نوآوری‌های جراحی و هوش مصنوعی در درمان سرطان پستان در دانشگاه علوم پزشکی مشهد وزارت ارتباطات با حذف شیار سیم‌کارت از آیفون، eSIM را فعال خواهد کرد مشکل اصلی ربات‌های انسان‌نما چیست و محققان برای رفع آن چه باید بکنند؟ آیا گوگل بالأخره مجبور می‌شود مرورگر کروم را بفروشد؟ مدیرعامل ایرانسل: اگر تعرفه‌ها افزایش نیابد، باید منتظر قطعی‌های موقت اینترنت باشیم مایکروسافت در فروشگاه ویندوز سیاست جدیدی را پیش خواهد گرفت معاون ارتباطات دفتر رئیس جمهور: وعده رئیس‌جمهور برای رفع فیلترینگ در مسیر اجرا قرار دارد در آپدیت نرم‌افزاری جدید اپل، یک قابلیت محبوب به اپل واچ برگشته است معرفی بازی اسکی Grand Mountain Adventure + لینک دانلود اندروید و IOS آیا دوباره به عصر گوشی‌های تاشو بر می‌گردیم!؟ چینی‌ها می‌خواهند یک ربات انسان‌نما با رحم مصنوعی بسازند نسخه اولیه دستیاران هوش مصنوعی دستگاه‌های اجرایی کشور معرفی شد اولین تصاویر غیررسمی از گلکسی S25 FE + مشخصات هشدار بانک ملی درباره انتشار بدافزار در پوشش به‌روزرسانی «بام» و «بله» اقدامات سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی برای اربعین ۱۴۰۴ هوش مصنوعی چطور باعث مارپیچ توهم می‌شود؟ ایرپادهای اپل به قابلیت ترجمه زنده مجهز می‌شوند علت اختلال در اینترنت برخی کاربران چیست؟ یوبیسافت اقتباسی سینمایی از بازی «فارکرای» را برای شبکه FX تولید می‌کند شناسایی سوژه‌ها در دوربین جدید شیائومی با هوش مصنوعی انجام می‌شود
سرخط خبرها

واکنش کمپانی شیائومی به شایعه قفل شدن گوشی در برخی کشورها

  • کد خبر: ۸۰۵۰۵
  • ۲۲ شهريور ۱۴۰۰ - ۰۸:۱۲
واکنش کمپانی شیائومی به شایعه قفل شدن گوشی در برخی کشورها
شیائومی در بیانیه‌ای اعلام کرد، برخی از گوشی‌های هوشمند را قفل کرده تا از احتمال قاچاق که به امنیت کاربران و حقوق مصرف‌کنندگان آسیب‌ می‌رساند، جلوگیری کند

به گزارش شهرآرانیوز، پس از آنکه اخباری مبنی‌بر قفل شدن گوشی‌های شیائومی در کوبا و به دنبال آن در کشور‌های تحریم‌شده توسط آمریکا منتشر شد، سخنگوی این کمپانی چینی این خبر را تلویحا تکذیب و به گلوبال‌تایمز اعلام کرد که گزارش‌ها مبنی‌بر قفل شدن گوشی‌های شیائومی در کشور‌ها و سرزمین‌هایی از جمله کوبا، ایران، سوریه، کره شمالی، سودان و کریمه، بازار خاصی را هدف قرار نمی‌دهد، بلکه یک سیاست منطقه‌ای است که هدف آن جلوگیری از قاچاق از طریق بازار خاکستری و حفظ امنیت داده کاربران است.

این بیانیه در حالی منتشر می‌شود که برخی از رسانه‌ها در روز‌های گذشته گزارش کردند که این تولیدکننده چینی، گوشی‌های هوشمند خود را در کشور‌های مذکور که در آنجا نمایندگی رسمی ندارد، قفل کرده است. سیاست صادرات شیائومی به مشتریان خود اجازه نمی‌دهد محصولات این شرکت را به کشور‌های تحریم‌شده صادر کنند، با وجود این، در سال‌های اخیر، یک بازار خاکستری ایجاد شده و شایع است که برخی مشتریان دستگاه‌های شیائومی را در یک منطقه خریداری کرده و در منطقه‌ای دیگر استفاده کنند.

برخی رسانه‌ها، این اقدام شیائومی برای قفل کردن گوشی‌هایش را به سیاست‌های آمریکا نسبت داده‌اند و اینطور عنوان کردند که واشنگتن به این شرکت چینی فشار آورده تا گوشی‌ها را در این کشور‌ها و مناطق تحریم‌شده، قفل کند. سخنگوی شیائومی درباره این موضوع نیز پاسخ داد که این شرکت به‌صورت موقت، برخی از گوشی‌های هوشمند را قفل کرده تا از احتمال قاچاق که به امنیت کاربران و حقوق مصرف‌کنندگان آسیب می‌رساند، جلوگیری کند و درباره آن تحقیقاتی صورت دهد و اکنون که تحقیقات کامل شده، می‌تواند قفل دستگاه‌ها را باز کرد.

در نیمه دوم سال ۲۰۲۱، شیائومی توانست رتبه دوم را در فروش جهانی گوشی‌های هوشمند کسب کند؛ اتفاقی که برای اولین بار و به‌واسطه رشد گسترده موبایل‌های این شرکت در بازار‌های خارج از کشور چین رخ داد. شیائومی همچنین سهمی ۱۵ درصدی در بازار گوشی‌های هوشمند کوبا دارد.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->