علت نقص فنی خط یک مترو مشهد چه بود؟ (۲۱ خرداد ۱۴۰۴) ویدئو | تحول ترافیکی بزرگراه پیامبر اعظم (ص) مشهد با ساخت ۶ پل جدید تا شاهنامه برگزاری جشنواره گل در باغ گل‌های مشهد (۲۳ خرداد ۱۴۰۴) رئیس کمیسیون خدمات شهری و محیط زیست شورای اسلامی شهر مشهد مقدس: اجرای پروژه‌های شهری منوط به پیوست زیست محیطی است برخورد قاطع شهرداری مشهد با ساخت‌وساز‌های غیرمجاز آغاز توزیع بلیت‌های رایگان استخر روباز بوستان ملت مشهد کنگره بزرگداشت ۱۸ هزار شهید بزرگترین رویداد فرهنگی در حوزه ایثار و شهادت خراسان رضوی است کیفیت هوای کلانشهر مشهد امروز ناسالم است (۲۱ خرداد ۱۴۰۴) شهردار مشهد مقدس: معراج شهدا، پیش از برگزاری کنگره بزرگداشت ۱۸ هزار شهید خراسان رضوی، به بهره‌برداری خواهد رسید + فیلم آماده‌باش سراسری برای مقابله با سیل احتمالی و وقوع آب‌گرفتگی در خراسان رضوی (۲۰ خرداد ۱۴۰۴) عضو شورای اسلامی شهر مشهد: پروژه‌های شهری بیش از هر زمان دیگری در حال بهره‌برداری هستند آماده‌باش ۶ هزار و ۵۰۰ نیروی خدمات شهری مشهد درپی صدور هشدار نارنجی هواشناسی خراسان رضوی (۲۰ خرداد ۱۴۰۴) احداث ۶ پل در بزرگراه پیامبراعظم(ص) مشهد، حدفاصل بزرگراه هاشمی‌رفسنجانی و شهرک صنعتی پیش‌بینی هوای مشهد و خراسان رضوی امروز (سه‌شنبه، ۲۰ خرداد ۱۴۰۴) | بارش‌های رگباری و احتمال وقوع صاعقه و تگرگ در مشهد شهردار منطقه ۱۰ مشهد: تقاطع غیرهم‌سطح امام‌حسن(ع) و چپ‌گرد بولوار شاهنامه، دو مگاپروژه منطقه ۱۰ هستند آهنگ تاریخ در «میل آهنگان» | درباره میل اخنگان، یکی از بناهای تاریخی حومه مشهد در شمال شرق توس سالن معراج بهشت‌رضا(ع) مشهد تا شهریورماه ۱۴۰۴ به بهره‌برداری می‌رسد پیشرفت ۹۷ درصدی پروژه‌های عمرانی سازمان مدیریت آرامستان‌ها | توسعه ۳۵ هکتاری بهشت‌رضا(ع) در سال ۱۴۰۳ مدیرعامل سازمان پایانه‌های مسافربری شهرداری مشهد مقدس: در اردیبهشت ۱۴۰۴، به بیش از دو میلیون و ۵۷۱ هزار زائر و مجاور خدمات ارائه شد نجات ۲ هزار چنار در خیابان کوهسنگی مشهد هوای کلانشهر مشهد در آستانه وضعیت هشدار (۲۰ خرداد ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

تامین زیرساخت‌ها در توس مستلزم تعیین تکلیف طرح تفصیلی است

  • کد خبر: ۷۸۹۰۲
  • ۰۷ شهريور ۱۴۰۰ - ۱۴:۱۰
تامین زیرساخت‌ها در توس مستلزم تعیین تکلیف طرح تفصیلی است
رئیس کمیسیون ویژه توسعه و بهسازی توس شورای اسلامی شهر مشهدمقدس گفت: نبود طرح تفصیلی، جدی‌ترین مشکل امروز توس و این بافت منفصل شهری است و بخاطر همین خلاء و فقدان، مدیریت شهری مشهد نمی‌تواند نسبت به تامین و ایجاد برخی زیرساخت‌ها که رفاه ساکنان را بهمراه دارد، اقدام نماید.

به گزارش شهرآرانیوز، مجید طهوریان‌عسگری با بیان اینکه کمیسیون توس براساس ویژگی‌های خاص این بافت از نظر مباحث کالبدی، اجتماعی، مردمی و همچنین با توجه به فرمان مقام معظم رهبری، یکی از اولویت‌های جدی شورای ششم شهر مشهد است، اظهارکرد: این محدوده ۱۰ سال است که به محدوده منفصل شهری مشهد اضافه شده و از سوی دیگر بیش از ۲۵ سال نیز از سالروز صدور فرمان رهبری مبنی بر توسعه و بهسازی توس می‌گذرد.

طهوریان‌عسگری در ادامه گفت: در سال‌های نخستی که این بافت به محدوده شهری اضافه شد، روند‌ها مسیر خود را به کندی جلو برد، ولی طی ۴ سال گذشته خوشبختانه اتفاقات خوبی در این محدوده رقم خورده که در عین حال کافی نیست.

رئیس کمیسیون توسعه و بهسازی توس شورای اسلامی شهر مشهدمقدس نبود طرح تفصیلی را جدی‌ترین مشکل امروز توس دانست و تصریح کرد: تعیین تکلیف وضعیت اراضی و پاسخگویی به شهروندان ساکن در این بافت براساس طرح تفصیلی را یکی از رسالت‌های اصلی خود می‌دانیم که امیدواریم با مشارکت اداره‌کل راه و شهرسازی این طرح آماده شود و مردم پس از ۱۰ سال بلاتکلیفی بتوانند پاسخ متناسب با نیاز خود برای ساخت و ساز دریافت نمایند.

طهوریان عسگری در پایان گفت: تلاش مدیریت شهری در این دوره این است که ساکنان توس، به عنوان حافظان اصلی میراث بزرگ ما یعنی آرامگاه فردوسی، در اولویت نگاه رفتاری شهرداری قرار گیرند و منافع ناشی از اقدامات شهرداری متوجه این عزیزان شود و ثمره صبر خود را در قالب یک انتفاع اجتماعی ببینند.

منبع:پایگاه اطلاع‌رسانی شورای اسلامی شهر مشهدمقدس

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->