گوشی تاشوِ آیفون به‌زودی عرضه خواهد شد | باکیفیت و البته گران! بسته‌های اینترنت اپراتور همراه ایرانسل تا ۷۰ درصد گران شد! (۱۱ تیر ۱۴۰۴) نامه انجمن تجارت الکترونیک به وزیر ارتباطات درباره محدودیت پلتفرم‌ها مجیک V۵ آنر، باریک‌ترین گوشی تاشوی جهان + مشخصات و قیمت وزیر ارتباطات: اختلالات اینترنت ناشی از حملات خارجی است تحقیقات جدید: آلزایمر ممکن است یک بیماری مغزی نباشد مصوبه جدید دولت: پلتفرم‌های آنلاین طلا باید زیر نظر بورس بروند ماینرهای غیرمجاز، سالانه، بیش از ۲ میلیارد دلار به صنعت برق کشور خسارت می‌زنند آیا رابطه‌ای بین خوردن پنیر و کابوس‌دیدن وجود دارد؟ بازارها و خدمات مالی نوبیتکس به تدریج درحال بازگشایی است خستگی ناشی از هوش مصنوعی چیست و چطور با آن مقابله کنیم؟ مایکروسافت: هوش مصنوعی در تشخیص شرایط پیچیده بهتر از پزشکان عمل می‌کند دانشمندان می‌گویند مغز انسان نور تولید می‌کند کمیسیون اینترنت نصر تهران از دولت خواست از آسیب‌دیدگان دیجیتال جنگ هم حمایت کند سامسونگ: به فعال‌سازی ویژگی ضدسرقت گوشی اهمیت بدهید مجلس استفاده و حمل و خرید و فروش استارلینک را ممنوع کرد نمایشگر آیفون ۱۷ بزرگ‌تر از نمایشگر نسل‌های قبل خواهد بود جزئیات لیست شدن توکن بلوم (Blum) + قیمت و آموزش برداشت قطع اینترنت در جریان جنگ، ۲۴۰۰ مگاوات از بار شبکه برق ایران را کاهش داد انکر درباره خطر انفجار ۵ پاوربانکش هشدار جهانی صادر کرد
سرخط خبرها

مرتضی آقا تهرانی: با طرح صیانت می‌خواهیم هزینه‌ خرید فیلترشکن مردم را کاهش دهیم

  • کد خبر: ۷۷۱۸۱
  • ۱۹ مرداد ۱۴۰۰ - ۱۷:۳۶
  • ۳
مرتضی آقا تهرانی: با طرح صیانت می‌خواهیم هزینه‌ خرید فیلترشکن مردم را کاهش دهیم
رئیس کمیسیون فرهنگی مجلس در اظهار نظری درباره طرح صیانت از کاربران فضای مجازی گفته که مجلس با اجرای این طرح می‌خواهد از مردم حمایت مالی کند چرا که مردم برای استفاده از اپلیکیشن‌هایی مثل تلگرام ناچار به استفاده از فیلترشکن هستند که دسترسی به آن برایشان هزینه دارد.

به گزارش شهرآرانیوز - رئیس کمیسیون فرهنگی مجلس در اظهار نظری درباره طرح صیانت از کاربران فضای مجازی گفته که مجلس با اجرای این طرح می‌خواهد از مردم حمایت مالی کند چرا که مردم برای استفاده از اپلیکیشن‌هایی مثل تلگرام ناچار به استفاده از فیلترشکن هستند که دسترسی به آن برایشان هزینه دارد.

مرتضی آقا تهرانی که از موافقان اصل هشتاد و پنجی شدن طرح صیانت مجلس است درباره روند بررسی این طرح گفت: «این طرح ۳۷ ماده‌ای بار‌ها اصلاح شده است، کما اینکه در طول ۱۲ سال بار‌ها در صحن آمده و برگشته است و قطعا طرحی زنده است که بار‌ها روی آن کار کارشناسی انجام شده و قویتر شده است.»


او در ادامه تصریح کرد: «این طرح در ابتدا تحت عنوان صیانت از فضای مجازی مطرح شده بود که به طرح حمایت از کاربران در فضای مجازی و ساماندهی پیام رسان‌های اجتماعی تغییر نام یافت و چون قرار است در قالب اصل ۸۵ مورد بررسی قرار گیرد، باید هیئت رئیسه مجلس نشستی برگزار کند تا تعداد افراد لازم برای حضور در کمیسیون مشترکی که برای بررسی کارشناسانه آن تشکیل می‌شود، تعیین گردد.»

 


 

طرح صیانت از فضای مجازی چیست؟ + متن طرح

 



این نماینده مجلس یازدهم درباره اقدامات حمایتی که در این طرح برای کاربران فضای مجازی در نظر گرفته شده افزود: «ما در تلاش هستیم که از کاربران فضای مجازی حمایت مالی صورت بگیرد چرا که کاربران برای استفاده از اپلیکیشن‌هایی که از خارج مدیریت می‌شوند همچون تلگرام، باید هزینه‌ای برای فیلترشکن بپردازند، ضمن اینکه هزینه‌ای که مردم برای داخل می‌پردازند با هزینه اینترنت خارجی برابری دارد که در تلاش هستیم این هزینه برای کاربران به یک سوم کاهش پیدا کند و شرایطی را فراهم کنیم که از نظر اقتصادی برای مردم مقرون به صرفه باشد.»

به گفته آقاتهرانی تا فضای مناسب برای آمدن جایگزین پلتفرم‌های خارجی با همان کیفیت به لحاظ پهنای باند و سرعت فراهم نشود، استفاده از هیچ کدام از پلتفرم‌های خارجی همچون اینستاگرام محدود نخواهد شد.

اظهارات آقاتهرانی در حالی صورت می‌پذیرد که فعالان اینترنتی و صاحبان کسب و کار‌ها و حتی برخی نمایندگان مجلس و مقامات دولتی و کشوری با طرح موسوم به صیانت مجلس مخالف‌اند و آن را عاملی برای محدودسازی مردم و آسیب به کسب و کار‌های اینترنتی توصیف کرده‌اند.

 

منبع: دیجیاتو

 

 

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۳
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۳
سکان
Iran (Islamic Republic of)
۱۳:۵۷ - ۱۴۰۰/۰۷/۲۱
0
0
لطفا طرح صیانت را به طرح اهانت به ملت نفرمائید طرح تثبیت قیمت و طرح ساماندهی به معیشت و طرح گزارش شفاف دادن به ملت را هم چاشنی کارتان کنید بد نیست
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۰۱:۱۶ - ۱۴۰۰/۰۸/۰۴
0
0
با طرح صیانت آرامش روانی به مردم باز می گردد.
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۲۳:۳۱ - ۱۴۰۰/۰۸/۱۵
0
0
همین الان هم دیر شده متاسفانه فضای مجازی تاثیر بدی بر فرهنگ جامعه گذاشته است
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->