جزئیاتی جدید از مصوبه شورای عالی فضای مجازی درباره کسب‌وکار‌های اینترنتی (۲۷ تیر ۱۴۰۴) ارائه شکایت جدید ایران از استارلینک به اتحادیه بین‌المللی مخابرات همه چیز درباره نسخه جدید بازی جنگ‌های صلیبی (۲۰۲۵) + سیستم مورد نیاز و گیم پلی واکنش ستار هاشمی به بحث‌های اخیر درباره اینترنت طبقاتی (۲۶ تیر ۱۴۰۴) چرا بحث «اینترنت طبقاتی» در ایران دوباره جنجالی شد؟ + واکنش‌ها و حواشی ۴ مهارتی که کودکان را برای دنیای آینده آماده می‌‌کند بعد از جنجال‌های اخیر xAI دستورالعمل‌های این هوش مصنوعی اصلاح شد در ماه اخیر از حدود ۱۷۰ کشور به زیرساخت‌های کشور حملات سایبری شده است مدیرعامل انویدیا: هوش مصنوعی نحوه انجام ۱۰۰ درصد کار‌ها را تغییر می‌دهد «همراهان» (Companions): قابلیت جدید Super Grok برای مشترکین صحبت‌های جدید سخنگوی دولت درباره ارائه اینترنت آزادتر به خبرنگاران و احتمال رفع فیلتر تلگرام (۲۴ تیر ۱۴۰۴) Sun Day: اپ جدید جک دورسی برای ثبت ویتامین D دریافتی فرد اضافه‌شدن ویژگی‌های جدید به برنامه‌های آفیس ویندوز ۱۰ از سال ۲۰۲۶ متوقف می‌شود ویدئو | وزارت ارتباطات درباره اختلال مسیریاب‌ها: متوجه سختی وارد شده به مردم هستیم! چرا باید برای رسیدن به بهترین پاسخ از چندین هوش مصنوعی استفاده کرد؟ گوگل می‌خواهد ChromeOS و اندروید را با هم ادغام کند ویوو ایکس فولد ۵، سبک‌ترین گوشی تاشدنی کتابی دنیا، معرفی شد + مشخصات اپل آیفون ۱۷ را چه زمانی معرفی می‌کند؟ ماجرای اختلال در دامنه‌های ir چه بود؟ (۲۳ تیر ۱۴۰۴) غم و اندوه فصل تابستان یک حقیقت واقعی است! محققان ایمپلنت هوشمندی ساخته‌اند که به‌طور خودکار در بدن بیماران دیابتی دارو آزاد می‌کند
سرخط خبرها

وزیر پیشنهادی ارتباطات از طرح صیانت از حقوق کاربران در فضای مجازی انتقاد کرد

  • کد خبر: ۷۷۷۶۵
  • ۲۵ مرداد ۱۴۰۰ - ۱۳:۳۸
وزیر پیشنهادی ارتباطات از طرح صیانت از حقوق کاربران در فضای مجازی انتقاد کرد
رئیس کمیته اقتصاد دیجیتال مجلس با اشاره به اظهارات وزیر پیشنهادی ارتباطات در کمیسیون اقتصادی گفت که او اشکالاتی را به طرح صیانت از حقوق کاربران در فضای مجازی وارد می داند و منتقد آن است.

به گزارش شهرآرانیوز؛ مجتبی توانگر با اشاره به حضور وزیر پیشنهادی ارتباطات در جلسه صبح امروز کمیسیون اقتصادی مجلس گفت: آقای دکتر زارع پور در این جلسه عنوان کرد که فضای مجازی می تواند فضای مزیت ساز و مولفه قدرت برای جمهوری اسلامی باشد اما در هر حال تکنولوژی آسیب هایی دارد که باید برای آن تدبیر کرد.

 

وی افزود: وزیر پیشنهادی ارتباطات عنوان کرد که در خصوص طرح صیانت پیش قضاوت هایی نسبت به دیدگاه های وی انجام می شود؛ در حالی که می گوید هر جا مطلبی را طرح کرده نگاهش توسعه ای بوده است؛ از جمله در وزارت ارشاد که بیش از ۵۰۰ شرکت دانش بنیان شکل گرفت و جوانان نخبه در تولید محتوا و نرم افزار فعال شدند و در سال ۹۰ که ۲۰ میلیون دلار صادرات نرم افزار صورت گرفت، بنابراین نگاه توسعه ای و تحولی بوده است.

 

توانگر با اشاره به اظهارات زارع پور مبنی بر اینکه به ستاد اجرایی و هیچ نهاد دیگری وابسته نیست اضافه کرد: وزیر پیشنهادی ارتباطات در مورد طرح صیانت گفت: ما باید مثل همه کشورهایی که مردم برایشان مهم هستند عمل کنیم و باید اقدام عالمانه صورت گیرد اما آیا راهی که رفته ایم درست بوده است؟ قطعا اشکالاتی به این طرح وارد است. من هم منتقد آن هستم و در کمیسیون ویژه نظراتم را خواهم گفت. ما نباید مردم را بی اعتماد کنیم زیرا خیلی مباحث نتیجه بی اعتمادی مردم است. اولین مشکل دولت جدید در حوزه فناوری اطلاعات هم دیوار بی اعتمادی بین مردم و مسئولین است. مردم به سیاست و محصولاتمان بی اعتمادند.

 

این عضو کمیسیون اقتصادی مجلس ادامه داد: دکتر زارع پور شبکه ملی اطلاعات را جزو افتخارات کشورهای پیشرفته عنوان کرد و گفت که اتحادیه جهانی برای مدیریت اینترنت وجود دارد اما نقش ایران در آن کمرنگ است. او همچنین گفت که آنقدر بی اعتمادی وجود دارد که بعضی بحث ها را نمی شود مطرح کرد. در مورد طرح صیانت هم مجلس برای اصل ۸۵ شدن تصمیمش را گرفته ولی اعتقاد من شفاف بودن و حتی پخش زنده مذاکرات کمیسیون است.

 

توانگر یادآور شد: وزیر پیشنهادی ارتباطات گفت که ما در همه سال های گذشته مردم را در این فضا تنها رها کردیم در حالیکه هیچ جای دنیا مردم را اینطور رها نمی کنند. ما ۱۵ سال است بحث شبکه ملی اطلاعات را مطرح می کنیم. سال ۸۷ وزیر وقت ارتباطات گفت که شبکه ملی دو سال دیگر راه می افتد و پیش از آن هم آقای غرضی گفته بود دو سال دیگر، این دو سال کی تمام می شود؟ اعتقاد و باور در مسئولین در مورد شبکه ملی اطلاعات وجود نداشته و این موجب بی اعتمادی مردم شده است. من سعی می کنم با مردم به صورت مستقیم گفت وگو کنم و فضای بی اعتمادی را کمتر کنم تا بتوانیم این موضوع را پیش ببریم.

 

رئیس کمیته اقتصاد دیجیتال مجلس با بیان اینکه در این جلسه نمایندگانی نقطه نظرات خود را درباره برنامه های وزیر پیشنهادی ارتباطات مطرح کردند، گفت: قرار شد پس از رای اعتماد کارگروهی بین کمیسیون اقتصادی، کمیته اقتصاد دیجیتال و وزارت ارتباطات شکل گیرد تا همفکری هایی در این زمینه انجام شود.

 

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->