نتیجه و ویدیو کشتی فرخی در فینال قهرمانی جهان(۲۸ شهریور ۱۴۰۴)| الوعده وفا! نتیجه و ویدیو کشتی میرزازاده در فینال قهرمانی جهان(۲۸ شهریور ۱۴۰۴)| پسر طلایی ایران ویدیو| پرتاب بطری به سمت وحید هاشمیان توسط هوادار پرسپولیس! نتیجه و ویدیو خلاصه بازی پرسپولیس و چادرملوی اردکان در لیگ برتر(۲۸ شهریور ۱۴۰۴)| وضعیت قرمز سرخ‌ها نتیجه و ویدیو کشتی احمدی در فینال قهرمانی جهان(۲۸ شهریور ۱۴۰۴)| شکست تلخ پخش زنده بازی میرزازاده، فرخی و احمدی در فینال کشتی فرنگی قهرمانی جهان (۲۸ شهریور ۱۴۰۴) + تماشای آنلاین پخش زنده بازی پرسپولیس و چادرملو اردکان (۲۸ شهریور ۱۴۰۴) + تماشای آنلاین شکست ۷ گله استقلال | خارجی‌های بی‌مشتری، بلای جان تیم‌های ایرانی عملکرد ضعیف سیدورف در استقلال آماده باش ساپینتو به فرعباسی برای بازی با پیکان حمله نیکبخت واحدی به خسرو حیدری | بدون رزومه در استقلال مربی شد! نتیجه و ویدئوی کشتی عبدولی مقابل حریف آذربایجانی (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) | نایب قهرمان جهان هم به زانو درآمد زارعی: نمایشگاه «خانواده ورزش» فرصتی برای ارتباط مستقیم جامعه ورزشی با شهروندان است نتیجه و ویدئوی کشتی احمدی مقابل حریف مولداوی (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) | صعود با ضربه فنی درخشش ستاره مشهدی تیم ملی والیبال نتیجه و ویدئوی کشتی فرخی مقابل حریف سوئیسی (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) | دو قدم تا طلا نتیجه و ویدئوی کشتی عبدولی مقابل حریف قزاقستانی (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) | صعود به یک چهارم نتیجه و ویدئوی کشتی فرنگی میرزازاده مقابل حریف فنلاندی (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) | پهلوان ایرانی فقط ضربه می‌کند ویدیو درخواست بازبینی پیاتزا مقابل فیلیپین نتیجه و ویدئو مسابقه والیبال ایران و فیلیپین (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) | صعود پر دردسر
سرخط خبرها

امیدواری به امید‌ها با هدایت مهدوی‌کیا| شکستن طلسم با موشک هامبورگ؟

  • کد خبر: ۷۹۱۹۰
  • ۱۰ شهريور ۱۴۰۰ - ۱۰:۴۸
امیدواری به امید‌ها با هدایت مهدوی‌کیا| شکستن طلسم با موشک هامبورگ؟
کار مهدی مهدوی‌کیا با تیم‌ملی امید از امروز به‌صورت رسمی آغاز می‌شود.

به گزارش شهرآرانیوز، مهدی مهدوی کیا به عنوان گزینه منتخب فدراسیون فوتبال برای هدایت تیم ملی امید طی هفته‌های اخیر مذاکرات تلفنی با شهاب‌الدین عزیزی خادم و حسن کامرانی فر داشت و از حضور خود تا روز هشتم شهریور ماه در تهران برای انجام مذاکرات نهایی خبر داده بود. طبق وعده قبلی، مهدوی کیا با حضور در تهران، دیروز در فدراسیون فوتبال حضور یافت تا با عزیزی خادم در خصوص شرایط همکاری دیدار و گفتگو کند.


مهدی مهدوی‌کیا که چندی پیش در مذاکرات تلفنی با عزیزی‌خادم و کامرانی‌فر، رئیس و دبیرکل فدراسیون، برای هدایت تیم امید به توافق رسیده بود، دیروز به‌طور رسمی با فدراسیون فوتبال ایران به توافق رسید و قرارداد همکاری امضا کرد. او قرار است تا المپیک ۲۰۲۴پاریس هدایت تیم امید را بر عهده داشته باشد. این بدین معنی است که مهدی مهدوی‌کیا با هر نتیجه‌ای در مسابقات پیش روی قهرمانی زیر ۲۳ سال آسیا، در رأس کادر فنی تیم امید باقی خواهد ماند. بر اساس توافق‌ها میان مهدی مهدوی‌کیا و فدراسیون فوتبال، در مسیر هدایت تیم امید چند مربی آلمانی به مهدوی‌کیا کمک خواهند کرد که البته هنوز نام آن‌ها مشخص نیست.

 

مهدوی‌کیا سال‌ها در فوتبال آلمان بوده است و وقتی وارد حرفه مربیگری شد، به‌جای هدایت بزرگ‌سالان، تجربیات خود را به فوتبال پایه معطوف کرد و علاوه بر کار در باشگاه هامبورگ، در ایران نیز با راه‌اندازی آکادمی کیا به پرورش بازیکنان مستعد پرداخت. ملی‌پوش سابق کشورمان حالا در جدی‌ترین تجربه مربیگری خود، هدایت امید‌ها را بر عهده گرفته است تا شاید بتواند با تجربیات خود و برنامه مناسب، طلسم غیبت ایران در المپیک را بشکند. اولین محک مهدی مهدوی‌کیا در تیم امید، آبان‌ماه در شهر دوشنبه تاجیکستان در مسابقه با تیم‌های میزبان، نپال و لبنان خواهد بود. این مسابقات به بهانه قهرمانی آسیا برگزار می‌شود و مهدی مهدوی‌کیا پیشنهاد داده است که با بازیکنان زیر ۲۱ سال در این مسابقات حاضر شود.

 

یعنی همان بازیکنانی که در مقدماتی المپیک پاریس می‌توانند تیم‌ملی امید را همراهی کنند. در صورتی‌که فدراسیون فوتبال این پیشنهاد را بپذیرد، بازیکنان متولد یازدهم دی ۱۳۷۹ به بالا به اردوی تیم‌ملی امید دعوت خواهند شد. اما اگر مهدی مهدوی‌کیا تصمیم بگیرد که با بازیکنان زیر ۲۳ سال وارد بازی‌ها شود، بازیکنان متولد ۱۱ دی ۱۳۷۷ به بالا هم شانس حضور در اردوی تیم امید را خواهند داشت. فوتبال ایران از المپیک ۱۹۷۶ مونترال بدین سو هرگز نتوانسته است به این رقابت‌ها راه پیدا کند و حالا پس از نزدیک به ۵ دهه، مهدی مهدوی‌کیا و شاگردانش مأموریت صعود را برعهده گرفته‌اند.

فدراسیون فوتبال کشورمان باید ۵ مهر نام ۵۰ بازیکن زیر ۲۳ سال را برای شرکت در مسابقات مقدماتی قهرمانی زیر ۲۳ آسیا در شهر دوشنبه برای فدراسیون فوتبال آسیا ارسال کند. تیم ملی امید برای صعود به دور نهایی بازی‌ها که در سال ۲۰۲۲ و با حضور ۱۶ تیم در تاشکند برگزار می‌شود باید در شهر دوشنبه و در مصاف با تیم‌های نپال، لبنان و تاجیکستان اول شود. زیرا بازی‌ها در ۱۱ گروه برگزار می‌شود و از بین تیم‌های دوم، فقط ۴ تیم راهی دور بعد می‌شوند. به یاد داریم در سال ۲۰۱۷ و در بازی‌های مقدماتی تیم زیر ۲۳ سال ایران با پیروزی بر قرقیزستان و شکست در برابر عمان نتوانست به دور نهایی بازی‌ها صعود کند و باید گفت بازی‌های آسانی در انتظار تیم امید نیست.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->