفند ۱۴۰۳) ظفرقندی خبر داد: استقبال کمرنگ پزشکان از تخصص‌های داخلی و جراحی
سرخط خبرها

ضرورت برخورد جدی با باند‌های قاچاق کودکان کار

  • کد خبر: ۷۶۱۵
  • ۰۱ آبان ۱۳۹۸ - ۱۳:۰۳
ضرورت برخورد جدی با باند‌های قاچاق کودکان کار
نایب رئیس فراکسیون پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی مجلس شورای اسلامی گفت: به لحاظ قانونی و بر اساس قانون کار، کودک زیر ۱۵ سال حق کار کردن در ایران را ندارد و افراد فقط زمانی شامل قانون کار می‌شوند که بالای ۱۵ سال، سن داشته باشند

به گزارش شهرآرانیوز، طیبه سیاوشی شاه‌عنایتی نایب رئیس فراکسیون پیشگیری از آسیب‌های جرائم و آسیب‌های اجتماعی مجلس شورای اسلامی درباره حل معضل کودکان زباله گرد، گفت: با توجه به ساز و کار‌هایی که پیمانکار‌های شهرداری‌ها ایجاد کرده اند، باید نهادی روی آن‌ها نظارت داشته باشد و کیفر بازدارنده‌ای برای باند‌های مرتبط با کودکان زباله گرد ایجاد شود تا این معضل کاهش پیدا کند.

تدبیری برای کودکان کار اندیشیده شود

نماینده مردم تهران، ری، شمیرانات، اسلامشهر و پردیس در مجلس شورای اسلامی افزود: بر همین اساس و طبق قانون متولی امر کودکان کار، وزارت کار و به ویژه سازمان بهزیستی هستند، بنابراین مخاطب این مورد را وزارت کار و سازمان بهزیستی می‌دانیم. اگر بخواهیم از بعد نظارتی به این قضیه نگاه کنیم در واقع به دنبال این هستیم که فارغ از تابعیت بچه ها، چرا در این کشور کار می‌کنند و اگر وجود آن‌ها قانونی بوده و بچه‌های ایرانی هستند که وای به حال این ممکلت و باید فکری به حال کودکان کنند.

ضرورت نظارت بر پیمانکار‌های شهرداری

وی با اشاره به بعد قانونی این قضیه ادامه داد: طبق قانون کار پیمانکار‌ها باید افراد بالای ۱۵ سال را به کار بگیرند و پیمانکار‌هایی که به شهرداری‌ها وارد شده اند، بر اساس ساز و کار پیچیده‌ای که طی این سال‌ها ایجاد کرده اند و به لحاظ ثروتی که بازیافت زباله ایجاد می‌کند، باید یک نهادی روی این موضوع نظارت کند و در تعامل با وزارت کار، وزارت کشور یا شهرداری و بهزیستی این مسئله می‌تواند حل و فصل شود و نظارت انجام شود.

جلوگیری از ورود غیرقانونی کودکان به کشور

سیاوشی شاه عنایتی با بیان اینکه اگر این کودکان غیرایرانی هستند، باید راه حلی برای این موضوع پیدا کرد، گفت: برای حل این معضل یا باید جلوی مهاجرت غیرقانونی آن‌ها گرفته شود یا اگر به نیروی کار نیاز است، این بچه‌ها نیستند که مورد بهره کشی اقتصادی قرار می‌گیرند، بلکه این بچه‌ها در تمام دنیا در کمپ یا اردوگاه‌هایی زندگی می‌کنند و مهارتی را کسب می‌کنند؛ اغلب این بچه‌ها که در ایران هستند، زبان فارسی را می‌دانند و باید نوشتن یاد بگیرند تا زندگی خود را در این کشور اداره کنند، این در حالی است که به نیروی کار نیاز باشد و بخواهند آن‌ها را نگه دارند.
نایب رئیس فراکسیون پیشگیری از آسیب‌های از جرائم و آسیب‌های اجتماعی مجلس شورای اسلامی با تاکید بر اینکه راه حل‌ها هیچ کدام آسان نیست، عنوان کرد: راه حل‌ها برای چند ساعت یا چند روز نیست بلکه طولانی مدت است و در صورتی که تعامل انجام شود، یک راه حل طولانی خواهد بود که این تعداد کودکان زباله گرد کاهش پیدا کنند؛ تهران، مشهد، زاهدان و اهواز شهر‌هایی هستند که از این آسیب دور نیستند.

۶۰ درصد کودکان کار غیرایرانی هستند

وی با اشاره به وجود باند‌های مختلف در این قضیه خاطرنشان کرد: اگر کیفر بازدارنده در این موضوع که به نوعی قاچاق این بچه‌ها به ایران برای بهره کشی اقتصادی است وجود داشته باشد، قطعا موثر خواهد بود و این جریان کاهش پیدا می‌کند، در غیر این صورت این موضوع همچنان ادامه می‌یابد. بحث سر این قضیه است که ۶۰ درصد این کودکان غیر ایرانی هستند، اما برای ۴۰ درصدی که ایرانی هستند چه راه حلی دیده شده است و حداقل برای این تعداد می‌توانند اقدامی انجام دهند.

منبع: خانه ملت

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->