پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان‌رضوی (سه‌شنبه، یکم خرداد ١۴٠٣) | آغاز بارش‌های پراکنده باران در استان آسیب‌هایی جدی که روغن مصرف شده به مغز می‌زند تا زنده هستید، تکلیفتان را برای اهدای‌عضو مشخص کنید دستگیری اعضای باند گروگان‌گیری اتباع خارجی در تهران ۱۰ راهکار برای به حداکثر رساندن کالری‌سوزی در ۳۰ دقیقه خوراکی‌های سالمی که می‌توانید جایگزین نان کنید نقش مهم تغذیه در تکامل دندان‌ها ۷ دلیل احساس تشنگی مداوم اعمال قانون۱۴۷۸دستگاه خودرو حادثه ساز در مشهد|۵۳نفر درتصادفات رانندگی طی ۲۴ ساعت گذشته مصدوم شدند (یکم خرداد ماه ۱۴۰۳) کندی حرکت در میدان جمهوری به سمت میدان جهاد در مشهد (یکم خرداد ۱۴۰۳) آیا مدارس قم فردا سه شنبه (۱ خرداد ۱۴۰۳) تعطیل است؟ کارنامه زیست‌محیطی شهید سید ابراهیم رئیسی چند توصیه مهم برای خواب آرام شبانه هشدار سازمان هواشناسی درباره وقوع سیل در ۱۵ استان کشور (۳۱ اردیبهشت ۱۴۰۳) از بایدها و نبایدهای زالودرمانی چه می‎‌دانید؟ نرخ باروری و موالید در کشور روند کاهشی دارد مویز برای چه کسانی می تواند مضر باشد؟ | خواص و مضرات مویز را بشناسید چطور از خشکی چشم جلوگیری کنیم؟
سرخط خبرها

طرز تهیه پیتزای گوشت و قارچ به صورت خانگی

  • کد خبر: ۷۶۷۷۶
  • ۲۰ بهمن ۱۴۰۰ - ۱۴:۱۸
طرز تهیه پیتزای گوشت و قارچ به صورت خانگی
پیتزا پختن در خانه لطفی دارد که شاید پیتزا خوردن بیرون از خانه نتواند به پای آن برسد. خصوصاً که در خانه مطمئنید از مواد مرغوب استفاده می‌کنید و غذای سالمی برای خانواده تان تهیه خواهید کرد.
به گزارش شهرآرانیوز، شهرآرانیوز؛ پیتزا غذایی بین‌المللی با اصالت ایتالیایی است که در ایران هم طرف‌داران بسیاری دارد. مواد مخلوطی که بنا به سلیقه‌های مختلف روی پیتزا به‌کار برده می‌شود نوع آن را مشخص می‌کند. باهمه این‌ها پیتزای گوشت و قارچ از همه محبوب‌تر و پرطرف‌دارتر است. برای همین، امروز می‌خواهیم دستور پخت این پیتزای خوشمزه را آموزش بدهیم.

تعداد: ٩عدد
 
زمان تهیه: ۳۰ دقیقه

مواد لازم برای تهیه پیتزای گوشت و قارچ:

گوشت گوسفندی: ٣٠٠ گرم
سینه مرغ: ۲ عدد
پیاز: ۲ عدد
روغن: مقدار کمی
قارچ: ۱۰۰ گرم
پنیر پیتزا: ۱۵۰ گرم
فلفل دلمه‌ای: ۱ عدد
سوسیس: ۳ عدد
خمیر پیتزا: ۵۰۰ گرم
سس کچاپ، ادویه پیتزا، نمک، فلفل و زردچوبه: به میزان لازم

طرز تهیه:

-گوشت ومرغ را ادویه بزنید و همراه با یک عدد پیاز بپزید. سپس آن‌ها را ریش‌ریش کنید و همراه با پیاز خردشده دیگری داخل قابلمه‌ای بریزید و روی حرارت، کمی تفت بدهید.
 
پیتزای گوشت و قارچ

-قارچ، سوسیس و فلفل دلمه‌ای خردشده را همراه با ادویه به مواد قبلی اضافه کنید و کمی دیگر تفت بدهید. بعد هم از روی حرارت بردارید. کف سینی فر را چرب، خمیر را پهن و با چنگالی سطح آن را سوراخ‌سوراخ کنید.
 
پیتزای گوشت و قارچ

-سس کچاپ را به طور یکنواخت روی سطح خمیر بمالید. پنیر پیتزا بریزید و مواد پیتزا را روی پنیر پهن کنید. بعد هم دوباره روی مواد، پنیر بریزید. حالا خمیر آماده را حدود ٢٠ دقیقه با شعله پایین درون فر بگذارید تا بپزد.
 
پیتزای گوشت و قارچ

نکته‌ها:
 
برای طلایی شدن روی پیتزا گریل را روشن کنید.
‌استفاده از شعله پایین سبب می‌شود خمیر پیتزا خوب بپزد و ترد شود.
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->