تخفیف ۲۰ درصدی رفع نقص خودرو در مشهد + آدرس تعمیرگاه‌های منتخب درباره کوچه «شهیدان خوراکیان‌۲» در مشهد | رونقی که با ساخت یک بیمارستان خارجی شروع شد سهم بانوان در زیست‌بوم فناوری باید به رسمیت شناخته شود ایستگاه استقبال از زائر منطقه ۷ مشهد، قبل از ماه صفر تکمیل شود گلایه‌های مردم از خدمات جمعه بازار خودرو مشهد | منتظر تحویل زمین برای توسعه هستیم هوای کلانشهر مشهد بالاخره سالم شد (۱۹ خرداد ۱۴۰۴) ۱۲۵ کیلومتر بهسازی و روکش آسفالت در محور‌های فرعی و اصلی استان خراسان رضوی به احترام مردم کار کنیم نگاهی به وضعیت مجتمع های میان راهی در  خراسان رضوی | کمین مرگ در جاده‌های بی‌سرپناه آغاز جشنواره تخفیف‌های ویژه ایام ولایت ۱۴۰۴ در ۱۳ فروشگاه منتخب شهرما در مشهد رغبت‌نداشتن سرمایه‌گذاران به سرمایه‌گذاری در صنعت محصولات لبنی | واحد‌های تولید محصولات لبنی خراسان بی‌علاقه به تولید شیر مدارس بسیج تمام ظرفیت‌های شهرداری مشهد در دهه ولایت ۱۴۰۴ | از فضاآرایی تا تقویت حمل‌ونقل عمومی و خدمات ایمنی اجرای اصلاح الگوی کاشت فضای سبز خیابان کوهسنگی در مشهد برنامه پرواز‌های بازگشت زائران حج تمتع خراسان‌‌های رضوی و شمالی به مشهد + جدول زمانی روایتی کوتاه از تاریخ دوچرخه در مشهد به بهانه روز جهانی آن | گشتن با مرکب شیطان در شهر! سرای عزیزاله‌اف، بهشت ارزان‌قیمت‌ها شتاب در تکمیل ایستگاه‌های کلیدی مترو مشهد | قلندرشریف: ایستگاه میدان بسیج در موعد مقرر به بهره‌برداری می‌رسد بهره‌برداری از «ایوان سلام» در پایانه مسافربری مشهد تا شهریور ۱۴۰۴ آرامگاه پیر مشهد | نگاهی به تغییرات مقبره «پیر پالان‌دوز» گلایه برخی ساکنان خیابان قرنی  ۴۱  مشهد از وضعیت نامناسب پارک زیتون
سرخط خبرها

مدیریت شهری آماده همکاری برای برگزاری رویدادهای بزرگ فرهنگی در‌ مشهد‌‌ است

  • کد خبر: ۷۹۶۱۳
  • ۱۴ شهريور ۱۴۰۰ - ۱۵:۱۶
مدیریت شهری آماده همکاری برای برگزاری رویدادهای بزرگ فرهنگی در‌ مشهد‌‌ است
رئیس کمیسیون فرهنگی و اجتماعی شورای اسلامی شهر مشهدمقدس از اعلام آماده همکاری مدیریت شهری و اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی در برگزاری رویدادهایی چون نمایشگاه کتاب، نمایشگاه قرآن و عترت، جشنواره فیلم فجر و بزرگداشت فردوسی خبرداد.

به گزارش شهرآرانیوز، حجت‌الاسلام حسن منصوریان با اشاره به جلسه اخیر کمیسیون فرهنگی و اجتماعی شورای شهر، اظهارکرد: در این جلسه، مسائل فرهنگی اولویت‌دار مشهد با حضور مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی خراسان رضوی مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

 

وی با بیان اینکه مدیرکل فرهنگ و ارشاد، برش استانی نقشه مهندسی فرهنگی کشور را از اولویت‌های فرهنگی شهر دانست، گفت: در این جلسه، چند اولویت از اولویت‌های استانی برای مسائل فرهنگی مشهدالرضا(ع) مطرح شد که شامل سبک زندگی ایرانی- اسلامی با محوریت جمعیت و فرزندآوری، زیارت و فرهنگ میزبانی، توانمندی حاشیه شهر و سکونتگاه‌های غیررسمی، ساماندهی فرهنگی نوین یا همان فضای مجازی و دیجیتال و همچنین ارتقاء جایگاه فرهنگ عمومی می‌شود.

 

حجت‌الاسلام منصوریان خاطرنشان کرد: در بحث ارتقاء جایگاه فرهنگ عمومی، شورای فرهنگ عمومی را در استان خراسان رضوی داریم که ریاست آن به‌عهده نماینده محترم ولی‌فقیه بوده و دبیری آن را هم مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان عهده‌دار است.

 

رئیس کمیسیون فرهنگی و اجتماعی شورای شهر مشهد با اشاره به برگزاری 4 رویداد بزرگ فرهنگی مشهد، شامل نمایشگاه کتاب، نمایشگاه قرآن و عترت، جشنواره فیلم فجر و بزرگداشت فردوسی، افزود: اداره کل فرهنگ و ارشاد استان خواستار تقویت همکاری شورای شهر و مدیریت شهری مشهد در برگزاری این رویدادها شد.

منصوریان گفت: مدیریت شهری مشهد، اعم از شورای شهر و شهرداری در این دوره همکاری کاملی با اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی خواهد شد؛ همچنین قرار شد در ایام خاص برای متون مورد استفاده در اکران‌های شهری از ظرفیت این اداره کل بهره‌ ببریم.

 

منبع: روابط عمومی شورای اسلامی شهرمشهد

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->