۱۸ کشته و ۵۰ نفر مفقود در حادثه غرق شدن کشتی در شرق لیبی رئیس ستاد مرکزی اربعین حسینی: به اتباع غیرمجاز خدمات اربعین ارائه نمی شود کشف ۹۵ تُن مواد مخدر و انهدام ۷۰۰ باند | سرکرده باند ملقب به «دیوانه کویر» به هلاکت رسید طلای جهانی در دستان نوجوان مشهدی | گفت‌وگو با علی‌اکبر نوراللهی، افتخار زیست‌شناسی ایران چه کسانی می‌توانند بدون کنکور به دانشگاه فرهنگیان بروند؟ + جزئیات آیا خط ۲ مترو اصفهان از وسط مسجد جامع رد می‌شود؟ وضعیت بسیار نگران کننده تأمین آب مشهد | تنش آبی مشهد به مرز بحرانی رسید؛ فقط ۶ درصد آب در سد دوستی باقی مانده است هشدار نماینده مجلس درمورد خشک شدن رودخانه قزل‌اوزن کردستان وعده معاون آموزش ابتدایی آموزش و پرورش درمورد سال تحصیلی ۱۴۰۵ - ۱۴۰۴ مهارت‌محوری دانش آموزان در دستورکار آموزش و پرورش پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (چهارشنبه، ۸ مرداد ۱۴۰۴) | رگبار باران در نیمه شمالی استان نشانه‌ای که می‌گوید سردرد کودک شما خطرناک است تغذیه با شیر مادر ظرف یک ساعت اول تولد، اولین واکسن نوزاد محسوب می‌شود تأثیر میوه و سبزی بر کاهش مشکلات گوارشی سند مالکیت ۳۶ خانه‎ تاریخی شاخص استان فارس صادر شد (۸ مرداد ۱۴۰۴) توسعه متوازن رشته‌های تحصیلی در خراسان رضوی بالاتر از میانگین کشوری است دستور رئیس کل دادگستری خراسان رضوی برای بازنگری در بازداشت متهمان جرائم سبک میزان بارش باران در سال ۱۴۰۴ چقدر کاهش یافته است؟ برگزاری آزمون استخدامی آموزش و پرورش، فردا و پس‌فردا (۹ و ۱۰ مرداد ۱۴۰۴) | حدود ۳۰ هزار نفر گزینش خواهند شد چگونه می‌توان از مشکلات تنفسی بعد از عمل بینی پیشگیری کرد؟ نمک‌های رنگی حاوی ترکیبات سرطان‌زا هستند ۳۱ پایگاه اورژانس بانوان در سراسر کشور فعال است مراقب تپش‌های قلبتان باشید! مرحله دوم وام ضروری ۵۰ میلیون تومانی بازنشستگان کشوری واریز شد (۸ مرداد ۱۴۰۴) مدیرعامل تأمین اجتماعی: متعهد به امانتداری از دارایی کارگران و بازنشستگان هستیم اطلاعیه جدید سازمان بازنشستگی نیرو‌های مسلح در خصوص حقوق تیر ماه ۱۴۰۴ بازنشستگان لشکری زلزله‌ای به بزرگی ۸ ریشتر روسیه را لرزاند | احتمال بروز سونامی در شرق روسیه (۸ مرداد ۱۴۰۴) + فیلم ثبت‌نام آزمون دانشگاه علوم اسلامی رضوی در ۲۶ رشته تحصیلی قانون هوای پاک در مسیر بازنگری در مجلس شورای اسلامی | آیا نفس‌های شهر مشهد احیا می‌شود؟
سرخط خبرها

علت ابتلا به «قارچ سیاه» چیست؟

  • کد خبر: ۷۸۸۱۲
  • ۰۶ شهريور ۱۴۰۰ - ۱۵:۴۰
علت ابتلا به «قارچ سیاه» چیست؟
قارچ سیاه یک بیماری فرصت طلب و مهاجم با سیر سریع است و در افرادی که مکانیسم دفاعی بدن آن‌ها به هر دلیل مختل شده، ایجاد می‌شود.

به گزارش شهرآرانیوز، دکتر علی ناصری با اشاره به اینکه انچه اخیرا در خصوص بیماری قارچ سیاه مطرح می‌شود در واقع همان موکورمایکوزیس است که بیماری قارچی فرصت طلب و مهاجم با سیر سریع و در افرادی که مکانیسم دفاعی بدن آن‌ها به هر دلیل مختل شده است ایجاد می‌شود، گفت: این بیماری از رده قارچ‌های موکور به وجود می‌آید ودر طبیعت، برروی شیرینی، فضولات و مواد گیاهی و آلی در حال فساد حضور دارند که اسپور ان‌ها در هوا پراکنده است و از طریق تنفس ویا پوست می‌تواند وارد بدن فرد شود و به صورت معمول بیماری زا نیست.

دکتر علی ناصری با اشاره به اینکه انچه اخیرا در خصوص بیماری قارچ سیاه مطرح می‌شود در واقع همان موکورمایکوزیس است که بیماری قارچی فرصت طلب و مهاجم با سیر سریع و در افرادی که مکانیسم دفاعی بدن آن‌ها به هر دلیل مختل شده است ایجاد می‌شود، گفت: این بیماری از رده قارچ‌های موکور به وجود می‌آید ودر طبیعت، برروی شیرینی، فضولات و مواد گیاهی و آلی در حال فساد حضور دارند که اسپور ان‌ها در هوا پراکنده است و از طریق تنفس ویا پوست می‌تواند وارد بدن فرد شود و به صورت معمول بیماری زا نیست.

دکتر ناصری تاکید کرد: این بیماری با تشخیص پزشک معالج، کنترل بیماری زمینه‌ای، برداشت بافت‌های درگیر و درمان دارویی مناسب می‌تواند کنترل و درمان شود.

 

منبع: وبدا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->