بازگشت بازیکنان محبوب هاشمیان به ترکیب پرسپولیس اوسمار به دنبال بازارگرمی با اسم پرسپولیس پیروانی در جمع بازیکنان پرسپولیس: جاسوسی نکنید اختلاف نظر در کادرفنی پرسپولیس نتیجه و ویدئو خلاصه بازی سپاهان و آخال در لیگ قهرمانان آسیا(۲۲ مهر ۱۴۰۴)| چقدر گل نزنی سپاهان! تیم ماهیگیران قهرمان لیگ سوئد شد پخش زنده بازی بارسلونا و المپیاکوس (۲۹ مهر ۱۴۰۴) + تماشای آنلاین برنامه ویژه بارسلونا برای ستاره سابق منچستریونایتد مهاجم برزیلی رئال در لیست فروش مصدومیت جنپو در تمرین استقلال ترکیب سپاهان مقابل آخال مشخص شد | چند تغییر و بازگشت مهم! مصونیت اندونگ از جریمه و توبیخ| غیبت‌های غیرموجه تمامی ندارد برنامه‌های الهلال برای تقدیر از مرد سال فوتبال آسیا رکوردشکنی‌های مسی این بار در آمریکا شمشیرباز خراسانی در اردوی تیم ملی حاضر شد شروع هیجان NBA از بامداد چهارشنبه (۳۰ مهرماه ۱۴۰۴) احتمال نیمکت‌نشینی دوباره رضاییان قوت گرفت تاریخ و ساعت بازی رئال مادرید و یوونتوس (۳۰ مهر ۱۴۰۴) | آخرین امید تودور در برنابئو بازگشت کنعانی زادگان به ترکیب پرسپولیس
سرخط خبرها

استقبال از قهرمانان پارالمپیکی استان خراسان رضوی در فرودگاه

  • کد خبر: ۷۹۹۲۶
  • ۱۷ شهريور ۱۴۰۰ - ۱۰:۵۷
استقبال از قهرمانان پارالمپیکی استان خراسان رضوی در فرودگاه
هادی رضایی، مهدی بابادی و حسن عبدی ۳ چهره پاراالمپیکی خراسان رضوی به استان خراسان رضوی بازگشتند.

به گزارش شهرآرانیوز؛ کاروان پاراالمپیکی ایران، سردار دل ها، روز گذشته به کشور بازگشت و دراین بین ۳ چهره خراسانی در میان استقبال گرم ورزش دوستان مشهدی از طریق فرودگاه شهید هاشمی نژاد وارد شهر شدند. هادی رضایی، مهدی بابادی و حسن عبدی دیروز با استقبال گروهی از مردم و مسولان به مشهد بازگشتند. در این مراسم استقبال حسن موحدیان رئیس شورای اسلامی مشهد به همراه مهدی ناصحی و حسین علوی دو عضو دیگر شورای شهر و همچنین فرزاد فتاحی مدیر کل ورزش و جوانان و نیز تنی چند از اهالی ورزش حضور داشتند.

۲ طلا بر سینه ۲ ستاره

هادی رضایی و مهدی بابادی چهره‌های ویژه مراسم استقبال دیروز بودند؛ سرمربی و ستاره تیم ملی والیبال نشسته ایران که در توکیو توانستند بااقتدار به مقام قهرمانی برسند و گردن آویز طلا را به ارمغان بیاورند. ۲ نشان ارزشمندی که در حین ورود بر سینه آن‌ها نقش بسته و توجه اصحاب رسانه و حاضران در سالن انتظار فرودگاه بین المللی هاشمی نژاد مشهد را به خود جلب کرده بود.

 

رضایی با این طلا توانست چهارمین طلای پاراالمپیک در قامت سرمربی را به دست بیاورد و مهدی بابادی هم که بعد از طلای المپیک ریو به این طلا خیلی امیدوار بود، توانست دومین نشان زرین خودش را در تاریخ رقابت‌های پاراالمپیک به دست بیاورد. بابادی باتوجه به شرایط سنی فرصت دارد در پاراالمپیک بعدی به سومین نشان طلایش و رکورد هادی رضایی، علی گلکار و احمد شیونی مهجوری، ۳ چهره سه طلایی خراسان در تاریخ پاراالمپیک، برسد.

هادی رضایی: تنها آرزویم ساخت ورزشگاهی اختصاصی برای معلولان و جانبازان در پایین‌شهر مشهد است

مدیر کاروان پاراالمپیک کشورمان گفت: هیچ آرزویی ندارم، جز اینکه ورزشگاهی اختصاصی برای جانبازان و معلولان در پایین‌شهر مشهد ساخته شود. هادی رضایی در مراسم استقبال از او و ۲ ورزشکار خراسانی کاروان کشورمان در توکیو که روز گذشته در فرودگاه هاشمی‌نژاد برگزار شد، در پاسخ به اینکه بعد از کسب مدال‌های متعدد در والیبال‌نشسته چه هدف و آرزوی دیگری دارد، گفت: من به همه آرزو‌ها و اهدافم در والیبال‌نشسته رسیده‌ام و امیدوارم با همکاری مسئولان استان، شهر و شهرداری یک مجموعه اختصاصی خوب برای ورزشکاران معلول و جانباز در پایین‌شهر ساخته شود تا بخش زیادی از مشکلات ما دراین‌زمینه حل شود.

 

وی با اشاره به نتیجه خوبی که کاروان ایران در مسابقات توکیو گرفت، افزود: باید برای شناسایی استعداد‌های جدید و جذب آن‌ها برنامه‌ریزی کنیم؛ کاری که در والیبال‌نشسته انجام شد و توانستیم ۷ دوره به فینال برسیم. پشتوانه‌سازی نیاز ما برای استمرار موفقیت است و این برنامه‌ای است که به امید خدا در ورزش جانبازان و معلولان انجام خواهیم داد.

حسن عبدی: در حد بضاعتمان نتیجه گرفتیم

بازیکن مشهدی تیم‌ملی بسکتبال پاراالمپیک کشورمان گفت: در گروه سختی قرار داشتیم و با بضاعتمان توانستیم جلو ۳ تیم اول جهان نمایش خوبی ارائه کنیم حسن عبدی افزود: چند مهره اصلی ما به‌دلایل مختلف نتوانستند در مسابقات حاضر شوند و مربی مجبور شد از بازیکنان بی‌تجربه و جوان استفاده کند. همچنین ویلچر خوب و بازی تدارکاتی هم نداشتیم که این مسائل در کنار بودن در یک گروه سخت، کار ما را واقعا دشوار کرده بود.
وی ادامه داد: به‌نظر من بچه‌ها همه تلاششان را کردند و باتوجه‌به مسائلی که گفتم، به‌شخصه از عملکرد تیم‌ملی و خودم بسته به بضاعتمان راضی هستم. ما آخرین‌بار سال ۲۰۱۸ در تورنمنت خارجی حضور داشتیم و از آن سال به بعد اصلا بازی تدارکاتی خارجی نداشتیم که این مسئله واقعا برای رشته‌های تیمی تأثیرگذار است.

مهدی بابادی: هر بازی ما در توکیو یک فینال بود

بازیکن سبزواری تیم والیبال‌نشسته گفت: هر بازی ما در توکیو یک فینال بود، زیرا همه تیم‌ها جلو ایران باانگیزه بازی می‌کردند. مهدی بابادی افزود: سطح مسابقات امسال خیلی خوب بود. حریف اصلی‌مان در سال‌های گذشته فقط بوسنی بود، اما امسال همه تیم‌ها پیشرفت کرده بودند و این کار ما را سخت کرده بود. وی ادامه داد: بیش از ۲۰۰ جلسه تمرین کرده بودیم و با آمادگی کامل و آنالیز دقیق تیم‌ها در بازی‌ها شرکت کرده بودیم و برای تک‌تک امتیازاتمان برنامه داشتیم.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->