تصاویر مردان میدان مین، در مشهد اکران می‌شود تبریک شهردار مشهد مقدس به مناسبت عید سعید قربان (۱۶ خرداد ۱۴۰۴) توضیحات مدیرعامل شرکت قطار شهری مشهد در خصوص بدهی به صندوق توسعه ملی کیفیت هوای کلانشهر مشهد امروز (۱۶ خرداد ۱۴۰۴) در شرایط بسیار ناسالم قرار دارد پرداخت کامل معوقات بیمه تکمیلی کارکنان شهرداری مشهد افزایش ساعات سرویس‌دهی خط ۳ قطار شهری مشهد در روز عرفه (۱۵خرداد ۱۴۰۴) پیام تسلیت رئیس شورای اسلامی شهر مشهد مقدس در پی جان‌باختن پاکبان مشهدی آماده‌باش کامل ناوگان تاکسیرانی مشهد هم‌زمان با سالروز رحلت بنیان‌گذار انقلاب اسلامی، قیام ۱۵خرداد و برگزاری دعای عرفه ۱۴۰۴ بی‌احتیاطی راننده منجر به فوت یک پاکبان مشهدی در پیاده‌رو شد (۱۴ خرداد ۱۴۰۴) پیام تسلیت شهردار مشهد به مناسبت سالگرد ارتحال امام خمینی (ره) و گرامیداشت یوم الله ۱۵ خرداد امضای تفاهم نامه تامین مسکن حمایتی ویژه اقشار خاص در مشهد «نهضت آسفالت» در مشهد | تحقق ۴ میلیون مترمربع روکش معابر تا پایان خرداد ۱۴۰۴ پیگیری تأمین منابع مالی در قرارگاه راهبری و تحول در مدیریت منابع شهری مشهد حسامی: از ظرفیت‌های رسانه‌ای برای روشنگری درباره جنایات رژیم صهیونیستی استفاده کنیم سرویس‌دهی ویژه ناوگان اتوبوسرانی مشهد در روز‌های عرفه و عید سعید قربان (۱۵ و ۱۶ خردادماه ۱۴۰۴) محدودیت‌های ترافیکی مراسمات دعای عرفه و نماز عید قربان ۱۴۰۴ در مشهد اعلام شد کدام مراکز معاینه فنی در مشهد، ۱۴ و ۱۵ خرداد ۱۴۰۴ فعال هستند؟ دستگاه حفار خط سه مترو مشهد در نزدیکی ایستگاه امامیه قرار دارد مشهد، پیشتاز توسعه مسیر‌های دوچرخه‌سواری در کشور با ۲۲۰ کیلومتر زیرساخت بازگشت تیم ملی دوومیدانی به کشور در غیاب حاشیه‌سازان وضعیت عارف آقاسی مشخص شد
سرخط خبرها

امروز؛ هوای مشهد برای گروه های حساس نا سالم است

  • کد خبر: ۸۰۱۱۴
  • ۱۸ شهريور ۱۴۰۰ - ۱۴:۱۶
امروز؛ هوای مشهد برای گروه های حساس نا سالم است
هوای مشهد برای پنجمین روز متوالی آلوده است و در حال حاضر کیفیت هوا در وضعیت ناسالم برای گروه‌های حساس قرار دارد. 

به گزارش شهرآرانیوز، بنابر اعلام مرکز پایش آلاینده‌های زیست‌محیطی مشهد بر اساس آخرین اطلاعات واصله از ایستگاه‌های سطح شهر شاخص کیفیت هوای امروز مشهد با عدد ۱۲۵ در وضعیت ناسالم برای گروه‌های حساس است. همچنین میانگین شاخص کیفیت هوا در سه ساعت گذشته برای میانگین کل ایستگاه‌ها ۱۲۲ و برای گروه‌های حساس ناسالم بوده است. کیفیت هوا در ۲۴ ساعت گذشته نیز با عدد ۱۲۵ در شرایط ناسالم برای گروه‌های حساس قرار داشته است.

بیشترین بار آلودگی از ایستگاه سمزقند با شاخص ۱۵۲ گزارش شده و هوای این منطقه در شرایط ناسالم برای تمام گروه‌ها قرار دارد. همچنین کمترین آلودگی از ایستگاه‌ سجاد با شاخص ۸۳ گزارش شده و هوای این منطقه در شرایط قابل قبول قرار دارد. 

در حال حاضر کیفیت هوا در ایستگاه‌ لشکر با شاخص ۱۴۰، خیام شمالی با شاخص ۱۳۵، ماشین ابزار با شاخص ۱۳۷، سرافرازان با شاخص ۱۳۳، الهیه با شاخص ۱۳۰، خیام جنوبی با شاخص ۱۳۰، تقی‌آباد با شاخص ۱۲۵، امامیه با شاخص ۱۳۲، شهر با شاخص ۱۲۵ و ایستگاه آوینی با شاخص ۱۳۴ در وضعیت نارنجی و ناسالم برای گروه‌های حساس قرار دارد. 

همچنین کیفیت هوا در ایستگاه‌های نخریسی با شاخص ۹۰ و چمن با شاخص ۱۰۰ در وضعیت قابل قبول قرار دارد.‌

این شرایط هوایی احتمال افزایش بروز علائم تنفسی در افراد حساس، تشدید بیماری‌های قلبی، ریوی و مرگ زودرس در بیماران قلبی و سالمندان را در پیش دارد. بر این اساس توصیه می‌شود که افراد مبتلا به بیماری‌های قلبی یا ریوی، سالمندان و کودکان فعالیت‌های طولانی یا سنگین خارج از منزل را کاهش دهند.

چنانچه شاخص کیفیت هوا بین عدد ۵۱ تا ۱۰۰ باشد، کیفیت هوا زرد رنگ و قابل قبول گزارش می‌شود. اگر این عدد بین ۱۰۱ تا ۱۵۰ و نارنجی رنگ باشد، کیفیت هوا ناسالم برای گروه‌های حساس شامل کودکان، سالمندان، بیماران قلبی و ریوی و زنان باردار است.

کیفیت هوا زمانی به رنگ قرمز درمی‌آید که شاخص آن فراتر از عدد ۱۵۰ رود؛ از این‌ رو چنانچه شاخص کیفیت هوا بین عدد ۱۵۱ تا ۲۰۰ باشد، گفته می‌شود که هوا برای همه افراد ناسالم است.

همچنین هنگامی که شاخص قهوه‌ای رنگ شود و به بالاتر از عدد ۳۰۰ برسد کلیه افراد جامعه باید از قرار گرفتن در هوای آزاد خودداری و یا حتی‌الامکان شهر را ترک کنند.

 

منبع ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->