در آستانه اکران از پوستر فیلم سینمایی «غریزه» رونمایی شد واکنش پخش‌کننده «کج‌پیله» به تیزر جنجالی این فیلم! زمزمه‌هایی از مجوز گرفتن موسیقی رپ در ایران ۴ فیلم سینمایی پروانه نمایش گرفتند «یوز» در فروش هفتگی سینماها صدرنشین شد هنر در خدمت میدان جهاد | اکران مستند «خانه مستضعفین» درباره بزرگ‌ترین کاروان دریایی جهان (صُمود) در مشهد + فیلم صوت | آهنگ جدید علیرضا قربانی با نام «ماه من» منتشر شد + لینک دانلود و متن «پیر پسر» در قالب سریال منتشر می‌شود رضا توکلی، بازیگر پیشکسوت تلویزیون در بیمارستان بستری شد + علت نمایشگاه آثار هنری پیشکسوتان خراسان رضوی در نگارخانه «میرک» | عامل تعطیلی نگارخانه قدیمی مشهد، نداشتن متولی است واکنش‌ها به گاف مجتبی شکوری در  برنامه «اکنون» همچنان ادامه دارد | موقعیت حساس کنونی   جعل شعر و آسیب گسترش آن بر فرهنگ و ادبیات | سرعت انتشار جعلیات بیش از  اصلاحات است زمان تشییع پیکر «سعید مظفری» مشخص شد «روماک» با قصه‌ای کودکانه از دهه پنجاه به فجر می‌آید مناسبت‌ها و تقویم فرهنگی‌هنری امروز (پنجشنبه، ۲۴ مهر ۱۴۰۴) زمان خاک‌سپاری ناصر تقوایی، نویسنده و فیلم‌ساز، مشخص شد معرفی فیلم «مچ گیری»، آخرین ساخته «دارن آرونوفسکی» + ویدئو حضور مستندسازان ایرانی در جشنواره ایدفا ۲۰۲۵ صفحه‌آرایی زبانی برای بیان است | درباره نمایشگاه «فرگراف» در نگارخانه کو مشهد ۲ فیلم با صدای زنده‌یاد سعید مظفری روی آنتن شبکه نمایش + زمان پخش
سرخط خبرها

مشهد و زیارت امام رضا (ع) در قاب تلویزیون

  • کد خبر: ۷۷۳۲
  • ۰۴ آبان ۱۳۹۸ - ۰۶:۳۳
مشهد و زیارت امام رضا (ع) در قاب تلویزیون
برنامه‌های صدا و سیما به مناسبت سه روز پایانی دهه آخر صفر
افخمی| تلویزیون در ایام پیش رو و در روز‌های یکشنبه و سه شنبه ۵ و ۷ آبان هم زمان با رحلت پیامبر بزرگ اسلام (ص)، شهادت امام حسن مجتبی (ع) و شهادت امام رضا (ع) فیلم‌های سینمایی و تلویزیونی مختلفی را برای پخش درنظر گرفته است.
شبکه یک در ساعات ۹ و ۱۶ روز‌های یکشنبه و سه شنبه به ترتیب فیلم‌های «تنهاترین سردار»، «خاتم شیراز» و «در مسیر باران» را به کارگردانی حامد کاتبی، سینماگر مشهدی، و همچنین فیلم «پیشنهاد» را پخش می‌کند.
شبکه ۲، یکشنبه فیلم‌های «درد زیبا» و «عقاب صحرا» را در ساعات ۸ و ۱۷ پخش خواهد کرد. همچنین این شبکه، فیلم تلویزیونی «روز ملاقات» را با محوریت پرداختن به زندگی نوجوانی که در کانون اصلاح وتربیت برای امام رضا (ع) نامه می‌نویسد و فیلم «ستاره شرق» با محوریت زندگی فضل بن شاذان از یاران امام رضا (ع) با بازی انوشیروان ارجمند، سینماگر فقید مشهدی، را برای پخش در ساعات ۸ و ۱۷ روز سه شنبه درنظر گرفته است.
شبکه ۳ نیز فیلم تلویزیونی «جابربن حیان» را در دو قسمت در ساعت ۱۰ روز‌های یکشنبه و سه شنبه روی آنتن می‌برد. همچنین این شبکه برای ساعت ۱۶ این دو روز به ترتیب فیلم‌های «میهمان داریم» را به کارگردانی محمدمهدی عسکرپور با بازی پرویز پرستویی و بهروز شعیبی و «شب» به کارگردانی رسول صدرعاملی با بازی عزت ا... انتظامی، خسرو شکیبایی و امین حیایی درنظر گرفته است. «شب» یکی از فیلم‌های سه گانه صدرعاملی است که در مشهد فیلم برداری شده است.
شبکه ۵ ساعت ۹ و ۱۳:۳۰ روز یکشنبه، فیلم‌های «در هستی»، «چراغ روشن، چراغ خاموش» را روی آنتن خواهد برد. همچنین این شبکه ساعت ۹ صبح سه شنبه، فیلم «حج پاکان» با محوریت زیارت امام رضا (ع) و ساعت ۱۳:۳۰ همان روز، فیلم «بیا از گذشته حرف بزنیم» به کارگردانی حمید نعمت ا... را پخش خواهد کرد. در فیلم نعمت ا... داستان سه زن با بازی ثریا قاسمی، پوران دخت مهیمن و مهین شهابی که عازم مشهد هستند، روایت می‌شود.
شبکه شما، یکشنبه و سه شنبه ساعت ۱۳:۳۰ به ترتیب فیلم‌های «ساحل گمشده» و «مسیر سبز» را روی آنتن می‌برد. در فیلم «مسیر سبز» لاله اسکندری، بازیگر خراسانی سینما، مریلا زارعی و احمد مهرانفر به ایفای نقش می‌پردازند. این فیلم نیز با محوریت زیارت امام رضا (ع) ساخته شده است.
همچنین شبکه نمایش پخش فیلم‌های مختلفی را برای ساعات ۱۱، ۱۳، ۱۵، ۱۷، ۱۹، ۲۱ و ۲۳ روز یکشنبه و سه شنبه درنظر گرفته است که از میان آن‌ها می‌توان به فیلم «دهلیز» به کارگردانی بهروز شعیبی و با بازی رضا عطاران، دو سینماگر مشهدی و فیلم «بوسیدن روی ماه» به کارگردانی همایون اسعدیان در ساعات ۱۳ و ۱۹ روز یکشنبه و دو فیلم «آوای نقاره ها» و «شب واقعه» در ساعات ۱۹ و ۲۳ سه شنبه اشاره کرد.
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->