پوتین: آینده به کشور‌های در حال رشد تعلق دارد نتانیاهو قبل از سفر به آمریکا یاوه گویی کرد عراقچی: حمله اسرائیل و آمریکا به ایران نقض آشکار منشور ملل متحد است جزئیاتی جدید از حادثه دریایی در سواحل الحدیده یمن (۱۵ تیر ۱۴۰۴) یک نظامی صهیونیست پس از مشارکت در جنگ لبنان و غزه خودکشی کرد رهبر انصارالله: اسلام امام حسین (ع) بنیانگذار صلح است نه سازش رئیس جمهور برزیل از عراقچی در ریودوژانیرو استقبال کرد عنصر وابسته به موساد در همدان دستگیر شد پوتین: روسیه و آمریکا مدت‌هاست که روابط منحصربه فرد و خوبی داشته‌اند سخنگوی سپاه: قطعا دشمن نگران پاسخ ویرانگر ایران در صورت هرگونه جنگ جدید است حمله مسلحانه به یک کشتی در جنوب‌غربی الحدیده یمن هند: روابط راهبردی با روسیه مثال‌زدنی و استوار است گفت‌وگوی تلفنی وزرای خارجه ایران و فرانسه درباره تحولات منطقه و روابط کنسولی تداوم حملات در غزه چندین شهید و زخمی برجای گذاشت نخست‌وزیر لبنان: ثبات در کشور فقط با عقب‌نشینی کامل اسرائیل و توقف تجاوزات آن محقق می‌شود واکنش محسن رضایی به حضور رهبری در عزاداری شب عاشورا | ستون این خانه محکم و استوار است غزه از ابتدای جنگ تاکنون ۵۷ هزار و ۴۱۸ شهید داشته است پارلمان آلمان: اقدامات اسرائیل و آمریکا علیه ایران غیرقانونی بود نتانیاهو: بدون خلع سلاح غزه به جنگ پایان نخواهیم داد وزیر امور خارجه چین: بمباران تاسیسات هسته‌ای ایران یک بدعت خطرناک است وزیر خارجه پاکستان: ما در کنار ایران هستیم سفارت سوئیس در تهران بازگشایی شد یک رسانه صهیونیستی اعتراف کرد: ساختمان وزارت جنگ اسرائیل با موشک‌های ایرانی هدف قرار گرفته است روایت آیت الله علم الهدی از نقش امام حسین(ع) در بیداری تاریخی امت | نماز ظهر عاشورا، نماد ایمان در اوج نبرد زلنسکی: اوکراین و آمریکا درباره توسعه پهپادی توافق کردند اتاق عملیات مشترک مقاومت باند یاسر ابوشباب را خائن دانست واکنش رئیس سازمان انرژی اتمی به حضور رهبر انقلاب در حسینیه امام خمینی(ره)
سرخط خبرها

امیرعبداللهیان به دهلی نو می‌رود

  • کد خبر: ۸۰۵۳۳
  • ۲۲ شهريور ۱۴۰۰ - ۱۰:۰۸
امیرعبداللهیان به دهلی نو می‌رود
یک روزنامه هندی به نقل از مقامات رسمی و منابع مطلع گزارش داد که وزیر امور خارجه ایران به زودی به دهی نو سفر خواهد کرد تا درباره مسائل دوجانبه و موضوع افغانستان با مقامات هندی به رایزنی بپردازد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ روزنامه هندو در این باره به نقل از مقامات ناشناس نوشته است، دهلی نو یک هفته پس از میزبانی روسای اطلاعاتی و امنیتی آمریکا و روسیه برای سفر وزرای امور خارجه ایران و عربستان سعودی آماده می شود و این سفر بخشی از مذاکرات گسترده پیرامون افغانستان با کشورهای همسایه خواهد بود.

 

طبق گفته منابع مطلع، حسین امیر عبداللهیان وزیر امور خارجه جدید ایران قرار بود روز دوشنبه به دهلی نو سفر کند اما سفر او به خاطر مسائلی که در برنامه ریزی ها پیش آمده و نشست آتی سازمان همکاری شانگهای به تعویق افتاده است و در آینده نزدیک انجام خواهد شد.

 

فیصل بن فرحان وزیر امور خارجه عربستان سعودی قرار است آخر این هفته به دهلی نو برود و این اولین سفر او به هند به عنوان وزیر امور خارجه خواهد بود.

 

در حالی که انتظار می رود هر دوی این دیدارها بر مسائل دوجانبه متمرکز باشند، تحولات افغانستان نیز بخشی مهمی از آن ها خواهد بود.

 

مقامات رسمی می گویند، همکاری کشورهای رقیب در غرب آسیا نشانگر این است که تمامی شرکای هند می خواهند با آن گفت‌وگو کنند و برعکس. همچنین از نظر آن ها، در حالی که دولت جدید ایران راغب به فرستادن وزیر امور خارجه اش برای گفت و گو پیرامون روابط پیش رو، به ویژه در زمینه پروژه های اتصالات بوده است، وزیر امور خارجه عربستان و امارات متحده عربی هم در زمینه مسائل دوجانبه و هم در زمینه مسائل منطقه، دیدگاه مشترکی با نارندرا مودی نخست وزیر هند دارند.

 

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->