توضیحات رئیس مرکز اطلاع‌رسانی وزارت آموزش و پرورش در خصوص نگرانی از پلیسی شدن محیط مدارس جزئیات زورگیری از دانشجویان خواجه نصیرالدین طوسی آزادی ۸۲۹ نفر از زندانیان جرایم غیرعمد در سال ۱۴۰۳ | فقط ۷۲۰ زندانی بدهکار دیگر در زندان‌های استان باقی مانده‌اند فراخوان چهارم جذب نخبگان در دستگاه‌های اجرایی از شهریورماه ۱۴۰۴ رهایی نوجوان ۱۶ساله از چنگ گروگان‌گیران در عملیات پلیس (۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) تصادف زنجیره‌ای در محور ملک‌آباد - مشهد؛ انتقال ۱۱ مصدوم به بیمارستان (۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) ماجرای مرگ همزمان ۶ نفر در خانه باغی در ارومیه + فیلم و علت فوت هشدار سطح زرد هواشناسی در خراسان رضوی در پی پیش‌بینی افزایش دما (چهارشنبه، ۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) رفع توقیف گواهینامه رانندگان متخلف نوروز ۱۴۰۴ در خراسان رضوی آغاز ثبت‌نام اینترنتی کتاب‌های درسی از اردیبهشت رسانه‌ها در ارتقای سلامت عمومی نقش مهمی دارند | ضرورت تقویت همکاری اصحاب رسانه با فعالان حوزه سلامت زورگیری از ۲ دانشجوی دانشگاه خواجه نصیرالدین طوسی تهران (۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) خطر طغیان سرخک در خراسان رضوی زیر سایه واکسن هراسی احتمال بروز افسردگی در سالمندان گوشی باز این علائم روانی را جدی بگیرید بهره‌برداری از مرکز خدمات سلامت روستایی به همت خیران در سبزوار (۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) انتقال تتلو به انفرادی تکذیب شد علت بیش از ۶۰ درصد مراجعات کودکان ایرانی به پزشک چیست؟ انتخاب معلمان نمونه ۱۴۰۴ در مراحل پایانی + جزئیات تیم‌های ملی المپیاد به مسابقات جهانی تابستانی اعزام می‌شوند پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (چهارشنبه، ۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) | دمای مناطق گرمسیر استان به ۴۰ درجه می‌رسد برنامه‌ریزی برای تسهیل فرایند صدور کارت پایان خدمت معلمان در دستورکار قرار گرفت چرا برخی بیماران در اورژانس بیمارستان معطل می‌مانند؟ کشف ۲ هزار و ۷۰۰ کیلوگرم مواد مخدر در مرز‌های خراسان‌رضوی تولید ۶ میلیون قوطی شیرخشک در فروردین ۱۴۰۴ گوسفندها، سارقان بدسابقه را  لو دادند | دستگیری سارقانی با ۲۰ سال سابقه زندان توضیحات پلیس درباره پرونده عامل تعرض به کودکان + فیلم نحوه محاسبه حقوق بازنشستگان کشوری در سال ۱۴۰۴ اعلام شد + جدول فرماندهی انتظامی مشهد اقدامات خود در حوزه زائران نوروز ۱۴۰۴ را تشریح کرد آیا شام دیرهنگام باعث افزایش وزن می‌شود؟
سرخط خبرها

سلخت واکس مخصوص لوازم چرمی در منزل

  • کد خبر: ۷۹۴۵۱
  • ۱۳ شهريور ۱۴۰۰ - ۱۵:۱۵
سلخت واکس مخصوص لوازم چرمی در منزل
اگر این روز‌ها سری به بازار کیف و کفش زده باشید، متوجه قیمت‌های بالای واکس برای وسایل چرمی شده‌اید. برای همین، توصیه می‌کنیم خودتان در خانه دست‌به‌کار شوید و واکس درست کنید.

امیر مقدم | شهرآرانیوز؛ اگر این روز‌ها سری به بازار کیف و کفش زده باشید، متوجه قیمت‌های بالای واکس برای وسایل چرمی شده‌اید. برای همین، توصیه می‌کنیم خودتان در خانه دست‌به‌کار شوید و واکس درست کنید.

روش‌های زیادی برای تهیه واکس وجود دارد. در ادامه یکی از روش‌های ساده و بسیار پرکاربرد و به‌صرفه آن را باهم مرور می‌کنیم.

 

  1. تابه عمیقی بردارید و درون آن مقداری آب بریزید. ظرف فلزی دیگری را درون تابه بگذارید و تابه را روی حرارت ملایم اجاق گاز قرار دهید.
  2. ۸۰ گرم روغن زیتون و ۳۲ گرم پارافین سفید را درون ظرف بریزید. مواد را روی حرارت آن‌قدر به هم بزنید تا پارافین ذوب و ماده خمیری یکدستی ایجاد شود. پارافین به صورت طبیعی با حرارت دادن ذوب می‌شود.
  3. اگر می‌خواهید واکس شما قهوه‌ای یا سیاه شود، مقداری رنگ به آن اضافه کنید. نصف قاشق غذاخوری پودر رنگ مو یا اکسیده قهوه‌ای یا مشکی را به خمیر بیفزایید و خوب هم بزنید تا واکس یک دست و یکنواخت شود.
  4. اگر از واکس فقط یک ماده پولیشی می‌خواهید، بدون افزودن رنگ، واکس شما آماده است و می‌توانید پس از سرد و منجمد شدن، از آن استفاده کنید.
  5. پارافین همان ماده‌ای است که برای ساخت شمع از آن استفاده می‌کنید. این ماده را می‌توانید از خرازی‌ها یا فروشگاه‌های اینترنتی بخرید.
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->