اعتراض رسمی استقلال به تغییر زمان بازی فجر آخرین جزئیات از وضعیت جسمانی صابر کاظمی نمایش قوی کاپیتان ایرانی در تمرینات پیش‌فصل ستارگان عراق  سرخ‌ها در نقل و انتقالات ناک اوت شدند | مورینیو هم به درد این پرسپولیس نمی‌خورد الوحدات با چند غایب کلیدی مقابل استقلال در تهران نتیجه و ویدیوی خلاصه بازی یوونتوس و کومو (۲۷ مهر ۱۴۰۴) | شکست بدموقع تورینی‌ها بازگشت اوریه به تمرین پرسپولیس پخش زنده بازی لیورپول و منچستریونایتد (۲۷ مهر ۱۴۰۴) + تماشای آنلاین هاشمیان استعفا نمی‌دهد قهرمان جهان در ترکیب استقلال قائمی: برای صابر کاظمی دعا کنید یامال دیگر امضا نمی‌دهد! تاریخ و ساعت بازی شارجه و تراکتور (۲۸ مهر ۱۴۰۴) | اسکوچیچ در فکر انتقام درویش در هیئت‌مدیره پرسپولیس باقی می‌ماند کفش طلای MLS برای مسی جلسه هیئت‌مدیره پرسپولیس لغو شد اشنایدر، داور بازی بارسا و المپیاکوس غیبت چشمی در لیگ قهرمانان آسیا پیشنهادات اروپایی برای حسین نژاد رسید
سرخط خبرها

خلیل نژاد:نفتی‌ها سورپرایزمان کردند|جواب خوبی‌های ما جریمه نبود!

  • کد خبر: ۷۹۱۳۱
  • ۰۹ شهريور ۱۴۰۰ - ۱۵:۳۸
خلیل نژاد:نفتی‌ها سورپرایزمان کردند|جواب خوبی‌های ما جریمه نبود!
بازیکن سابق تیم بسکتبال نفت آبادان معتقد است شرایط این تیم در فصل گذشته اصلا خوب نبوده و بازیکنان بخاطر رابطه خوبی که با همدیگر داشتند شرایط سخت را تحمل کرده اند.

سعیده فتحی/شهرآرانیوز، باشگاه نفت آبادان گویا امروز با بازیکنان و کادر فنی تیم بسکتبال فصل قبل خود تسویه کرده و همین کار آن‌ها باعث اعتراض اعضای سابق این تیم شده است آنهم به این دلیل که گویا نفتی‌ها جریمه سنگینی را برای تیم در نظر گرفتند.
سعید داورپناه کاپیتان فصل گذشته نفت آبادان در اینستاگرام خود نوشته است: «آقایونی که میخواستن بدونن چرا بازیکنان، مربی و کادرشون از تیم نفت  بعد از این همه تلاش و زحمت که نادیده گرفته شد جدا شدن، بدونن بعد از ۶ ماه بلاک بودن ۳۰ درصد جریمه شدیم! و اینکه حتما پیگیر هستیم که تمام بازیکنان به حق و حقوق خود برسند. فحشم کمتر به ما بدین لطفا وقتی از هیچی خبر ندارین! منتظر جواب آقایون برای جریمه کردن بچه‌ها هم هستیم.»
حماد سامری سرمربی فصل قبل این تیم هم نوشته است: «این جواب این همه سال زحمت در باشگاه نفت آبادان نبود. حق الناس خوردنی نیست. بزودی...»
محمد حسن زاده دیگر بازیکن ملی پوش این تیم هم نوشته است: «واقعا این رفتار با بازیکنی که خودش رو جزوی از مردم آبادان می‌دونست باور نکردنی و بی انصافیه. من نصف عمر ورزشیم رو برای این شهر و خوشحالی مردمش گذاشتم، اینه جوابش؟ واقعا ۳۰ درصد جریمه! دقیقا تو کدوم قرارداد این نوشته شده که ما بی خبریم؟ جناب آقای پارو شما اومدی و این همه اعتبار و زحمت جمع شده چند ساله این تیم رو که با زحمت به این جایگاه رسیده بود رو به تنهایی زیر سوال بردی و باید به ما و مردم توضیح بدید که دلیل جواب ندادن و بعدش هم بلاک کردن مون چه بوده؟»از اشکان خلیل نژاد بازیکن خوب نفت آبادان که این فصل پیراهن ذوب آهن را برتن خواهد کرد هم درباره دلیل جریمه‌هایی که شده اند پرسیدیم که او هم در پاسخ گفت: ما هم هنوز نمی‌دانیم چه اتفاقی افتاده است! کسی از باشگاه جوابگوی ما نیست. کل تیم نفت را جریمه کردند آنهم با وجودی که هیچ چیزی درباره جریمه در قراردادهایمان ذکر نشده بود. ۴۰ درصد از قرارداد ما را پرداخت نکرده بودند و امروز بعد از ۵ ماه همه را سورپرایز کردند. ما اصلا نمی‌دانیم برای چه جریمه شده ایم!
او در ادامه گفت: تیم نفت آبادان از بیرون قشنگ به نظر می‌رسید و آن هم به این دلیل بود که بچه‌ها با هم خیلی خوب بودند و از جان و دل مایه می‌گذاشتند، اما از درون اوضاع تیم خیلی بد بود. تیم به آن خوبی را از هم پاشیدند و حالا هم این کار را کردند. هیچ سالی اینگونه نبود و تا رقابت‌ها تمام می‌شد بدون آنکه یک ریال کم کنند پرداخت می‌کردند، اما این فصل که شرایط تیم خیلی بد بود آخر سر هم این کار را با ما کردند.
خلیل نژاد درباره شرایطی که بر تیم در فصل گذشته حاکم بود نیز گفت: من اگر برای شما بگویم که چه شرایطی داشتیم گریه تان می‌گرید. زبان مان چوب شد آنقدر گفتیم غذای مان کیفیت خوبی ندارد و هر هفته می‌گفتند هفته دیگر درست می‌شود. چه از لحاظ غذا و چه اسکان شرایط خوبی نداشتیم و بچه‌ها فقط بخاطر همدیگر آن شرایط را تحمل کردند. هر بازیکن دیگری بود آن شرایط را تحمل نمی‌کرد، اما ما بخاطر رابطه خوبی که در تیم مان بین بازیکنان و کادر فنی وجود داشت همه را به جان خریدیم.
بازیکن سابق نفت در پایان گفت: مثل اینکه بخاطر جدا شدن ما از نفت ناراحت شدند و خواستند این مدلی تلافی کنند. همه ما شوک شدیم که چرا نفت آبادان با ما این کار را کرد. کادر فنی و بازیکنان با جان و دل برای این تیم بازی کردند و بدون بازیکن خارجی هرچه داشتیم گذاشتیم تا نفت نتیجه خوبی به دست آورد، اما الان حق ما را ضایع کردند، جواب خوبی های ما را با جریمه دادند که این حق مان نبود.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->