فیفا تایید کرد؛ بیفوما محروم نیست خطر سربازی بیخ گوش ۲ بازیکن استقلال ۲ بازیکن نامی پرسپولیس حاضر به کاهش رقم قراردشان شدند بازگشت ارونوف به ترکیب اصلی پرسپولیس؟ نتیجه و ویدئو خلاصه بازی سپاهان و ملوان (۲۸ مرداد ۱۴۰۴) | توقف طلایی‌پوشان در انزلی جدول لیگ برتر ایران در پایان هفته اول (۲۸ مرداد ۱۴۰۴) | دست مدعیان از صدر کوتاه ماند نتیجه بازی استقلال و تراکتور در هفته نخست لیگ(۲۸ مرداد ۱۴۰۴)+ ویدیو گل| شاهکار ساپینتو ویدیو| خلاصه بازی استقلال و تراکتور در هفته نخست لیگ(۲۸ مرداد ۱۴۰۴) پخش زنده بازی رئال مادرید و اوساسونا (۲۸ مرداد ۱۴۰۴) + تماشای آنلاین پخش زنده بازی سپاهان و ملوان + تماشای آنلاین پخش زنده بازی تراکتور و استقلال در لیگ برتر + تماشای آنلاین سروش رفیعی، طراح نبرد‌های بیرون از زمین لیائو غایب بزرگ میلان در هفته اول سری آ علی کریمی چند میلیارد برای استقلال آب خورد؟| بازگشت هنگفت! طارمی در رادار نیس نصف پرسپولیس بدون مجوز و کارت بازی| سرمربی و کادر هم آی دی نداشتند! پخش زنده بازی النصر و الاتحاد در سوپرکاپ + تماشای آنلاین پرسپولیس هاشمیان ضعیف در ساختن موقعیت گل|هشدار به وحید و شاگردان VAR به تبریز رسید
سرخط خبرها

برداشت دردسر ساز | میرحسینی و آرمات بحث شان شهداب بود، نه اردکان!

  • کد خبر: ۸۰۰۰۵
  • ۱۷ شهريور ۱۴۰۰ - ۱۴:۲۱
برداشت دردسر ساز | میرحسینی و آرمات بحث شان شهداب بود، نه اردکان!
مسعود آرمات می گوید: متاسفانه از صحبت هایم برداشت اشتباهی شده و منظورم شهداب بود نه اردکان!

گروه ورزش/شهرآرانیوز، ظاهرا در گفت و گوی یکی از خبرگزاری‌ها با سرمربی تیم ملی والیبال نوجوانان ، از صحبت‌های مسعود آرمات در خصوص حضور ملی پوشان نوجوان در یک تیم لیگ برتری، برداشت و تلقی دیگری صورت گرفته که دردسر ساز شده است.
مسعود آرمات و عباسعلی میرحسینی در این ارتباط در تماس‌هایی جداگانه، متفق القول عنوان داشته اند که منظور صحبت شان تیم شهداب یزد بود و نه خاتم اردکان!
میرحسینی در این باره گفت:بعد از مقام سومی نوجوانان در جهان به آرمات تبریک گفتم و عنوان داشتم که اگر بازیکن نوجوانی قراردادی با باشگاهی ندارد و با توجه به اینکه شهداب قصد شرکت دادن تیمی جوان برای لیگ یک را دارد، به ما معرفی کند.
او در ادامه گفت: هدف ما هم پشتوانه سازی برای والیبال ملی و هم برای باشگاه شهداب در آینده است و اصلا در خصوص اردکان با ایشان صحبتی نداشته ام.
آرمات هم در این خصوص با تایید حرف‌های میرحسینی گفت: متاسفانه از صحبت هایم برداشت اشتباهی شده و منظورم شهداب بود نه اردکان! آقای میرحسینی مدیر تیم‌های پابه باشگاه شهداب به من زنگ زد تا این موفقیت را تبریک بگوید و در حین صحبت از من خواست تا در صورت صلاحدید بازیکنان مستعد را به وی معرفی کنم تا به عنوان پشتوانه تیم بزرگسالان شهداب تحت پوشش قرار گیرند و ایشان به هیچ وجه درباره تیم اردکان صحبتی با بنده نکرده بود و دلیلی هم نداشت، چون سمت میرحسینی در شهداب است.
آرماتدر ادامه گفت: البته بعد از پیکار‌های جهانی من به شخصه از آقای داورزنی خواهش کردم که بچه‌ها را رها نکنند و در صورت امکان در قالب یک تیم حفط شوند که ایشان هم گفت بیشتر این بازیکنان قرار داد دارند و نمی‌توانیم آن‌ها را در اختیار بگیریم.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->