چگونه کودک را برای رفتن به مدرسه مشتاق کنیم؟ رونمایی از نخستین ربات وکیل ایران نایب‌رئیس کمیسیون فرهنگی مجلس: کاهش موالید ناشی از کاهش جمعیت زنان دارای سن باروری است آزمون استخدامی وزارت بهداشت ۲۷ شهریورماه | استخدام ۲۷۰۰۰ نفر الزام سیاست‌گذاری دقیق برای کاشت یک میلیارد درخت آشنایی با انواع خرما، خواص، شیوه نگهداری و نکات مرتبط با خرید | جادوی سلامتی در نخلستان راه‌های افزایش «زباله‌نریزی» در شهر محکومیت ۱۸ میلیاردی قاچاقچیان سوخت در خراسان رضوی (۲۴ شهریور ۱۴۰۴) تأکید وزیر آموزش و پرورش بر بازنگری محتواهای درسی ۳۳ هزار و ۵۴۳ کلاس درس خراسان رضوی استانداردسازی شده است کشف ۶۵ هزار لیتر سوخت قاچاق در دریای عمان کشف ۸۳ گوشی مسروقه در مشهد | باند قاچاق به افغانستان متلاشی شد (۲۴ شهریور ۱۴۰۴) قلب نوجوان مرگ مغزی اهل تربت‌حیدریه در سینه‌ای دیگر تپیدن گرفت (۲۴ شهریور ۱۴۰۴) اعلام نتایج آزمون کارشناسی ارشد علوم پزشکی تا چهارشنبه (۲۶ شهریور ۱۴۰۴) سفر افراد زیر ۱۸ سال به این جزایر، بدون رضایت والدین، ممنوع شد چشم‌انداز تاریک باران پاییزی در خراسان رضوی | ذخایر آبی سد‌های مشهد تنها ۵ درصد! چالش‌های دفاتر خدمات مسافربری خراسان رضوی | رقابت سنگین دفاتر استان با پلتفرم‌های آنلاین تدبیر جدید سازمان محیط زیست برای حفاظت از گونه‌های درمعرض‌خطر | تجهیز مرال‌های مازندران به ردیاب‌های ویژه پشه آئدس دوباره خبرساز شد! نظارت بر نحوه فعالیت مدارس تا پایان سال تحصیلی ادامه دارد | ممانعت شدید از فعالیت مدارس بدون مجوز اهدای عضو بیمار مرگ مغزی در مشهد به ۴ بیمار زندگی دوباره بخشید (۲۴ شهریور ۱۴۰۴) پرواز‌های مستقیم کیش - اردبیل از دهه دوم مهر ۱۴۰۴ برقرار خواهد شد نابودی حدود ۱۰ هزار تن مواد مخرب لایه اوزون در کشور جزئیات بیمه‌پردازی معلمان مدارس غیردولتی | کارکرد مشمولان چطور محاسبه می‌شود؟ آیا ناترازی‌های برق در فصل‌های سرد سال ۱۴۰۴ تمام می‌شود؟ هیچ گونه تغییری در پرداخت و میزان حقوق و مزایای جانبی بازنشستگان تأمین اجتماعی در دستور کار نیست پوشش بیمه‌ای بیش از ۲۸۰ هزار نفر از فرهنگیان در قالب تفاهم‌نامه تأمین‌اجتماعی با مدارس غیردولتی   فرمانده مرزبانی انتظامی کشور خبر داد: کشف ۱۱ تن مواد مخدر و دستگیری ۲۵۳ قاچاقچی در ۶ ماهه نخست سال آغاز طرح ویژه حمایت آموزشی از کودکان خانواده‌های زن‌سرپرست در خراسان رضوی
سرخط خبرها

حضانت فرزند به فرد معتاد نمی‌رسد

  • کد خبر: ۷۶۸۴
  • ۰۲ آبان ۱۳۹۸ - ۰۷:۲۹
حضانت فرزند به فرد معتاد نمی‌رسد
سـتون صـدای مـشـاور جــایی بــرای بیــان پرسـش‌ها و مـشکلات حـقوقی شـما شهـروندان است که می‌توانید آن‌ها را با ما در میان بگذارید و پاسخ سؤالات خود را از قضات دادگستری، وکلا و کارشناسان حقوقی دریافت کنید.

پیامک:
۳۰۰۰۷۲۸۹
تلفن:
۵-۳۷۲۸۸۸۸۱-۰۵۱
پیام رسان:
۰۹۱۵۴۲۹۴۵۸۰
شهروندان گرامی با هدف پیگیری دقیق و سریع مسائل مطرح شده، لطفا آدرس و اطلاعات کاملی در اختیار ما قرار دهید.

 

راحله حسین زاده - ردپای طلاق وقتی در یک خانواده نمایان می‌شود که زوجین گمان می‌کنند درک متقابلی از یکدیگر ندارند، موضوعی که مشاوره‌های پیش از طلاق بار‌ها نشان داده زوجین در بسیاری از مواقع اشتباه می‌کنند و تنها سوءتفاهم‌هایی باعث شده تا به این مرحله برسند، گذشته از اینکه طبق آمار بسیاری از مشکلات زناشویی با مشاوره حل و فصل شدنی است، طلاق ابتدای یک زندگی پر تنش است، تنش‌هایی همچون گرفتن مهریه، حضانت فرزندان، ازدواج مجدد و... که بخش عمده‌ای از پرسش‌های شهروندان در ستون صدای مشاور امروز است و حسن سعیدی، وکیل پایه یک دادگستری به آن پاسخ می‌دهد.
۷۳۶... ۰۹۱۵// اگر زنی به دلیل اعتیاد همسرش قصد طلاق داشته باشد، آیا دادگاه حضانت فرزند را به طور دائم به مادر می‌دهد؟
دادگاه بسته به تقاضای نزدیکان طفل موضوع حضانت را بررسی می‌کند. یکی از موارد تأثیرگذار در این حکم، اعتیاد است که اگر اثبات شود مرد معتاد است، در این صورت دادگاه حضانت را به مادر خواهد داد، اما این حضانت مانع از ملاقات فرزند و پدر نمی‌شود.
۱۸۷... ۰۹۱۵// آیا مردی می‌تواند همسرش را از شغلی که دارد منع کند و عدم تمکین زنش را بگیرد؟ این درحالی است که در زمان عقد، زن دانشجو معلم بوده و در سند ازدواج نیز عنوان دانشجو ذکر شده و مرد با علم به این موضوع ازدواج کرده است.
طبق ماده ۱۱۱۷‌قانون مدنی، شوهر می‌تواند زن خود را از حرفه یا صنعتی که منافی با مصالح خانوادگی یا حیثیت خود یا زن است منع کند. با توجه به این ماده در صورتی مرد می‌تواند این کار را بکند که شغل زن با مصلحت خانواده منافات داشته باشد که تشخیص آن با عرف است. در اینجا با توجه به اینکه شغل زن معلمی بوده، نمی‌تواند از موارد منافی با مصلحت خانواده باشد هرچند تصمیم با دادگاه است.
۰۲۸...۰۹۳۷// شخصی در یک کوچه بن‌بست سکونت دارد و با همسایه‌ها سر پارک کردن خودرو مدام دچار اختلاف می‌شود، آیا همسایه‌ها می‌توانند به او بگویند که کنار دیوار منزل ما پارک نکن و باید خودرو را داخل خانه ببری؟
طبق مفهوم ماده ۲۴‌قانون مدنی که بیان داشته هیچ‌کس نمی‌تواند راه و خیابان عمومی و کوچه‌هایی که آخر آن‌ها مسدود نیست را تملک کند در اینجا می‌توان گفت که کوچه بن‌بست ملک مشترک یا اختصاصی اشخاص همان کوچه محسوب می‌شود و هر یک از افراد باید در محدوده ملک خود خودرو را پارک کنند نه در مقابل ملک دیگری و این پارک کردن خودرو نباید باعت ایجاد مزاحمت برای همسایه شود.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->