به گزارش شهرآرانیوز، برخلاف گوشت مرغ که طبعی سرد دارد، گوشت بلدرچین یکی از مواد غذایی با طبع گرم است. بطوری که بسیاری از متخصصان طب سنتی خوردن گوشتهایی مثل گوشت بلدرچین با طبع گرم را بجای گوشت مرغ با طبع سرد توصیه میکنند.
سوپ بلدرچین یکی از مقوی ترین سوپ هایی است که باعث بالا رفتن سیستم ایمنی بدن می شود. این غذا برای افراد کرونایی مناسب است.
۱- ابتدا پیاز را به صورت خلالی خرد کرده و در یک قابلمه با مقداری کره تفت دهید تا مقداری نرم شود.
۲- بلدرچینهای داخل بازار معمولا تمیز شده و بسته بندی شده هستند؛ پس نیازی به تمیز کردن خاصی ندارند، فقط کافی است قبل از دست به کار شدن برای تهیه سوپ بلدرچین آنها را با آب بشویید و بگذارید تا آب آنها گرفته شود. سپس بلدرچین شسته شده را داخل پیاز کمی تفت دهید تا معطر شود. کمی زردچوبه نیز به آن اضافه کنید.
۳- حال داخل قابلمهای دیگر مقداری آب بریزید و اجازه دهید بلدرچینها به مدت تقریبا ۵ ساعت با شعلهی ملایم پخته شوند.
۴- بعد از آن که آب جوشید، جو دو سر پرک را که از قبل شستهاید درون قابلمه اضافه کرده تا به همراه بلدرچینها پخته شود.
۵- در همین حین هویجها را بصورت نگینی خرد کرده و در میانه پخت بلدرچین، آنها را به داخل قابلمه اضافه کنید.
۶- پس از مدت سپری شده و پخته شدن گوشت بلدرچین، بلدرچینها را از داخل قابلمه خارج کنید و پس از کمی سرد شدن، استخوانهای آن را جدا کنید و دوباره آنها را داخل قابلمه قرار دهید.
۷- حال سیب زمینیها را به صورت نگینی خرد کرده و اجازه دهید به مدت ۳۰ دقیقه درون قابلمه سوپ بلدرچین، به همراه آب گوجه فرنگی و کمی رب پخته شود.
۸- در همین حین و در ۱۵ دقیقه انتهایی قبل از پخته شدن سوپ، ورمیشلها، ادویهها و سبزیجات معطر را به داخل قابلمه اضافه کنید.
سوپ شما آماده است؛ میتوانید آن را همراه آب لیموی تازه نوش جان کنید.
برای طعم بهتر سوپ بهتر است از سینه بلدرچین استفاده کنید و کمی زیره نیز به آن اضافه کنید. همچنین پس از جدا کردن استخوانها، میتوانید گوشت بلدرچین را خرد کرده یا بصورت ریش ریش به سوپ اضافه کنید. شاید زمان پخت گفته شده کمی زیاد بنظر برسد؛ با این حال زمان پخت را بر اساس وقتی که در اختیار دارید میتوانید مدیریت کنید، اما هرچه زمان پخت این سوپ بیشتر باشد، نتیجه نهایی لذیذتر خواهد شد.
منبع: ایلنا