افزایش قیمت طلا و سکه در مشهد (۸ تیر ۱۴۰۴) بلیت قطار‌های اربعین از نیمه دوم تیرماه ۱۴۰۴ بدون افزایش قیمت به فروش می‌رسد قیمت امروز دلار، طلا، سکه و ارز دیجیتال (۸ تیر ۱۴۰۴) | صعود دلار به کانال ۸۵ هزار تومان مرز‌های هوایی ایران باز است | هیچ کشوری آسمان خود را به روی ایران نبسته است (۸ تیر ۱۴۰۴) اتحادیه طلا و جواهر: مردم معاملات سودجویی در روز‌های جنگ را اعلام کنند بررسی قیمت پرفروش‌ترین موبایل‌ها در مشهد (۸ تیر ۱۴۰۴) نحوه پرداخت خسارت به خودرو‌های آسیب‌دیده از جنگ، از سوی شرکت‌های بیمه چگونه است؟ اجاره‌دادن خانه به اتباع غیرمجاز در مشهد ممنوع شد | ابطال پروانه‌کسب مشاوران املاک خاطی مشاوران املاک حق انعقاد قرارداد با اتباع غیرمجاز را ندارند قیمت جدید محصولات سایپا اعلام شد (۸ تیر ۱۴۰۴) + جدول تشکیل پرونده، ارزیابی و آواربرداری واحد‌های آسیب‌دیده از جنگ درحال انجام است ثبات در بازار طلا و  ارز | بورس در وضعیت قرمز ساعت کاری ساتنا به روال قبل بازگشت استاندار خراسان رضوی: صنعت خودرو و قطعه‌سازی باید موتور پیشران توسعه استان باشد قیمت امروز میوه و تره‌بار در مشهد (۸ تیر ۱۴۰۴) | پیاز کیلویی ۷ تا ۱۰ هزار تومان پیش‌بینی مهم از وضعیت بازار خودرو در ماه‌های آینده (۸ تیر ۱۴۰۴) کارت‌های بانکی منقضی‌شده در ماه‌های خرداد، تیر و مرداد ۱۴۰۴ تا ۶ ماه دیگر تمدید می‌شود زمان شارژ مرحله سوم کالابرگ ۱۴۰۴ دهک های ۴ تا ۷ مشخص شد + جزئیات ضرورت حل چالش‌های تولید برای رونق اقتصاد پساجنگ | همراهی بخش خصوصی و دولتی برای رونق اقتصاد کاهش ۱۷ درصدی ترانزیت محموله‌های معدنی در جاده‌های خراسان رضوی در بهار ۱۴۰۴ زمان پیش‌فروش بلیت برای سفر اربعین ۱۴۰۴ مشخص شد نرخ ارز در جنگ ۱۲ روزه چگونه کنترل شد؟ افزایش قیمت طلا تا دو ماه آینده دور از انتظار است | ثبات در بازار طلا (۷ تیر ۱۴۰۴) بررسی قیمت امروز خودرو‌های داخلی (۷ تیر ۱۴۰۴) | افت ۱۵ میلیونی شاهین اتوماتیک پلاس قیمت امروز خودرو‌های خارجی و مونتاژی (۷ تیر ۱۴۰۴) | افت قابل توجه قیمت‌ها رئیس سازمان بورس: حمایت‌های قابل توجهی از بازار سرمایه صورت می‌گیرد نرخ تورم مسکن خرداد ۱۴۰۴ اعلام شد احداث ۲۷۰ مگاوات نیروگاه خورشیدی در خراسان رضوی تا پایان سال ۱۴۰۴ طلا و سکه امروز در مشهد چقدر قیمت خورد؟ (۷ تیر ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

 کارگران از «ابراهیم رئیسی»، رئیس جمهور جدید چه می‌خواهند؟

  • کد خبر: ۷۶۸۹۸
  • ۱۷ مرداد ۱۴۰۰ - ۰۹:۴۹
 کارگران از «ابراهیم رئیسی»، رئیس جمهور جدید چه می‌خواهند؟
 عضو هیات مدیره کانون عالی شورا‌ها مطالبات کارگران از دولت رئیسی را برمی‌شمارد.

به گزارش شهرآرانیوز، حسین حبیبی (عضو هیات مدیره کانون عالی شورا‌های اسلامی کار کشور) در تشریح مطالبات کارگران از دولت سیزدهم، خطاب به رئیس جمهور جدید می‌گوید: این روز‌ها حال مردم بویژه کارگران اصلا خوب نیست؛ شما هم اعتراف کرده‌اید اعتماد مردم از بین رفته؛ پس باید اقدامات عاجلی صورت دهید.

او به لیست آنچه باید در اولویت اقدامات دولت سیزدهم قرار بگیرد تا حال کارگران بهتر شود، اشاره می‌کند:

۱- اگر می‌خواهید آینده خوب با حال و هوای مناسب و در خورشان و منزلت از نظر مادی و معنوی برای کشور داشته باشید به سوگند موضوع اصل ۱۲۰ قانون اساسی پایبند باشید.

۲- درآغاز ریاست جمهوریتان حق مشارکت توده مردم در مدیریت کشور موضوع اصل ۴۳ قانون اساسی را به کرسی بنشانید.

۳- اصل ۲۶ قانون اساسی مبنی بر تشکیل آزاد احزاب و جمعیت‌ها وانجمن‌های سیاسی و صنفی را واقعی پیاده کنید، نوشتن آئین نامه انتخاباتی و اجرایی توسط دولت (وزارت) منع شود؛ بگذارید مردم و کارگران تشکل‌های مستقل و آزاد خود را داشته باشند.

۴- اصل ۲۷ قانون اساسی مبنی بر تشکیل اجتماعات و راهپیمایی برای مردم به ویژه کارگران بدون دخالت نیرو‌های نظامی و انتظامی و امنیتی و اطلاعاتی و قضایی، اجرایی و عملیاتی شود.

۵- اصول ۳.۲، ۱۹.۲۲، ۲۸.۳۱ و۴۳ قانون اساسی مبنی بر نفی هرگونه ستمگری و ستم‌کشی و رفع تبعیضات ناروا و بهره‌کشی از نیروی کار دیگری، برخورداری از آموزش و پرورش رایگان، تربیت بدنی بهداشت و درمان رایگان، رفع فقر و برطرف ساختن هر نوع محرومیت اجرایی شود.

۶- اصل ۲۹ قانون اساسی راکه اعلام می‌کند برخورداری از تامین اجتماعی (درمان وبیمه) حق همگانی است، اجرایی و عملیاتی کنید.

۷- خصوصی‌سازی را متوقف کنید چراکه در قانون‌گذاری و قانون‌نویسی و در اجرا نادرست و مغایر اصل ۴۴ است.

۸- بساط شرکت‌های تامین نیرو این دزدان و غارتگران شرافت انسانی نیروی کار تحت عنوان پیمانکاری را برچینید؛ واقعیت این ست که شرکت‌های تامین نیروی لکه ننگی در حوزه روابط کار جمهوری اسلامی ایران است که آبروی نظام اسلامی را هدف قرار داده است.

۹- مناطق آزاد تجاری و صنعتی مانند زالو خون سرزمین مادری را می‌خورد؛ آن‌ها را از میان بردارید لااقل نگذارید بیشتر شوند!

۱۰- تحقیق و تفحص از سازمان تامین اجتماعی را برای شفافیت بخواهید و سازمان را، چون متعلق به کارگران است و مصداق بارز حق‌الناس است از سیطره دولت (وزارت تعاون، کار ورفاه اجتماعی) خارج و به شرکای اجتماعی برگردانید.

۱۱- امنیت شغلی و مالی را که از سال ۷۲ تاکنون توسط بخشنامه ۳۵۷۲۳ سال ۷۲ وزارت کار و دادنامه ۱۷۹ هیات عمومی دیوان عدالت اداری نابود شده، به کارگران برگردانید.

۱۲- اصلاح قانون شورا‌های اسلامی کار موضوع اصل ۱۰۴ قانون اساسی و آیین‌نامه‌های انتخابات و اجرایی آن را اقدام کنید.

۱۳- افزایش قدرت خرید کارگران و حمایت از افزایش دستمزد کارگران را سرلوحه خودقرار دهید که ۶۵ درصد جمعیت کشور را تشکیل می‌دهند.

۱۴- فردی را به عنوان وزیر کار انتخاب کند که هم مورد اعتماد کارگران باشد و هم اینکه وفق ماده ۲۰۳ قانون کار به قانون کار که قانون حمایت از نیروی کار است، پایبند باشد و به آن عمل کند.

حبیبی در پایاین اضافه می‌کند: آقای رئیسی امیدوارم به گونه‌ای عمل کنید که کارگران از شما ناامید نشوند و اعتماد از دست رفته بازگردد.

منبع: ایلنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->