جزئیات قانون «افزایش سن بازنشستگی» اعلام شد | سنوات بیمه‌پردازی هر بیمه‌شده چند ماه افزایش می‌یابد؟ پرواز‌های فرودگاه‌ مشهد برقرار است (۶ اسفند ۱۴۰۳) بیش از ۶۷۰ هزار نفرشب ظرفیت اقامتی در نوروز ۱۴۰۴ برای خراسان رضوی پیش‌بینی شده است توزیع شیر در مدارس مشهد به آخر خط رسید آیا مدارس و ادارات مشهد و خراسان رضوی فردا (سه‌شنبه، ۷ اسفند ۱۴۰۳)  تعطیل است؟ تعطیلی مراکز گردشگری و بوم‌گردی مشهد و خراسان رضوی تا اطلاع ثانوی | ستاد بحران استانداری خراسان رضوی: در آماده‌باش کامل هستیم (۶ اسفند ۱۴۰۳) پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (دوشنبه، ۶ اسفند ۱۴۰۳) | مشهد برفی می‌شود شناسایی ۱۱۲۰ مبتلا به تب دنگی از ابتدای سال | ثبت ۵ مورد ابتلا به چیکونگونیا (۶ اسفند ۱۴۰۳) چرا بیمه ها زیر بار هزینه داروهای مکمل نمی روند؟ | مکمل های بی صاحب! آیا شمع‌های معطر برای سلامتی ضرر دارند؟ حمله مرگبار سگ‌های ولگرد به دختربچه ۹ساله در روسیه هشدار جدید محققان؛ اصرار به کودک برای خوردن تمام غذای بشقابش راه‌حل پیشنهادی آموزش و پرورش برای حل مشکل سربازی معلمان بازی پزشکان تقلبی با جان مردم | شناسایی ۸۹ مداخله‌گر سلامت در سال ۱۴۰۳ لغزندگی برخی جاده‌های خراسان رضوی در پی بارش برف و باران (۶ اسفند ۱۴۰۳) رازگشایی از قتل مرد زندانی به دست قاتلان اجاره‌ای ماجرای عجیب سرقت‌های باند دختران لاغر در مشهد کیک و غذای رنگی بخوریم یا نخوریم؟ بارش برف و باران در بیشتر مناطق کشور (۶ اسفند ۱۴۰۳) پیاده روی عوارض سکته مغزی را بهبود می‌بخشد مجازات سخت کادر درمانی که سقط جنین انجام می‌دهند اهمیت کاهش گلبول‌های سفید در خون‌های اهدایی مهلت چند هفته‌ای اولیای دم به قاتل فرزندشان قصاص؛ مجازات قتل زن میانسال بعد از رابطه نامشروع سامانه‌های الکترونیکی ثبت اسناد فردا (دوشنبه ۶ اسفند ۱۴۰۳) فعال است چند منبع مهم آلودگی هوا در خانه را بشناسید تعطیلی واحدهای قضایی استان تهران در روز دوشنبه (۶ اسفند ۱۴۰۳) ظفرقندی خبر داد: استقبال کمرنگ پزشکان از تخصص‌های داخلی و جراحی بایدها و نبایدهای گرم کردن غذا در مایکروویو سازمان غذاودارو هشدار داد: خطر تشدید کبد چرب با مصرف داروهای مسکن و گیاهی نامعتبر برخورد ۲ پراید در خواف پنج مصدوم برجای گذاشت (۵ اسفند ۱۴۰۳)
سرخط خبرها

واکسن نورا چیست؟ + جزئیات

  • کد خبر: ۷۷۱۶۳
  • ۱۹ مرداد ۱۴۰۰ - ۱۴:۲۱
واکسن نورا چیست؟ + جزئیات
واکسن کرونای نورا حاصل ۱۶ ماه تلاش پزشکان و متخصصان در بخش تحقیقات و پژوهش بیمارستان بقیه الله (عج) که به صورت رسمی در تیرماه سال جاری رونمایی شد و وارد فاز اول بالینی شد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ در چهارمین روز تیرماه ۱۴۰۰ با حضور سردار سرلشکر حسین سلامی فرمانده کل سپاه، سعید نمکی وزیر بهداشت و اعضای هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی بیمارستان بقیه الله (عج)  واکسن کرونا نورا رونمایی شد.

 

در خبری که ایلنا در این باره نوشته آمده است، پس از پایان فاز اول و دوم این واکسن به تولید انبوه رسیده و در اختیار هموطنان قرار می‌گیرد.

 

در صورت تائید نهایی این واکسن توسط وزارت بهداشت، ماه نخست یک میلیون دوز و سپس ماهانه ۳ میلیون دوز تولید می‌شود.

 

در تاریخ نهم تیرماه ۱۴۰۰ خبرگزاری ایرنا در گفتگو با دکتر حسن ابوالقاسمی در گفتگو با ایرنا روند فعالیت کارآزمایی بالینی واکسن نورا را مطلوب ارزیابی کرد و افزود: این واکسن به نحو مطلوبی درحال طی کردن فاز اول تست انسانی است.

 

وی با یادآوری اینکه طبق برنامه ریزی انجام شده طول دوره مرحله اول تست انسانی ۲ ماه است، ادامه داد: تاکنون بیش از یک ماه  از این دوره سپری شده است.

 

مراحل تست انسانی واکسن نورا باید ادغام شود

وی بر لزوم ادغام مراحل تست انسانی واکسن نورا تاکید کرد و گفت: این کار باید صورت گیرد و بسیاری از کشور‌های تولید کننده واکسن هم از این ظرفیت بهره بردند.

 

رییس دانشگاه علوم پزشکی بقیه الله (عج)  یادآور شد: هرچند نظارت کامل بر روند کارآزمایی بالینی انجام شود، اما در این شرایط حساس ادغام مراحل می‌تواند سرعت دسترسی مردم به واکسن را فراهم کند به عبارتی با ادغام فاز دوم تست انسانی در مرحله اول واکسن، روند فعالیت کارآزمایی بالینی شتاب مناسب می‌گیرد.

 

وی با بیان اینکه ما از انجام این طرح مطالعاتی بسیار راضی هستیم، ابرازامیدواری کرد اجازه همپوشانی فاز‌های اول و دوم تست انسانی صادر شود، این کار را هم می‌توان برای مراحل دوم و سوم، انجام داد.

 

ابوالقاسمی افرود: ما تمایل داریم که مسوولان ذیربط اجازه لازم برای این کار را بدهند تا روند کارآزمایی بالینی سرعت بیشتری گیرد.

 

وی ادامه داد: این واکسن در مرحله حیوانی هم از نظر بی خطری و ایمنی زایی به اثبات رسیده است.

 

رییس دانشگاه علوم پزشکی بقیه الله (عج) همچنین اظهار داشت: واکسن نورا یک واکسن نوترکیب است و صفر تا ١٠٠ آن را محققان ایرانی انجام دادند.

 

واکسیناسیون دانش آموزان با واکسن نورا

در تاریخ ۱۶ مرداد ۱۴۰۰ خبرگزاری صداوسیما با انتشار خبری به نقل از مدیر طرح واکسن نورا گفت: پس از صدور مجوز وزارت بهداشت برای استفاده از واکسن نورا، دانش آموزان بین ١٢ تا ١٨ ساله با آن واکسینه خواهند شد.

 

دکتر ابوالقاسمی با اشاره به پیشرفت واکسن نورا، افزود: مرحله اول آزمایش انسانی واکسن نورا در حال اتمام است و سلامت و ایمنی زایی آن بسیار خوب بود که مدارک آن به وزارت بهداشت ارسال شده است.

 

مدیر طرح واکسن نورا با بیان اینکه بزودی مرحله دوم آزمایش انسانی نورا آغاز خواهد شد، گفت: واکسن نورا برای سنین ۱۲ تا ۱۸ سال بسیار مناسب است و می‌تواند برای دانش آموزان دبیرستانی استفاده شود.

 

دکتر ابولقاسمی افزود: به محض صدور مجوز از طرف وزارت بهداشت، مطالعات ایمنی زایی واکسن نورا برای روی نوجوانان ۱۲ تا ۱۸ سال آغاز خواهد شد.

 

وی تاکید کرد: تا کنون واکسن‌های کرونا روی سنین بالای ۱۸ سال مطالعه شده است و واکسن نورا قابلیت ایمنی زایی روی نوجوانان را دارد.

 

منبع: ایرنا، ایلنا، صداوسیما

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->